Πολύ ωραίο χρώμα.Καλορίζικη!
Για πες εντυπώσεις …
και εγώ έχω μία έτσι -δεν την ανοίγω, δεν παίζω- (Gibson) που έλεγα ότι μετά από πολλά χρόνια, θα τη βρούν τα εγγόνια (που δεν έχω) σε μία αποθήκη και θα με ευγνωμονούν. Αλλά....Δεν νομίζω ούτε να την ξανα ανοίξω , ούτε φυσικά να τη συνδέσω, ούτε να την παίξω ποτέ,, ούτε και με ενδιαφέρει.
Για οικόπεδο την αγόρασα ?
Γι αυτόν τον λίγο υπάρχουν οι "φθηνές " κιθάρες Ανέστη.και εγώ έχω μία έτσι -δεν την ανοίγω, δεν παίζω- (Gibson) που έλεγα ότι μετά από πολλά χρόνια, θα τη βρούν τα εγγόνια (που δεν έχω) σε μία αποθήκη και θα με ευγνωμονούν. Αλλά....
...πρόσφατα έφτιαχνα ένα κομμάτι και καμμία από τις κιθάρες που έχω δεν μου καθότανε και με παίδευε αρκετό καιρό. Είπα δεν βγάζω τη Gibson...σε ένα 15λεπτο, είχα τελειώσει.! Μεγειές Λάκης!!!!
Ούτε και εγώ , γιατί δεν τις βλέπω., δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να τις έχεις στο δωμάτιό σου....!!
Mα οι άλλες μου δεν είναι φτηνές....είναι απλά Fender!!!!!? Άσε που τώρα πια δεν παίζω ούτε με αυτές. Παίζω με τις 2 modelingΓι αυτόν τον λίγο υπάρχουν οι "φθηνές " κιθάρες Ανέστη.
Για να μπορείς να παίζεις και να ανασαίνεις....ταυτόχρονα ?
Γιάννη άρχισε να ψάχνεις και εσύ στην αποθήκη του Νάκα... ?Ρε παιδιά, ψάχνω ψάχνω κι εγώ στην δικιά μου αποθήκη αλλά κιθάρα ξεχασμένη δεν βρίσκω.