Ήγγικεν η ώρα...

"Τα μόνα λεφτάπου μας ανήκουν , είναι αυτά που φάγαμε".

2024-LK....μοντέλο.
Σοφά ομίλησες γέροντα... image.gif

Και σιγά τα λεφτά, τόσα χρόνια έχω δώσει πολλά πολλά περισσότερα, απλά νομίζω ότι πρώτη φορά δίνω τόσα μαζεμένα, πριν αγοράζαμε κομμάτι κομμάτι. Τέσπα, δεν γ@μιέ, ας τα δώσω τώρα που τα έχω γιατί εγώ γενικά λεφτά δεν κρατάω, αν δεν πάνε εκεί θα πάνε αλλού. Και γιατί να πάνε αλλού? Κρίμα δεν είναι??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ θέλω ένα Presonus Fader Port

image.jpeg

Σας ευχαριστώ πολύ. Δώρο τα χριστούγεννα παρακαλώ, κάτω από το δέντρο.

Εγώ θέλω ένα Presonus Fader Port

Προβολή συνημμένου 47667

Σας ευχαριστώ πολύ. Δώρο τα χριστούγεννα παρακαλώ, κάτω από το δέντρο.
€858?? Ρε, πάτε καλούα εδώ μέσα? image.png  Τι σπατάλες είναι αυτές που κάνετε? Τα παιδιά σας δεν τα σκέφτεστε? Και καλά τα παιδιά σας, αλλά ούτε τα γατιά σας? image.gif

€858?? Ρε, πάτε καλούα εδώ μέσα?Προβολή συνημμένου 47668 Τι σπατάλες είναι αυτές που κάνετε? Τα παιδιά σας δεν τα σκέφτεστε? Και καλά τα παιδιά σας, αλλά ούτε τα γατιά σας?Προβολή συνημμένου 47671
To θέλω. Πραγματικά, μόνο αυτό χρειάζομαι και το γραφείο του thomman. Και έκλεισα για πάντα. Θα γίνει μάλλον. Θα γίνει ?

Αυτό το γραφείο του Thomann έχει γίνει σίριαλ, ούτε η "Λάμψη" να ήταν.?
Δυστυχώς, πρέπει να γίνουν αλλαγές μετά στο χώρο και βαριέμαι και δεν προλαβαίνω τώρα και τρέχω πολύ. Θα γίνει με ηρεμία. Να το παραγγείλω να ασχοληθώ με την ησυχία μου προς Χριστούγεννα. Απλά το μόνο που φοβάμαι είναι μην το καταργήσουν, γιατί μου αρέσει. Αλλά δε νομίζω. Πάρε εσύ αυτά τώρα, και βλέπουμε? Θα δω κι εγώ τι θα κάνω. ?

E, παρ'το τώρα και ασχολείσαι αργότερα.
Δεν το θέλω πακεταρισμένο στο διαμέρισμα, θα εκνευριστώ. Και μπορεί να αλλάξω γνώμη γιατί αλλάζω γνώμη συνέχεια. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Στα VST έκανα 20 χρόνια να καταλήξω?

Δεν το θέλω πακεταρισμένο στο διαμέρισμα, θα εκνευριστώ. Και μπορεί να αλλάξω γνώμη γιατί αλλάζω γνώμη συνέχεια. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Στα VST έκανα 20 χρόνια να καταλήξω?
Άντε πούλα τα όλα και πάρε μια tele, μερικά pedals και ένα ενισχυτή και πήγαινε να τζαμάρεις με τον Samy πάνω στην καλύβα του μπαρμπα-Θωμά.?

Άντε πούλα τα όλα και πάρε μια tele, μερικά pedals και ένα ενισχυτή και πήγαινε να τζαμάρεις με τον Samy πάνω στην καλύβα του μπαρμπα-Θωμά.?
H καλύβα ακούγεται ωραία και θα γίνει και αυτό αν ζήσω ως τότε, θεωρητικά τουλάχιστο, θα φύγω από Athens, εξ άλλου και η ανάπτυξη ευνοεί τη φυγή? αλλά με άλλο Setup. Όλα πάνω στο γραφείο και έχω και την κιθάρα στη θήκη. Και ως τότε θα τζαμάρουμε στο διαδίκτυο. Θα βγουν τρελά προγράμματα VR για πρόβες. Ολογράμματα για live, έρχονται τρελά πράγματα, έρχονται.

Καλοπαιχτο! 
Στον Νάκα μου είπαν ότι θα έρθει αρχές Δεκεμβρίου. Τι να κάνουμε, λίγο ακόμη υπομονή, κάποιοι άλλοι σε άλλες χώρες περίμεναν το δικό τους για πάνω από 6 μήνες.?

Στον Νάκα μου είπαν ότι θα έρθει αρχές Δεκεμβρίου.
? Πωω , αυτο θα πει ανυπομονισία... Τι κακο και αυτό , ενας χρονος πάει απο την κυκλοφορία του... ούτε αμάξι έτσι. Δεν πειράζει, θα το έχεις όταν θα μπαίνεις στο εορταστικό κλίμα των χριστουγέννων ! 

Έλεγα να ανεβάσω κάποια στιγμή ένα κλιπάκι με ένα an1x που πηρα πριν απο κάμποσο καιρό , οπότε ας το αφήσω καλύτερα να μη σου κάνω "teasing" για το τι πρόκειται να υποδεχθείς με τη va πλευρά του montage ?

Έλεγα να ανεβάσω κάποια στιγμή ένα κλιπάκι με ένα an1x που πηρα πριν απο κάμποσο καιρό , οπότε ας το αφήσω καλύτερα να μη σου κάνω "teasing" για το τι πρόκειται να υποδεχθείς με τη va πλευρά του montage ?
Ξέρω τι περιμένω ρε συ, τo AN1x το έχω ακούσει αρκετά, και το original και μέσω της engine του νέου Montage. Θα το αγόραζα ακόμα κι αν δεν είχε αυτή την τρίτη engine, αλλά αφού την έχει φυσικά είναι ένα ακόμα μεγάλο + του οργάνου.

Οπότε ανέβασε να ακούσουμε ό,τι θες.✌️

Επ ευκαιρια του θρεντ να καλοσωρισω και εγω στο σεταπ μου το ολοκαινουργιο Korg pa5X το οποιο ηρθε να αντικαταστησει το pa700, το οποιο παλαιψε επαξια 6 χρονια (και γλύτωσε!) σε πιστες,πανηγυρια, γαμους, βαφτισια,festival, προβες, studio, 7 παραγωγες, 2 σεζον καραντινα covid, 3 διαφορετικα μουσικα σχηματα και 4 τραγουδιστριες??? 

Εδω με το μικρουλι Roland Fantom 06 το οποιο ακομα ανακαλυπτω σεταρονται για την νεα χειμερινη σεζον.

Σε αλλα τοσα λοιπον και περισοτερα τα επομενα χρονια! καλο χειμωνα σε ολους & καλες μουσικες!

IMG_20241008_175430.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back