Αμερικανικά οργανα , πάρτε τώρα που υπάρχει στοκ γιατί σε λίγο.....

Status
Not open for further replies.
Τώρα σοβαρά γιατί μπερδεύτηκα.
Να πάρω πρώτα την 54 strat και μετά την Les Paul standard, που θέλω ή το ανάποδο;
Κοίτα περίμενε λίγο, γιατί αν φτάσει ενάμιση προς ένα το δολλάριο, τότε θα αξίζει πραγματικά για καινούργια.

Κοίτα περίμενε λίγο, γιατί αν φτάσει ενάμιση προς ένα το δολλάριο, τότε θα αξίζει πραγματικά για καινούργια.
Μπα, δεν πρόκειται να αλλάξουν τιμές στο παλιό στοκ.
Με την παλια ισοτιμία της πήραν, έτσι θα τις πουλήσουν.

Να πάρω πρώτα την 54 strat και μετά την Les Paul standard, που θέλω ή το ανάποδο;
Δεν νομίζω να συντρέχει κάποιο δίλημμα... Stick to the plan (΄54)

• Heavy metal!
Reactions: LK
Μπα, δεν πρόκειται να αλλάξουν τιμές στο παλιό στοκ.
Με την παλια ισοτιμία της πήραν, έτσι θα τις πουλήσουν.
Mπα, δε νομίζω. Πώς θα ανταγωνιστούν αυτούς που λογικά θα σπεύσουν να αγοράσουν με την ευνοϊκότερη ισοτιμία; Έτσι είναι το εμπόριο: αγοράζεις στοκ. Αν ανέβει έγινες, αν πέσει την πάτησες. Αν κι αυτές οι μεγάλες επιχειρήσεις όταν είναι σοβαρές έχουν hedging στο στοκ τους, αλλά ας το, μην πάμε εκεί καλύτερα 😂

Mπα, δε νομίζω. Πώς θα ανταγωνιστούν αυτούς που λογικά θα σπεύσουν να αγοράσουν με την ευνοϊκότερη ισοτιμία; Έτσι είναι το εμπόριο: αγοράζεις στοκ. Αν ανέβει έγινες, αν πέσει την πάτησες. Αν κι αυτές οι μεγάλες επιχειρήσεις όταν είναι σοβαρές έχουν hedging στο στοκ τους, αλλά ας το, μην πάμε εκεί καλύτερα 😂
Βρε μακάρι....

Επίσης είναι ΤΕΡΜΑ υποκριτικό να κατακρίνουμε τους δασμούς των Αμερικάνων, την ίδια ώρα που σαν Ευρωπαίοι έχουμε βάλει τεράστιους δασμούς στις εισαγωγές από Κίνα. Εκεί γιατί δεν κοπτόμαστε για το πόσο... επηρεάζουμε τον πληθωρισμό στην Ευρώπη και κάνουμε ζημιά στην τσέπη των κατοίκων μας...? Οέο...?
Μην το πας μακριά. Η Ελλάδα βάζει ΠΑΡΑΝΟΜΑ υπέρογκους δασμούς στα αυτοκίνητα που αγοράζει ο Ευρωπαίος πολίτης της Ελλάδας από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Επειδή η πρακτική αυτή είναι παράνομη καθότι ότι αγοράζεις από χωρα της ΕΕ δεν υπόκειται σε δασμούς, η Ελλάδα συνεχίζει να το κάνει παρά τα πρόστιμα που πέφτουν από την ΕΕ γιατί τα κέρδη απ' τους δασμούς είναι πολύ περισσότερα των προστίμων.

Καλά, άσε την Ελλάδα και την πολιτική της στα αυτοκίνητα.
Τεκμήρια, φόρος πολυτελείας.....δασμοί.
Τσίρκο ήταν πάντα.
Μια φορά ο κυβισμός καταργηθηκε ως τεκμήριο, πηραν οι άνθρωποι το αυτοκινητο που ηθελαν....και τους τη φόρεσαν ανδρομικά.
Δεν το συζητάμε να ήθελες να φέρεις αυτοκινητο αμερικάνικο....

Εμένα πλέον δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα, αλλά τους νοιώθω τους Motorheads, που στην Ελλάδα δεν μπόρεσαν ΠΟΤΕ να πραγματοποιήσουν το όνερό τους.
Μπορεί ο άλλος να ήθελε να τρώει τραχανά για 20 χρόνια για να πάρει μια καμάρο.
ΟΧΙ κυριε....δεν θα πάρεις ΠΟΤΕ.

Εδώ βάλαν τεκμήριο στα Ιστροικά και τέλη κυκλοφορίας.....σοβαρά μιλάμε τώρα...

Αυτο που δεν καταλαβαινει ο, βαλλομενος πανταχοθεν απο πολιτικες, δημοσιογραφικες, ακομα και εκκλησιαστικες ρωσοφιλες φωνες, Ελληνας, ειναι οτι η Ρωσια για τον μεσο Κεντροευρωπαιο ειναι περιπου οτι η Τουρκια για τον ιδιο.

Ποια είναι η σχέση σου με τον κεντροευρωπαίο;
Τα ΜΜΕ και η Deutsche Welle;

Επειδή αποφάσισαν κάποια σούργελα, μάλιστα δήθεν πασιφιστές, που κυβερνούν μόνο σε συνασπισμό ότι θα γίνουν περικοπές στον πολίτη για να μαζέψουν τα 100δισ. υπό τον φόβο:"να μπουν οι Ρώσοι στο Βερολίνο" όπως είπαν στο κοινοβούλιό τους,δε σημαίνει ότι αυτό αποτελεί και φόβο του μέσου κεντροευρωπαίου.

Αυτός έχει μια σειρά άλλων προβλημάτων,που τα ΜΜΕ ρίχνουν επιμελώς κάτω από το χαλάκι και τον αποπροσανατολίζουν μια με τον Πούτιν και μια με τον Τραμπ...

Η ενημέρωση του μέσου Έλληνα για το εξωτερικό,είναι οι εκάστοτε φυλλάδες και τα ΜΜΕ στο χρώμα της αρεσκείας του,δηλαδή καμία επαφή με την πραγματικότητα..

υπό τον φόβο:"να μπουν οι Ρώσοι στο Βερολίνο"
Να αρχίσω να παραθέτω τις φορές που ο αξιότιμος κ. Μεντβέντεφ μας έχει απειλήσει (την Ευρώπη) με πυρηνικό... Κούγκι;
Έχουμε χάσει το μέτρημα...

Λοιπόν, μετά από ώριμο σκέψη και περισυλλογή, αποφάσισα να ακολουθήσω τη σοφή συμβουλή του Έκτορα. Ας κλειδωθεί λοιπόν.

Τι άλλο δηλαδή περίμενες να λέγαμε; 😄
Άσε δε που νωρίτερα έριξα έναν υπνάκο στον καναπέ και δεν θα πιστέψεις τι όνειρο είδα...
Εσένα με μια strat... Σημαδιακό.

• Haha
Reactions: LK
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back