Κοίτα περίμενε λίγο, γιατί αν φτάσει ενάμιση προς ένα το δολλάριο, τότε θα αξίζει πραγματικά για καινούργια.Τώρα σοβαρά γιατί μπερδεύτηκα.
Να πάρω πρώτα την 54 strat και μετά την Les Paul standard, που θέλω ή το ανάποδο;
Μπα, δεν πρόκειται να αλλάξουν τιμές στο παλιό στοκ.Κοίτα περίμενε λίγο, γιατί αν φτάσει ενάμιση προς ένα το δολλάριο, τότε θα αξίζει πραγματικά για καινούργια.
Δεν νομίζω να συντρέχει κάποιο δίλημμα... Stick to the plan (΄54)Να πάρω πρώτα την 54 strat και μετά την Les Paul standard, που θέλω ή το ανάποδο;
Mπα, δε νομίζω. Πώς θα ανταγωνιστούν αυτούς που λογικά θα σπεύσουν να αγοράσουν με την ευνοϊκότερη ισοτιμία; Έτσι είναι το εμπόριο: αγοράζεις στοκ. Αν ανέβει έγινες, αν πέσει την πάτησες. Αν κι αυτές οι μεγάλες επιχειρήσεις όταν είναι σοβαρές έχουν hedging στο στοκ τους, αλλά ας το, μην πάμε εκεί καλύτεραΜπα, δεν πρόκειται να αλλάξουν τιμές στο παλιό στοκ.
Με την παλια ισοτιμία της πήραν, έτσι θα τις πουλήσουν.
Βρε μακάρι....Mπα, δε νομίζω. Πώς θα ανταγωνιστούν αυτούς που λογικά θα σπεύσουν να αγοράσουν με την ευνοϊκότερη ισοτιμία; Έτσι είναι το εμπόριο: αγοράζεις στοκ. Αν ανέβει έγινες, αν πέσει την πάτησες. Αν κι αυτές οι μεγάλες επιχειρήσεις όταν είναι σοβαρές έχουν hedging στο στοκ τους, αλλά ας το, μην πάμε εκεί καλύτερα![]()
Μην το πας μακριά. Η Ελλάδα βάζει ΠΑΡΑΝΟΜΑ υπέρογκους δασμούς στα αυτοκίνητα που αγοράζει ο Ευρωπαίος πολίτης της Ελλάδας από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Επειδή η πρακτική αυτή είναι παράνομη καθότι ότι αγοράζεις από χωρα της ΕΕ δεν υπόκειται σε δασμούς, η Ελλάδα συνεχίζει να το κάνει παρά τα πρόστιμα που πέφτουν από την ΕΕ γιατί τα κέρδη απ' τους δασμούς είναι πολύ περισσότερα των προστίμων.Επίσης είναι ΤΕΡΜΑ υποκριτικό να κατακρίνουμε τους δασμούς των Αμερικάνων, την ίδια ώρα που σαν Ευρωπαίοι έχουμε βάλει τεράστιους δασμούς στις εισαγωγές από Κίνα. Εκεί γιατί δεν κοπτόμαστε για το πόσο... επηρεάζουμε τον πληθωρισμό στην Ευρώπη και κάνουμε ζημιά στην τσέπη των κατοίκων μας...? Οέο...?
Αυτο που δεν καταλαβαινει ο, βαλλομενος πανταχοθεν απο πολιτικες, δημοσιογραφικες, ακομα και εκκλησιαστικες ρωσοφιλες φωνες, Ελληνας, ειναι οτι η Ρωσια για τον μεσο Κεντροευρωπαιο ειναι περιπου οτι η Τουρκια για τον ιδιο.
Να αρχίσω να παραθέτω τις φορές που ο αξιότιμος κ. Μεντβέντεφ μας έχει απειλήσει (την Ευρώπη) με πυρηνικό... Κούγκι;υπό τον φόβο:"να μπουν οι Ρώσοι στο Βερολίνο"
Τι άλλο δηλαδή περίμενες να λέγαμε;strat?