- Πόντοι
- 398
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και αυτό ωραίο είναι θα παίρνεις και τον αέρα σου ?
Εσύ δεν είχες το Κ2000? ή δε θυμάμαι καλά?Σαν πολύ δεν έχουν αργήσει να ενημερώσουν;
Μπας και έκλεισαν και δεν μας έχουν ενημερώσει;
Ούτε ένα pc4 76άρι στην αγορά.
Modx δεν με βλέπω, Nautilus με την καμμία ( δεν μου άρεσε ποτέ η Korg κι ας τα έχω λιώσει δημιουργικά), η Roland....λες...
Όλα τα Κ είχα πλην του κ1000Εσύ δεν είχες το Κ2000? ή δε θυμάμαι καλά?
Έκλεισαν.Ουδέν νεότερον από το μέτωπο. Η Kurzweil φαίνεται να έχει κατεβάσει στόρια.?
Εννοείται.Εγώ είχα ξαναδηλώσει παλιά πως είναι απωθημένο μου το K2000
Προβολή συνημμένου 48637
Να μου το πάρετε. ?
Πάραυτα το έχω απωθημένο οπότε να μου το φέρετε μια μέρα δώρο kinder - έκπληξη, ευχαριστώ.Ίσως η πιο μάπα/ελαφριά αίσθηση πλήκτρων που έχω πιάσει σε flagship synth.?
Κάνα VST με VAST έχει βγει?Πάραυτα το έχω απωθημένο οπότε να μου το φέρετε μια μέρα δώρο kinder - έκπληξη, ευχαριστώ.
Καλά ντε.E όχι και όλα...
Προβολή συνημμένου 48638
Προβολή συνημμένου 48639
Ίσως η πιο μάπα/ελαφριά αίσθηση πλήκτρων που έχω πιάσει σε flagship synth.?
Χιλιάδες ? με αυτή τη λογική, δηλαδή εκτενές σύστημα διαμόρφωσης των παραμέτρων διαφόρων κυματομορφών από διάφορες πηγές σε συνδυασμό με επεξεργασία μέσω ψηφιακών μονάδων effects υπό την έννοια των αναλογικών modular synth.Κάνα VST με VAST έχει βγει?
Για την VAST συγκεκριμένα λέω, όχι για "τύπου VAST". Λογικά δεν υπάρχει μια και η Kurzweil την χρησιμοποιεί ακόμα στα synths της, και απ'ότι ξέρω ούτε αυτή έχει βγάλει κάποια soft version.Αν έχουν ξεπατικώσει τη VAST δεν το γνωρίζω, δεν το νομίζω.
Μπράβο. Και μετά κοσντιάρ με παίρνεις τηλέφωνο να έρθω να μου το κάνεις δώρο. Ε φανταστικέ μου άνθρωπα;Για την VAST συγκεκριμένα λέω, όχι για "τύπου VAST". Λογικά δεν υπάρχει μια και η Kurzweil την χρησιμοποιεί ακόμα στα synths της, και απ'ότι ξέρω ούτε αυτή έχει βγάλει κάποια soft version.
Οπότε: μπaαίνεις στο ebay, τσιμπάς ένα Κ2000, το στήνεις δίπλα στο V-Synth, βγάζεις μερικές καλές φωτός και τις ποστάρεις εδώ.Προβολή συνημμένου 48646
Δεν δουλεύω πια πέραν του ενός keyboard που παίζει το ρόλο του master keyboard. Πλέον είμαι συνθέτης, παραγωγός και μηχανικός ήχου.Για την VAST συγκεκριμένα λέω, όχι για "τύπου VAST". Λογικά δεν υπάρχει μια και η Kurzweil την χρησιμοποιεί ακόμα στα synths της, και απ'ότι ξέρω ούτε αυτή έχει βγάλει κάποια soft version.
Οπότε: μπaαίνεις στο ebay, τσιμπάς ένα Κ2000, το στήνεις δίπλα στο V-Synth, βγάζεις μερικές καλές φωτός και τις ποστάρεις εδώ.Προβολή συνημμένου 48646
Εσείς θα μου το πάρετε δώρο ?Μπράβο. Και μετά κοσντιάρ με παίρνεις τηλέφωνο να έρθω να μου το κάνεις δώρο. Ε φανταστικέ μου άνθρωπα;
Θα στο κάναμε ρε Cos, αλλά μετά τα παραπάνω που έγραψες...?Δεν δουλεύω πια πέραν του ενός keyboard που παίζει το ρόλο του master keyboard. Πλέον είμαι συνθέτης, παραγωγός και μηχανικός ήχου.
Προβολή συνημμένου 48649
Θα μπεί και αυτό στο ράφι τώρα, γιατί θα δουλέψω λίγο με ένα βαρυκεντρισμένο M-Audio που έχω, θα δουλέψω modern orchestra μουσική και θέλω και το Modulation wheel για .... εξπρεσιονισμό.
Εσείς θα μου το πάρετε δώρο ?
Καλό είναι αλλά μετά θα το βγάλω γιατί συνθέτω και με το V-Synth, μου δίνει ιδέες και είμαι από τους λίγους στον πλανήτη που το κάνω ότι θέλω και ας με κοροϊδεύετε. Και αυτό εξαιρετικό με καλά πλήκτρα και εξαίρετο contoller, master keyboard. Ιδιαίτερα άμα δουλεύει το pitch bend. Θα σας φτιάξω ένα βιντεάκι για να γιορτάσουμε το Montage Μ πάλι, για την παρέα. Θα βάλω το νέο κομματάκι στα clips, μόλις τελειώσω με την παραγωγή, το κομμάτι είναι έτοιμο??, το ΜΑΣΤΕΡΙΝΓΚ παλεύω τώρα που βρήκα λίγο χρόνο και κρυωμένος, έτοιμος να πέσω στο κρεβάτι και δεν το βλέπω να λειτουργώ αύριο. Και μετά θα φτιάξω ένα show off με αυτοσχεδιασμό για την πάρτη μας να γουστάρουμε να διαλύσω το pitch bend πάλι γιατί το σηκώνει, ενα jam. ?Θα στο κάναμε ρε Cos, αλλά μετά τα παραπάνω που έγραψες...?
Κάτσε παίξε με το βαρυκεντρισμένο M-Audio, καλό είναι κι αυτό, κι άσε τα synths...500ετίας εκεί που είναι.?