- Πόντοι
- 1,848
Aν ποτε χρησιμοποιήσω Cubase, θα κατεβάσω τη νέα έκδοση του AI τζάμπα, που δίνει η Yamaha σε όσους αγοράζουν synths της.να πάρεις το 14
Aν ποτε χρησιμοποιήσω Cubase, θα κατεβάσω τη νέα έκδοση του AI τζάμπα, που δίνει η Yamaha σε όσους αγοράζουν synths της.να πάρεις το 14
αν πάρω εγώ μπορώ να ζητήσω άλλο δώρο?Aν ποτε χρησιμοποιήσω Cubase, θα κατεβάσω τη νέα έκδοση του AI τζάμπα, που δίνει η Yamaha σε όσους αγοράζουν synths της.
Φυσικά. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ψυγείο, tv, κουζίνα και air condition.αν πάρω εγώ μπορώ να ζητήσω άλλο δώρο?
Ξεχνάω οποιοδήποτε soft πακέτο, δεν με ενδιαφέρει ρε Bill.Ωραίο πακέτο ξεχνά το cubase ........... νομίζω ότι είναι αρκετά ολοκληρωμένο πακέτο ?
Οκ δικό σου θέμα αν και είναι κρίμα σαν πακέτο να μην τον αξιοποιήσειςΞεχνάω οποιοδήποτε soft πακέτο, δεν με ενδιαφέρει ρε Bill.
Καλά, εσείς που θέλετε να "εξελιχθείτε" και να φτάσετε στα Grammy και στα Oscar, ασχοληθείτε με τα soft πακέτα, και αφήστε εμάς τους πτωχούς και άσχετους πλην τίμιους hardwareάδες να παλεύουμε με πραγματικά banal hardware όργανα...?πάω πάσο αυτό είναι προσωπικό θέμα στον καθένα το ποσό θέλει να εξελίσσεται και μέχρι που θέλει να φτάσει
? ??Καλά, εσείς που θέλετε να "εξελιχθείτε" και να φτάσετε στα Grammy και στα Oscar, ασχοληθείτε με τα soft πακέτα, και αφήστε εμάς τους πτωχούς και άσχετους πλην τίμιους hardwareάδες να παλεύουμε με πραγματικά banal hardware όργανα...?
Εμένα τα effects που μου έδωσαν για τα παλιά ηχεία έχουν 537 ευρώ και είναι καλύτερα από τις κανονικές ..............εφφεδιέρες?? ??
Έχει 5 κανάλια stereo αυτό είναι δυνατό χαρτί και έχει ολοκληρωμένο πακέτο για μένα αξίζειΕμένα τα effects που μου έδωσαν για τα παλιά ηχεία έχουν 537 ευρώ και είναι καλύτερα από τις κανονικές ..............εφφεδιέρες?
Ε, πάντως η κονσόλα-κάρτα ήχου είναι καλή γιατί δε χρειάζεται να ανοίγεις το PC και άμα το ανοίξεις είσαι έτοιμος να γράψεις.
Μια τέτοια κάρτα θέλω να πάρω κι εγώ που να δουλεύει αυτόνομα, αν και με ένα Synth απλά τραβάω τα βύσματα, δεν είναι τίποτα και τα βάζω στα ηχεία. Αν έχεις πολλά όμως, μια τέτοια κονσόλα μετράει. Γράφεις και την ιδέα να μην την ξεχάσεις στην SD κάρτα.
Είναι πολύ καλή, αδιαμφισβήτητα, ολόκληρο συγκρότημα γράφεις.Έχει 5 κανάλια stereo αυτό είναι δυνατό χαρτί και έχει ολοκληρωμένο πακέτο για μένα αξίζει
που σε sd?Ε, πάντως η κονσόλα-κάρτα ήχου είναι καλή γιατί δε χρειάζεται να ανοίγεις το PC και άμα το ανοίξεις είσαι έτοιμος να γράψεις.
Σε SD, δεν έχει υποδοχή? Αυτό δε λέγαμε εχθές? Για τη συγκεκριμένη μιλάω. Αλλά δεν έχει σημασία, βάζεις ενδιάμεσα στη σύνδεση ένα κασετόφωνο και γράφεις. Εγώ έχω και ένα με CD recorder. Θα συνδέσω την αυτοενισχυόμενη κάρτα εκεί και μετά από την έξοδο των ακουστικών θα συνδέσω τα ηχεία με ένα καλώδιο στερεο καρφι σε RCAπου σε sd?
εγω αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πειράξω....δενΣε SD, δεν έχει υποδοχή? Αυτό δε λέγαμε εχθές? Για τη συγκεκριμένη μιλάω. Αλλά δεν έχει σημασία, βάζεις ενδιάμεσα στη σύνδεση ένα κασετόφωνο και γράφεις. Εγώ έχω και ένα με CD recorder. Θα συνδέσω την αυτοενισχυόμενη κάρτα εκεί και μετά από την έξοδο των ακουστικών θα συνδέσω τα ηχεία με ένα καλώδιο στερεο καρφι σε RCA αλλά θα ρώτήσω τον Trolley μήπως έχω latency???
Πρέπει να είσαι πολύ σιγουρος για το τι έγραψες αλλά και πάλι μετά η επεξεργασία είναι ελάχιστηεγω αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πειράξω....δεν
εγω είμαι του απόλυτου μαγειρέματοςΠρέπει να είσαι πολύ σιγουρος για το τι έγραψες αλλά και πάλι μετά η επεξεργασία είναι ελάχιστη
Με συνθς, τουλάχιστο αν έχει το ένα έστω midi sequencer, μπορείς να γράψεις και να κάνεις edit αφού τα έχεις συνδέσει όλα, συγχρονίσει και δρομολογήσει και μετά το αποτέλεσμα να το γράψεις στην SD. Αν έχεις το MONTAGE που είναι και midi sequencer και recorder μπορείς να γράψεις και φωνή και να τα μιξάρεις με φωνή τα synths. Με synths πειράζεις μέσω midiεγω αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πειράξω....δεν
Σε SD γράφεις stereo.εγω αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πειράξω....δεν