Mπόμπα, μπράβο. Ακούστηκε πολύ ευχάριστα καθώς ταυτόχρονα διάβαζα τα σχόλια.
Ίσως το μπάσο θα μπορούσε να έχει περισσότερο χαρακτήρα, έτσι για να κάνω μια παρατήρηση κι εγώ...
Είναι ευχάριστο που σου ακούστηκε ευχάριστα, εκλεκτέ μας! Σε ευχαριστώ πολύ.
Εννοείται, πολύτιμες όλες οι παρατηρήσεις.
Για το θέμα του μπάσου, σπάνια κάνω καλές επιλογές ήχων. Με προβλημάτισε και εμένα. Τελείωσα τώρα ένα revision του κομματιού, άλλαξα λίγο την κιθάρα και μιας και το είπες, πειραματίστηκα με το μπάσο, προσθέτοντας ένα layer ακόμα με synth bass για να κρατήσω και το αρχικό που μου έχει κάτσει τώρα και ήταν ένα ακουστικό chapman ( και καλά? από το VST TRILLIAN). Νομίζω πως του έδωσα καλύτερο χαρακτήρα τώρα, αν δε σου κάνει κόπο ρίχτου άλλη μια ακρόαση σε αυτό το post
Ορίστε οι αλλαγές.
https://www.bandlab.com/post/caba8eb2-1f78-ef11-bdfd-000d3a96c7c8
Feel Me Forever 2 TR5.mp3
Ακούω απόψης
Νομίζω ότι λείπει το μουσικό πριόνι σε κάποια σημεία
Είπα να χώσω και κανα πριόνι για εσένα μη σε αφήσω δυσαρεστημένο αλλά δεν μου έρχεται, δε μου ταιριάζει κάτι έτσι όπως είναι, πρέπει να προστεθει κανά 8 μετρο αλλαγή για να μπουν τέτοια νομίζω.
Πρόσθεσα ένα bell αν ακούσεις το νέο για να σπάει η μονοτονία της κιθάρας όσο γίνεται σε κάποια μέτρα.
Δεν ήθελα να ασχοληθώ πολύ με το συγκεκριμένο αλλά μετά από κάποιες παρατηρήσεις το έκανα και νομίζω πως βελτιώθηκε αρκετά. Ανέβασα και λίγο την ένταση του ρυθμού, ελάχιστα και άλλαξα το μπάσο λίγο λοιπόν.
Σας ευχαριστώ όλους μα όλους για το feedback!!!
Ημείς παλεύουμε παντοιοτρόπως δια την προσωπική σου ευημερία, μην γίνεσαι αλαλάζον αλαζονικός σα τον Κατάρ-Κ
Άκου το καινούργιο αν καθάρισε λίγο. ?
Και εσύ
@trolley, μην κάνετε τις πάπιες. ? Πείτε ότι θέλετε, δε σχολιάζω σχόλια. Αν είναι και πάνω στο κομμάτι, ακόμα καλύτερα?