Τι Les Paul να πάρει κανείς;

Τι Les Paul να πάρει κανείς;

• Σύνολο ψηφοφόρων
    25
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Τα Σάββατα είναι μια καλή ημέρα για ψώνια.

Έρχεται και το Balck Friday...και τα Χριστούγεννα .....και το Πάσχα.

Και ξύπνησα με μια επιθυμία.

Να συμπληρωθεί η σειρά LP, σε Gibson πάντα.

Οι επιλογές που έμειναν , αυτες της ψηφοφορίας.

1. Gibson LP Melody Maker (used)

2. Gibson LP Junior

3. Gibson LP TV Yellow Special

Με ποιά θα ξεκινούσατε;

mm.jpg

02.webp

yello.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πρώτα να πάρεις (νοικιάσεις) μια αποθήκη. Θα σου χρειαστεί. Μετά θα αρχίσεις τις αγορές με σειρά, 2-3-1. 

Πρώτα να πάρεις (νοικιάσεις) μια αποθήκη. Θα σου χρειαστεί. Μετά θα αρχίσεις τις αγορές με σειρά, 2-3-1. 
Και μετά θα ανοίξουν νήμα τα ανίψια για τις κιθάρες του θείου. 

Έχω την 3, αλλά επειδή θέλω και την 2, ψήφισα την 2, Την tv yellow, βέβαια, δεν την αλλάζω με καμία junior ?

Έχω την 3, αλλά επειδή θέλω και την 2, ψήφισα την 2, Την tv yellow, βέβαια, δεν την αλλάζω με καμία junior ?
Μα αυτό είναι το ωραίο. 

Τις παίρνεις και τις 3, και δεν αλλάζεις καμία ?

Είχα και την 2, και την 3….εφυγαν και οι δυο. Αυτή η γέφυρα δεν βολεύει με τίποτα. 
Αλλά μεταξύ των επιλογών, ψήφησα την 3, λόγω νεκ μαγνήτη. 

Είχα και την 2, και την 3….εφυγαν και οι δυο. Αυτή η γέφυρα δεν βολεύει με τίποτα. 
Αλλά μεταξύ των επιλογών, ψήφησα την 3, λόγω νεκ μαγνήτη. 
Η wrap around bridge που έχει η epi των 135 ευρώ που έχω, και η κιθάρα συνολικά είναι βολικότατη.

Φαντάζομαι δεν θα με χαλάσει στην gibson του 1,5Κ

Αυτή η γέφυρα δεν βολεύει με τίποτα. 
Νyet problem ? Ο κ. συνήγορος τις θέλει για συλλεκτικούς λόγους, δεν νομίζω να τον δούμε να τις γρατζουνάει ?

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ η wrap around σε σχέση με την κλασική. Δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα στο intonation, και θεωρώ ότι το sustain και η ατάκα που δίδει είναι ανώτερη της tuno o matic.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά ρε , τόσα βίντεο ανέβασα με την epi ,σοβαρά τα λένε αυτά;
Ναι; Θα είχα κάνει κοπάνα τότε, και τα έχασα... ?

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ η wrap around σε σχέση με την κλασική. Δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα στο intonation, και θεωρώ ότι το sustain και η ατάκα που δίδει είναι ανώτερη της tuno o matic.
Σε ατάκα δεν υπάρχει καλλίτερη γέφυρα για εμένα. 

Και είναι και πολύ φιλικη εάν χρειαστεί να βάλεις τον καρπό πανω.

Tο θεμα ειναι les paul με p90 απ οτι βλεπω σε σπαρτιατικη εκδοχη. Εφ' οσον η καταγωγη πρεπει να εμπεριεχει τη λιτοτητα και το σκληροτραχηλο της συμπαθους πολης της Πελοποννησου ε τοτε παρε την πιο minimal δυνατη εκδοχη. Ομως στο θεμα p90,  για να πω και εφω το μακρυ μου και το κοντο μου, τιποτα δεν ξεπερναει το  elegance μιας goldtop με p90. 

gibsonles-paul68-goldtop-p902021-10a678414737af962b92584c3fae56697c1a7c87-1920x1080.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back