- Πόντοι
- 1,848
Να ξέρεις σε συμπάθησα ακόμη περισσότερο.Τα τελευταία χρόνια με διάλεξαν 2 σκυλιά,αλλά και εγώ απο παιδί γατιά είχα.Το έχω κάνει κι αυτό, κι αυτό και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς, μια ζωή γάτες είχα.
Όχι, εγώ δεν τραγουδάω, πλάκα κάνω. Εγώ απλά ζηλεύω που θα πάρει το MONTAGE M. Το θέλω και εγώ. ?Να ξέρεις σε συμπάθησα ακόμη περισσότερο.Τα τελευταία χρόνια με διάλεξαν 2 σκυλιά,αλλά και εγώ απο παιδί γατιά είχα.
Εντωμεταξύ μόλις γύρισα απο το πατρικό μου και με το που φτάνω βλέπω την Μάνα μου με ένα κατσαρόλι να ταίζει τις γάτες.Παω κοντά,σκέτα μακαρόνια.Ρε μάνα της λέω.Το λές και θεία δίκη.?
Οι άλλοι τι λένε απο πάνω?Ο ένας έχει έναν φίλο που παίζει στο βατικάνο με 2 MODX και τραγουδάει ο Κωστής?
Καλά κατάλαβα?
Μια φορά το είχα κάνει αυτό γιατί είχα μείνει από ξηρά τροφή, και ούτε που τα μύρισαν.?βλέπω την Μάνα μου με ένα κατσαρόλι να ταίζει τις γάτες.Παω κοντά,σκέτα μακαρόνια.
στον Βοτανικό ρε 'σύ όχι στο Βατικανο ?Οι άλλοι τι λένε απο πάνω?Ο ένας έχει έναν φίλο που παίζει στο βατικανό με 2 MODX και τραγουδάει ο Κωστής?
Καλά κατάλαβα?
Ειναι εύκολο να το πάρουμε και εμείς ρε,όταν έρθει Ελλάδα.Εγώ απλά ζηλεύω που θα πάρει το MONTAGE M. Το θέλω και εγώ.
Διακρίνω μία έμφυτη κλίση προς την μελοποιημένη ποίηση?Του Βατικανού ο Μάγκας
Πέθανε τη Κυριακή
Και τον κλάψανε οι παπάδες
Και οι νέοι μοναχοί.
Εδώ κολλάει το "προσοχή μη σκίσετε κάνα καλσόν"....Θα χρειαστούμε 2 καλτσόν,έναν λοστό και έναν φακό.
4 minutes ago, sultan of string said:
Πάμε να μπουκάρουμε στο ΝΑΚΑ να "απαλλοτριώσουμε" μερικά και καμιά κάρτα ήχου και κιθάρα. Δες εσύ ποιες είναι καλές γιατί εμένα που δεν ξέρω μου φαίνονται όλες ίδιες?Ειναι εύκολο να το πάρουμε και εμείς ρε,όταν έρθει Ελλάδα.
Θα χρειαστούμε 2 καλτσόν,έναν λοστό και έναν φακό.
Εχω την αίσθηση οτι αυτά θα ήταν καλύτερα να μην τα γράφαμε φάτσα κάρτα.?Πάμε να μπουκάρουμε στο ΝΑΚΑ να "απαλλοτριώσουμε" μερικά και καμιά κάρτα ήχου και κιθάρα. Δες εσύ ποιες είναι καλές γιατί εμένα που δεν ξέρω μου φαίνονται όλες ίδιες?
Κανείς δε δίνει σημασία. Και να μας πιάσουν θα μας αφήσουν γιατί οι φυλακές δε χωράνε. Λίγο ξύλο θα μας ρίξουν και θα μας αφήσουν να φύγουμε. ?θα πουμε ρε παιδιά, ήμαστε τράπερς και γυρίζαμε βίντεοκλιπ. Δεν είχαμε σκοπό να τα κρατήσουμε, θα τα δίναμε πίσω.Εχω την αίσθηση οτι αυτά θα ήταν καλύτερα να μην τα γράφαμε φάτσα κάρτα.?
Μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες στο εάν είμαστε οι κατάλληλοι γι αυτήν την δουλειά.?
Εντάξει τα Yamaha σας τα χαρίζω, εγώ ένα Fantom θέλω και είσαστε κομπλε θα τα βρούμε και ολας ??Πάμε να μπουκάρουμε στο ΝΑΚΑ να "απαλλοτριώσουμε" μερικά και καμιά κάρτα ήχου και κιθάρα. Δες εσύ ποιες είναι καλές γιατί εμένα που δεν ξέρω μου φαίνονται όλες ίδιες?
θα περάσουμε και από εκεί μια βόλτα να τσιμπήσουμε κανένα. Thug Life!Εντάξει τα Yamaha σας τα χαρίζω, εγώ ένα Fantom θέλω και είσαστε κομπλε θα τα βρούμε και ολας ??