Ήγγικεν η ώρα...

Η κονσόλα αυτή έρχεται και με το DAW της Waveform OEM !!!!

https://www.tracktion.com

Καθώς επίσης και με το DAW Essentials collection ......

μια σειρά πολύ ωραίων plugins : 

Equaliser, Compressor, Reverber8, Delay Studio, Stereo Delay, Tape Delay, Crossover, Limiter, Gate / Expander, Ducker, Flanger, Crusher, Chorus, Bus Compressor, Phaser, and Auto Filter

https://www.tracktion.com

Ωραίο πακέτο ξεχνά το cubase ........... νομίζω ότι είναι αρκετά ολοκληρωμένο πακέτο ?

IMG_3344.jpeg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αν πάρω εγώ μπορώ να ζητήσω άλλο δώρο?
Φυσικά. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ψυγείο, tv, κουζίνα και air condition.

Ωραίο πακέτο ξεχνά το cubase ........... νομίζω ότι είναι αρκετά ολοκληρωμένο πακέτο ?
Ξεχνάω οποιοδήποτε soft πακέτο, δεν με ενδιαφέρει ρε Bill.

Ξεχνάω οποιοδήποτε soft πακέτο, δεν με ενδιαφέρει ρε Bill.
Οκ δικό σου θέμα αν και είναι κρίμα σαν πακέτο να μην τον αξιοποιήσεις

βέβαια πάω πάσο αυτό είναι προσωπικό θέμα στον καθένα το ποσό θέλει να εξελίσσεται και μέχρι που θέλει να φτάσει καθώς και τι θέλει να κάνει 

πάω πάσο αυτό είναι προσωπικό θέμα στον καθένα το ποσό θέλει να εξελίσσεται και μέχρι που θέλει να φτάσει 
Καλά, εσείς που θέλετε να "εξελιχθείτε" και να φτάσετε στα Grammy και στα Oscar, ασχοληθείτε με τα soft πακέτα, και αφήστε εμάς τους πτωχούς και άσχετους πλην τίμιους hardwareάδες να παλεύουμε με πραγματικά banal hardware όργανα...? 

Καλά, εσείς που θέλετε να "εξελιχθείτε" και να φτάσετε στα Grammy και στα Oscar, ασχοληθείτε με τα soft πακέτα, και αφήστε εμάς τους πτωχούς και άσχετους πλην τίμιους hardwareάδες να παλεύουμε με πραγματικά banal hardware όργανα...? 
? ??

Εμένα τα effects που μου έδωσαν για τα παλιά ηχεία έχουν 537 ευρώ και είναι καλύτερα από τις κανονικές ..............εφφεδιέρες?

Ε, πάντως η κονσόλα-κάρτα ήχου είναι καλή γιατί δε χρειάζεται να ανοίγεις το PC και άμα το ανοίξεις είσαι έτοιμος να γράψεις.

Μια τέτοια κάρτα θέλω να πάρω κι εγώ που να δουλεύει αυτόνομα, αν και με ένα Synth απλά τραβάω τα βύσματα, δεν είναι τίποτα και τα βάζω στα ηχεία. Αν έχεις πολλά όμως, μια τέτοια κονσόλα μετράει. Γράφεις και την ιδέα να μην την ξεχάσεις στην SD κάρτα. 

Εμένα τα effects που μου έδωσαν για τα παλιά ηχεία έχουν 537 ευρώ και είναι καλύτερα από τις κανονικές ..............εφφεδιέρες?

Ε, πάντως η κονσόλα-κάρτα ήχου είναι καλή γιατί δε χρειάζεται να ανοίγεις το PC και άμα το ανοίξεις είσαι έτοιμος να γράψεις.

Μια τέτοια κάρτα θέλω να πάρω κι εγώ που να δουλεύει αυτόνομα, αν και με ένα Synth απλά τραβάω τα βύσματα, δεν είναι τίποτα και τα βάζω στα ηχεία. Αν έχεις πολλά όμως, μια τέτοια κονσόλα μετράει. Γράφεις και την ιδέα να μην την ξεχάσεις στην SD κάρτα. 
Έχει 5 κανάλια stereo αυτό είναι δυνατό χαρτί και έχει ολοκληρωμένο πακέτο για μένα αξίζει 

Έχει 5 κανάλια stereo αυτό είναι δυνατό χαρτί και έχει ολοκληρωμένο πακέτο για μένα αξίζει 
Είναι πολύ καλή, αδιαμφισβήτητα, ολόκληρο συγκρότημα γράφεις.

Παλιά δουλεύαμε σε τέτοιες με ένα φίλο σε ένα συγκρότημα που είχε δικό του στούντιο στο παγκράτι. Γράφαμε στο Sonar σε ένα Pentium 4 ?

που σε sd?
Σε SD, δεν έχει υποδοχή? Αυτό δε λέγαμε εχθές? Για τη συγκεκριμένη μιλάω. Αλλά δεν έχει σημασία, βάζεις ενδιάμεσα στη σύνδεση ένα κασετόφωνο και γράφεις. Εγώ έχω και ένα με CD recorder. Θα συνδέσω την αυτοενισχυόμενη κάρτα εκεί και μετά από την έξοδο των ακουστικών θα συνδέσω τα ηχεία με ένα καλώδιο στερεο καρφι σε RCA

Σε SD, δεν έχει υποδοχή? Αυτό δε λέγαμε εχθές? Για τη συγκεκριμένη μιλάω. Αλλά δεν έχει σημασία, βάζεις ενδιάμεσα στη σύνδεση ένα κασετόφωνο και γράφεις. Εγώ έχω και ένα με CD recorder. Θα συνδέσω την αυτοενισχυόμενη κάρτα εκεί και μετά από την έξοδο των ακουστικών θα συνδέσω τα ηχεία με ένα καλώδιο στερεο καρφι σε RCA αλλά θα ρώτήσω τον Trolley μήπως έχω latency???
εγω αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πειράξω....δεν

Είναι πάντως ωραία η κονσολα που πήρε, πολλές εισόδους, ΑFL/PFL ,  color display κλπ, ωραίο design, presets και πλούσιο software. Και καλό το χρήμα.

Είναι ο ΠΑΝ.

mpravo-mou-gia-osa-exw-kataferei.webp

Πήρε εργαλεία, με γούστο και καλαισθησία. ?

Με συνθς, τουλάχιστο αν έχει το ένα έστω midi sequencer, μπορείς να γράψεις και να κάνεις edit αφού τα έχεις συνδέσει όλα, συγχρονίσει και δρομολογήσει  και μετά το αποτέλεσμα να το γράψεις στην SD. Αν έχεις το MONTAGE που είναι και midi sequencer και recorder μπορείς να γράψεις και φωνή και να τα μιξάρεις με φωνή τα synths. Με synths πειράζεις μέσω midi

Σε SD γράφεις stereo.

image.png

Για την πλειονότητα των πληκτράδων αυτό αρκεί, μια και τα πάντα είναι συνήθως σεταρισμένα και προγραμματισμένα πριν την κονσόλα, από τα ίδια τα synths. Όποιος θέλει περαιτέρω editing στον ήχο πάει σε εγγραφή σε DAW, η δυνατότητα υπάρχει. Κι έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Να σας θυμίσω την περίπτωση του Παπαθανασίου και του ενός εκ των δύο synth setups που έτρεχε, το ένα το ηχογραφούσε πάντα στο Radar, με όλα τα synths/samplers περασμένα από μια Mackie, μοντέλο του 1991 αν θυμάμαι καλά, και το δεύτερο setup που είχε πάνω αναλογικά και ψηφιακά synths, νέα και vintage, το έγραφε σε ένα Tascam Model 24 mixer (€1,090 στο Thomann), στην SD κάρτα που έπαιρνε.

Όσοι θυμούνται τη συζήτηση θα θυμούνται επίσης ότι αυτό το επιβεβαίωσε και ο ηχολήπτης του. To συγκεκριμένο synth setup ξεπερνάει τα €50Κ, μόνο τα Moog One και CS80 που είχε πάνω κοστίζουν μαζί κάνα €35ρι χιλιαρικόπουλα και βάλε. Μην τρελαίνεστε και μην παραμυθιάζεστε λοιπόν, οι εποχές έχουν αλλάξει πάρα πολύ και οι ποιοτικές εγγραφές είναι πλέον εφικτές ακόμα και στις γάτες, και σε αστείο κόστος.

image.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back