Εγώ δεν είμαι κιθαρίστας, αλλά στείλε μου τι θες να ψηφίσω να σε υποστηρίξω.Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες.
Το εκλογικό σώμα είναι ώριμο πιά
Εδώ δεν έχει "και τα δύο".
Ή είσαι με εμάς ή με τους άλλους ?
Δες τη ψήφισα ........και ψήφισε ?Εγώ δεν είμαι κιθαρίστας, αλλά στείλε μου τι θες να ψηφίσω να σε υποστηρίξω.
Τώρα έχω θέμα όμως που το σκέφτηκα και σας αφήνω να τα πείτε μετα.? έχω μια fender squier affinity πως τη λένε που μου είχατε πει να πάρω τότε ενδεικτικά και απλά να μου αρέσει το σχέδιο και το έκανα.Δες τη ψήφισα ........και ψήφισε ?
Ό τι θες να ψηφίσειςΤώρα έχω θέμα όμως που το σκέφτηκα και σας αφήνω να τα πείτε μετα.? έχω μια fender squier affinity πως τη λένε που μου είχατε πει να πάρω τότε ενδεικτικά και απλά να μου αρέσει το σχέδιο και το έκανα.
Αφού λοιπόν έχω fender και ας μην ξέρω, δε θα πρέπει να ψηφίσω τώρα fender? Είναι πρόβλημα τώρα. Μία έχω την καημένη φθηνή που μου αρέσει κιόλας όποτε την πιανω και βαράω καμια πενιά. Να ψηφίσω τον ανταγωνισμό?
Σιγά το ψευτοδίλημμα.?Τέλος πάντων...
ΥΓ: Μπα... μπα...μπα... τι βλέπω; Εδώ δεν είχαμε ζόρια να απαντήσουμε κ. συνήγορε; ?
Λοιπόν, ψηφίζω fender γιατί μία έχω και είναι fender και γιατί μου κάθεται πιο εύηχο το όνομα.Ό τι θες να ψηφίσεις
Άλλαξε την ψήφο σου.....που πάς με το Αουντί;;;; ?Συγκρίνοντας την Gibson με τη fender, είναι σαν να συγκρίνω πχ μια Mercedes 4000 κυβικά με ένα Audi 1800 turbo. Επέλεξα το Audi στην ψηφοφορία διότι αυτό μου ταιριάζει στην καθημερινότητα μου, αλλά αναγνωρίζω την αξία της Mercedes.
Είμαι τις ίδιας γνώμης με τον Goumis...και αφού με έχει πρήξει ο Λάκης...θα πώ τη γνώμη μου για τη Telecaster. Για τα γούστα μου, έχει πιο στιβαρό ήχο από τον γλυκανάλατο της Strato (μιλάμε πάντα χωρίς υποβοήθημα πεταλιών), παίρνει τρέμολο και είναι η μεγαλύτερη κομπίνα όλης της (μουσικής) ιστορίας...2 κομμάτια ξύλο και κάτι σκόρπια ηλεκτρικά!!!! H ψήφος μου, με κλειστά τα μάτια...στη κανονική κιθάρα!Ωραίες και ιστορικές οι Fender, αλλά χωρίς πετάλια δεν παίζουν ?
Μια Gibson καρφί σε κάποιον Marshall, και είμαι καλλυμένος για μια ζωή...
Δεν μου αρέσει η αουντι αν και πρόσφατα αγόρασα ένα golf για χρήση εντός, έχοντας ήδη μεγαλύτερο όχημα με περισσότερα κυβικά. Ψηφίζω εύκολα το golf για κάθε μέρα, όχι γιατί είναι καλύτερο αμάξι (εννοειται δεν είναι), αλλά διότι με βολεύει καλύτερα για καθημερινή χρήση. Θα μου άρεσε να έχω στα χέρια μου μόνιμα μια Gibson. Είναι σαν έπιπλο, έχει περισσότερα γκάζια, prestige, αλλά δε με βολεύει όσο μια fender.Άλλαξε την ψήφο σου.....που πάς με το Αουντί;;;; ?