- Πόντοι
- 2,638
Cory who; Φίλος, αυτός ήταν αγέννητος όταν βγήκε το ΜΜΑυτό πλέον έγινε signature κιθάρα του Cory Wong. Μην πας να μας πάρεις τη δόξα![]()

Cory who; Φίλος, αυτός ήταν αγέννητος όταν βγήκε το ΜΜΑυτό πλέον έγινε signature κιθάρα του Cory Wong. Μην πας να μας πάρεις τη δόξα![]()
Εννοείται...Αλλα θελω περισσοτερες
Προφανώς...Και δεν βρισκω λογο να περιοριστω μονο σε οσες χρειαζομαι.
Το ξεσκόνισμα το ξέχασα από τότε που τις ξανά έβαλα στις θήκες..Μόνο και μόνο στη σκέψη του να αλλάζεις χορδές, να ρυθμίζεις, να ξεσκονίζεις κλπ, όλα αυτά τα κούτσουρα έχω κουραστεί.![]()
Με P90s λεμεεεεεεε...Καταρχάς χρειάζεσαι 8 LP , στις βασικές αποχρώσεις
Εκει έχει και άλλα χρωματάκια. δεν λεώ.Με P90s λεμεεεεεεε...
Και έβαλες μονο τα βασικά βλέπω
Εννοείται...
Προφανώς...
ΥΓ: Το "δίδυμο της καταστροφής" (@LK @gkourmoul1) έχει κάψει πολύ κόσμο λέμε...![]()
Εγώ πάντως μια κιθάρα πήρα με δόσεις από τον Νακα ....διότι άργησα να τον πάρω είδησηΕμένα πάντως μου φαίνεται ότι οι χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες και δόσεις στον Νάκα πήραν φωτιάτον τελευταίο καιρό έπειτα από 2 φωτογραφίες (μια με τέσσερις Gibsons και μια με τέσσερις αμερικανες). Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...
Ενισχυτές πόσους πρέπει να έχουμε?
Θες και Filtertrons. Μια GretschΗ άποψή μου:
Δεν χρειάζεσαι:
1. PRS: αν έχεις πολλές κιθάρες δε χρειάζεσαι μια all around.
2. ES-335: Ποιός θέλει μια χάλια Les Paul και γιατί;
3. Superstrat: μόνο αν είναι απαραίτητο για κάποιον το Floyd. Αλλιώς ισχύει ότι και για την PRS.
Χρειάζεσαι:
1. Les Paul Std '60
2. Stratocaster '62
3. Telecaster '54
4. Les Paul Std '54
5. Jazzmaster '59
7. Rickenbacker 360-12
8. ES-175
9. Jaguar '62
10. SG Junior
11. Bass VI
12. Telecaster '59
Για hard rock & metal αντικαθιστούμε:
3. Τelecaster '54 με Les Paul Custom '68
5. Jazzmaster με Ibanez 7 String
7. Rickenbacker με Jackson Jeff Hanneman
8. ES 175 με Les Paul Deluxe
9. Jaguar με Explorer
12. Telecaster '59 με Flying V
Και εγώ 7Εγώ πάντως μια κιθάρα πήρα με δόσεις από τον Νακα ....διότι άργησα να τον πάρω είδηση
Ενισχυτες, όσους χωράνε.
Εμένα που δεν με πολύ απασχολούν, γιατί παίζω με τον princenton chorus, που τον έχω από το 1998.....έχω 7.