- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Καλά, δώσε το Montage σε εμένα ή σε έναν άλλο πληκτρά που είναι έμπειρος από workstations και ξέρει να πάιζει και να γράφει μουσική και χωρίς να δει το manual, μόνο από τα μενού και ας τα βλέπει πρώτη φορά θα σου παίξει παπάδες, θα σου γράψει παπάδες και θα φτιάχνει την άλλη μέρα δικά του preset για την πλάκα του. Ελάχιστα θα χρειαστεί να δει το manual, για καμια συντόμευση. Ιδιαίτερα τα καινούργια με τις οθονάρες και το layout των υπομενου είναι αστεία. Σε "εγκληματίζουν" αμέσως και ας τα βλέπεις πρώτη φορά.Ακόμα και μηχανήματα που έχω 20 + χρόνια....ακόμα τα μαθαίνω, και διαβάζω τα manuals.
Πόσο μάλλον σε νέα μηχανήματα...άστο...θέλει διάβασμα.
Στα παλιά προγραμματίζαμε σε μια δυο ΠΣΗΦΙΑΚΕΣ γραμμές και με ακρωνύμια για τις λειτουργίες.
Καλό είναι να διαβάσεις μια φορά το manual αλλά δεν είναι και δικαιολογία αυτό ,τουλάχιστο για έναν έμπειρο χρήστη, έναν παιχταρά π.χ. δηλαδή σαν εμένα ?
Πρώτα το ανοίγεις και ψάχνεις και παίζεις και γράφεις και μετά και παράλληλα κοιτάς το manual (αν είσαι guru) για καμια λεπτομέρεια που δεν καταλαβαίνεις, λέγω ιδιαίτερα στα καινούργια με τις οθονάρες και τα μενού και τα τόσα πλήκτρα πάνω. Οι λειτουργίες σε όλα όπως και στα daw, οι ίδιες είναι και η ορολογία επίσης. ?