Ήγγικεν η ώρα...

Λάθος κάνεις,.

"Τα ωραία σου λεφτά"  ήταν χαρτιά....ούτε καν , λογιστικές εγγραφές ήταν με φθίνουσα πορεία για την αξιά που ενσωμάτωναν  λόγω  πληθωρισμού  .

Τώρα τουλάχιστον έχεις κάτι χειροπιαστό. ?
τα ωραία του λεφτά ήταν αέρας, ατμός που έλεγε ο Θρασύβουλας, μια ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι, ένα πάτημα του ποντικού μια και τώρα οι γάτες πήραν των οματιών τους...

τα ωραία του λεφτά ήταν αέρας, ατμός που έλεγε ο Θρασύβουλας, μια ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι, ένα πάτημα του ποντικού μια και τώρα οι γάτες πήραν των οματιών τους...
Δεν πιστεύω να είσαι από αυτούς που τα βάζουν κάτω από το στρώμα ?. 

Τα λεφτά είναι σαν το ψάρι. 

Τρώγονται φρέσκα. 

Φαντάζομαι ότι αν πας σε γάμο ή  πανηγύρι  με vst και laptop θα φας ξύλο
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι αυτό (μαζί με ένα όσο πιο ελαφρύ γίνεται κλαβιέ) είναι το ιδανικό setup για αυτές τις δουλειές ?

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι αυτό (μαζί με ένα όσο πιο ελαφρύ γίνεται κλαβιέ) είναι το ιδανικό setup για αυτές τις δουλειές ?
Επειδή θες ξύλο ?

Δεν πιστεύω να είσαι από αυτούς που τα βάζουν κάτω από το στρώμα ?. 

Τα λεφτά είναι σαν το ψάρι. 

Τρώγονται φρέσκα. 
κάθε άλλο...

δεν μένει τίποτα στο πιάτο, πάντα άδειο είναι, πολλές φορές και πριν το φαί

κάθε άλλο...

δεν μένει τίποτα στο πιάτο, πάντα άδειο είναι, πολλές φορές και πριν το φαί
Story of my life. 

Με 2000 θερμίδες τη βγάζω ?

Επειδή θες ξύλο ?
Λάθος... είναι setup "έγινες μπουχός σε χρόνο dt". Αν αρχίσουν τίποτα... όργανα, έχεις μαζέψει εν ριπή οφθαλμού και μην το είδατε τον Κίτσο τον λεβέντη ?

Story of my life. 

Με 2000 θερμίδες τη βγάζω ?
πάντως με το ρυθμό που σκορπίζονται τα δεκαχίλιαρα και ανακαλύπτονται οι αποθήκες και θησαυροί του μακαρίτη έχουμε πάθει ένα κατι τις εδώ μέσα...

πάντως με το ρυθμό που σκορπίζονται τα δεκαχίλιαρα και ανακαλύπτονται οι αποθήκες και θησαυροί του μακαρίτη έχουμε πάθει ένα κατι τις εδώ μέσα...
Να δεις πόσα δεκαχιλιαρα σκορπίσαμε σε ΕΦΚΑ και ΔΟΥ 

Τουλάχιστον εδώ είναι διασκεδαστικό. 

Σπατάλες, πολλές σπατάλες... image.gif

Με τα χαράτσια που έβαλαν από το 12 θα είχα πάρει 2 MONTAGE τουλάχιστο και το ένα θα το έκανα βίντεο "Smash My Montage" έτσι για να γουστάρουμε?

Επ ευκαιρια του θρεντ να καλοσωρισω και εγω στο σεταπ μου το ολοκαινουργιο Korg pa5X το οποιο ηρθε να αντικαταστησει το pa700, το οποιο παλαιψε επαξια 6 χρονια (και γλύτωσε!) σε πιστες,πανηγυρια, γαμους, βαφτισια,festival, προβες, studio, 7 παραγωγες, 2 σεζον καραντινα covid, 3 διαφορετικα μουσικα σχηματα και 4 τραγουδιστριες??? 

Εδω με το μικρουλι Roland Fantom 06 το οποιο ακομα ανακαλυπτω σεταρονται για την νεα χειμερινη σεζον.

Σε αλλα τοσα λοιπον και περισοτερα τα επομενα χρονια! καλο χειμωνα σε ολους & καλες μουσικες!

Προβολή συνημμένου 47715
Kαλοριζικα και καλοπαιχτα Σταύρο θέλω εντυπώσεις και παρουσίαση το καθόλου μικρούλη Fantom 06 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τελευταίες πλεροφορίες αναφέρουν πως στη περιοχή της Ερυθράς μπύραυλος των ΧούΘι κτύπησε και καταβύθισε container ship που κουβάλαγε κοντέινερ της Γιαμάχα με κιμβούρδες προοριζόμενες δια την αγορά της Ευρώπης.

Το πλήρωμα διεσώθη και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση 

Κάποια επιπλέοντα Μοντάζζζζζζζ, περισυνελέγησαν απ τους Φρουρούς της επανάστασης και πωλούνται στην αγορά του Ισπαχάν προς 100 ρούβλια  μόνο δια Ρώσους υπηκόους, εξαιτίας των κυρώσεων στο καθεστώς του Ιράν

Στις λίστες των επίδοξων αγοραστών περιλαμβάνεται το όνομα Κονσταντίν Δριτσόφσκι επιφανές στέλεχος της ρωσοπονδιακής διασποράς του Βλαδιβουστόκ.

Δια ότι νεώτερο θα σας κρατάμε ενήμερους

Έχω μία υποψία ότι πήρες και εκείνη την μεγάλη οθόνη που ζαχάρωνες;
Θέλω και εγώ μια 27'' wide να μου πάρεις μαζί με το γραφείο. Μου το υποσχέθηκες. ?

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τελευταίες πλεροφορίες αναφέρουν πως στη περιοχή της Ερυθράς μπύραυλος των ΧούΘι κτύπησε και καταβύθισε container ship που κουβάλαγε κοντέινερ της Γιαμάχα με κιμβούρδες προοριζόμενες δια την αγορά της Ευρώπης.

Το πλήρωμα διεσώθη και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση 

Κάποια επιπλέοντα Μοντάζζζζζζζ, περισυνελέγησαν απ τους Φρουρούς της επανάστασης και πωλούνται στην αγορά του Ισπαχάν προς 100 ρούβλια  μόνο δια Ρώσους υπηκόους, εξαιτίας των κυρώσεων στο καθεστώς του Ιράν

Στις λίστες των επίδοξων αγοραστών περιλαμβάνεται το όνομα Κονσταντίν Δριτσόφσκι επιφανές στέλεχος της ρωσοπονδιακής διασποράς του Βλαδιβουστόκ.

Δια ότι νεώτερο θα σας κρατάμε ενήμερους
Είναι αντισυναδελφικό αυτό που κάνεις.? Τον γρουσουζεύεις. Έχουμε ηθική υποχρέωση και ως μέλη του noiz και ως συνάδελφοι να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά στην αγορά και την παράδοση των synth στον αδελφό συμφορουμίτη μας.

Εγώ βέβαια επειδή ζηλεύω δεν ξέρω αν θα κρατηθώ. Μήπως ζηλέψω πολύ και πάω να του το βουτήξω το Montage και να το κάνω master keyboard μαζί με το VST να φτιάξω κι άλλα κομμάτια, πολλά. Ένα κομμάτι για κάθε performance θα γράψω. Θα γράψω 3,369 κομμάτια

Είναι αντισυναδελφικό αυτό που κάνεις.? Τον γρουσουζεύεις. Έχουμε ηθική υποχρέωση και ως μέλη του noiz και ως συνάδελφοι να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά στην αγορά και την παράδοση των synth στον αδελφό συμφορουμίτη μας.

Εγώ βέβαια επειδή ζηλεύω δεν ξέρω αν θα κρατηθώ. Μήπως ζηλέψω πολύ και πάω να του το βουτήξω το Montage και να το κάνω master keyboard μαζί με το VST να φτιάξω κι άλλα κομμάτια, πολλά. Ένα κομμάτι για κάθε performance θα γράψω. Θα γράψω 3,369 κομμάτια
Έχω μια άκρη κατά Ισπαχάν μεριά αν θες πάντως

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back