Έψαξα κι εγώ στην αποθήκη, και βρήκα κιθάρα......

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
......απλά ήταν η αποθήκη του Νάκα ?

Τώρα ολοκληρώθηκε η Αγιά Τετράδα. ?

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Καλορίζικη και καλοπαιχτη! 

Πολύ όμορφη 

Μέχρι εδώ μύρισε το γλυκό φραουλενιο ? άρωμα του nitrocellulose μιας brand new Gibson 

(Καινούργιες Gibson πρώτα τις μυρίζουμε και μετά τις παίζουμε, νόμος ?)

Καλορίζικη!
Για πες εντυπώσεις …
Πολύ ωραίο χρώμα.

Πραγματικά από κοντά ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ πιο ωραία.

Και ευτυχώς ήρθε με brown case....δεν ηθελα μαύρη. ?

ΑΥΤΆ.

Φαντάζομαι ότι θα παίζει τέλεια και θα ακούγεται ....gibson είναι.

Δεν θα το μάθω ποτέ.

Ανοιξα τη θηκη για να την δω ότι ηρθε σώα.....και για τις φωτος.

Δεν νομίζω ούτε να την ξανα ανοίξω , ούτε φυσικά να τη συνδέσω, ούτε να την παίξω ποτέ,, ούτε και με ενδιαφέρει.

Για οικόπεδο την αγόρασα ?

Με γεια και καλορίζικη ρε @LK ! Αλλά αξίζει το δικό της νήμα και φωτογραφίες χωρίς τα πλαστικά. Make it happen!

Δεν νομίζω ούτε να την ξανα ανοίξω , ούτε φυσικά να τη συνδέσω, ούτε να την παίξω ποτέ,, ούτε και με ενδιαφέρει.

Για οικόπεδο την αγόρασα ?
και εγώ έχω μία έτσι -δεν την ανοίγω, δεν παίζω- (Gibson) που έλεγα ότι μετά από πολλά χρόνια, θα τη βρούν τα εγγόνια (που δεν έχω) σε μία αποθήκη και θα με ευγνωμονούν. Αλλά....

...πρόσφατα έφτιαχνα ένα κομμάτι και καμμία από τις κιθάρες που έχω δεν μου καθότανε και με παίδευε αρκετό καιρό. Είπα δεν βγάζω τη Gibson...σε ένα 15λεπτο, είχα τελειώσει.! Μεγειές Λάκης!!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε παιδιά, ψάχνω ψάχνω κι εγώ στην δικιά μου αποθήκη αλλά κιθάρα ξεχασμένη δεν βρίσκω.

Τέλος πάντων, η φωτό με τις Big Four είναι από μόνη της η ιστορία της ροκ σε ένα πλάνο, δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να τις έχεις στο δωμάτιό σου....!!

Εύχομαι καλά παιξίματα :-)

και εγώ έχω μία έτσι -δεν την ανοίγω, δεν παίζω- (Gibson) που έλεγα ότι μετά από πολλά χρόνια, θα τη βρούν τα εγγόνια (που δεν έχω) σε μία αποθήκη και θα με ευγνωμονούν. Αλλά....

...πρόσφατα έφτιαχνα ένα κομμάτι και καμμία από τις κιθάρες που έχω δεν μου καθότανε και με παίδευε αρκετό καιρό. Είπα δεν βγάζω τη Gibson...σε ένα 15λεπτο, είχα τελειώσει.! Μεγειές Λάκης!!!!
Γι αυτόν τον λίγο υπάρχουν οι "φθηνές " κιθάρες Ανέστη. 

Για να μπορείς να παίζεις και να ανασαίνεις....ταυτόχρονα ?

, δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να τις έχεις στο δωμάτιό σου....!!
Ούτε και εγώ , γιατί δεν τις βλέπω.

Μπήκαν σε θήκες,  κλειδωθηκαν, δέθηκαν με ιμάντες,  και μια κουβέρτα από πάνω να μην λερώνονται οι θήκες.

Λέω να βάλω και ένα πλαστικό από πάνω να μην λερωθεί η κουβέρτα. ?

Γι αυτόν τον λίγο υπάρχουν οι "φθηνές " κιθάρες Ανέστη. 

Για να μπορείς να παίζεις και να ανασαίνεις....ταυτόχρονα ?
Mα οι άλλες μου δεν είναι φτηνές....είναι απλά Fender!!!!!? Άσε που τώρα πια δεν παίζω ούτε με αυτές. Παίζω με τις 2 modeling

Προβολή συνημμένου 34140

Ρε παιδιά, ψάχνω ψάχνω κι εγώ στην δικιά μου αποθήκη αλλά κιθάρα ξεχασμένη δεν βρίσκω.
Γιάννη άρχισε να ψάχνεις και εσύ στην αποθήκη του Νάκα... ?

Αν δεν είναι SG, μπορεί να είναι κάνα Montage ?

Να ξέρεις είμαι βολικός άνθρωπος, δεν θα είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα.... (αλλά μιας και είπες για Γιάμαχα, κάτι DSR2000 και PSS560 βρίσκω μόνο..... )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back