Cos_dr - Feel Me Forever

Εννοεί πως επειδή στη σύνθεση δεν το έχεις όπως εγώ, δοκίμασε τη τύχη σου στη παραγωγή ?
Α , αυτό εννοεί. Και να κατεβάσω multritracks συμφωνικών και άλλων μπαντών να τα μιξάρω εγώ για να κάνω δουλίτσα..  Αυτό μου λείπει για το τέλειο. Άμα το κάνω μια εβδομάδα, έκλεισα. ? Θα φτιάχνω παραγωγές, θα παίζω και θα μιξάρω όπως ο trolley?

Α , αυτό εννοεί.

Όχι δεν εννοώ αυτό, ούτε έχω κρυφή συννενόηση με τον Σάμη.

Θα φτιάχνω παραγωγές, θα παίζω και θα μιξάρω όπως ο trolley?

Σε έπιασε πάλι το γλυκύ σου; Ας περιμένουμε να σου πουν άλλοι που ασχολούνται με την ηχοληψία και την μίξη, πόσα θα μπορούσαμε να μάθουμε από την διαδικασία που πρότεινα.

Α , αυτό εννοεί. Και να κατεβάσω multritracks συμφωνικών και άλλων μπαντών να τα μιξάρω εγώ για να κάνω δουλίτσα..  Αυτό μου λείπει για το τέλειο. Άμα το κάνω μια εβδομάδα, έκλεισα. ? Θα φτιάχνω παραγωγές, θα παίζω και θα μιξάρω όπως ο trolley?
Ημπορείς να γίνεις και καυλήτερος, όπως κρυφίως λέγαμε με τον Τρόλευ στα μνμ που ανταλλάσσουμε μέσω watsapp 

Όχι δεν εννοώ αυτό, ούτε έχω κρυφή συννενόηση με τον Σάμη.

Σε έπιασε πάλι το γλυκύ σου; Ας περιμένουμε να σου πουν άλλοι που ασχολούνται με την ηχοληψία και την μίξη, πόσα θα μπορούσαμε να μάθουμε από την διαδικασία που πρότεινα.
Εσύ γιατί δεν το εξηγείς ?

Άσε τους άλλους. Άμα θέλουν θα τοποθετηθούν.

Συγκεκριμένα πες εσύ.

Ρίξε το άρθρο που διάβασες να δω τι λέει ακριβώς.

Ρίξε το άρθρο που διάβασες να δω τι λέει ακριβώς.

Δεν διάβασα κανένα άρθρο, εκτός αν είχα διαβάσει κάποιο πριν χρόνια και δεν το θυμάμαι πλέον. Αλλά είναι αυτό που λέμε well-known-fact ότι όλοι οι δημιουργοί είναι πολύ δύσκολο (κάποιοι λένε "ακατόρθωτο") να σταθούν αμερόληπτα απέναντι στο ίδιο τους το υλικό, ειδικά όταν συνθέτουν και μιξάρουν ταυτόχρονα όπως κάνουν όλοι οι πληκτράδες στα home studio τους.

Αλλά όπως είπα, Mea Culpa (δίκηο είχε ο Καταρράκτης, θα το κάνω υπογραφή μου θαρρώ, αρέσει και στο Σάμη, δηλαδή όλοι ευχαριστημένοι, αλλά μπορεί να θεωρηθώ ΠΑΘΟΚ).

Δεν διάβασα κανένα άρθρο, εκτός αν είχα διαβάσει κάποιο πριν χρόνια και δεν το θυμάμαι πλέον. Αλλά είναι αυτό που λέμε well-known-fact ότι όλοι οι δημιουργοί είναι πολύ δύσκολο (κάποιοι λένε "ακατόρθωτο") να σταθούν αμερόληπτα απέναντι στο ίδιο τους το υλικό, ειδικά όταν συνθέτουν και μιξάρουν ταυτόχρονα όπως κάνουν όλοι οι πληκτράδες στα home studio τους.

Αλλά όπως είπα, Mea Culpa (δίκηο είχε ο Καταρράκτης, θα το κάνω υπογραφή μου θαρρώ, αρέσει και στο Σάμη, δηλαδή όλοι ευχαριστημένοι, αλλά μπορεί να θεωρηθώ ΠΑΘΟΚ).
https://producelikeapro.com/blog/free-multitracks-hone-mixing-skills/

Αυτό εννοείς. Δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωσή μου.

Δεν παίζω μόνος μου.

40 χρόνια παίζω με άλλους, έπαιξα με μπάντες, με άλλους μουσικούς, έγραψα, μίξαρα, κάναμε τα ντέμο μας, παίξαμε έξω, βγάλαμε χαρτζηλίκι,. Δεν μου λείπει λοιπόν αυτό που λες για να μάθω να μιξάρω προσωπικά καλύτερα. Έχω δουλέψει με υλικό άλλων.

Αυτή η συμβουλή λοιπόν που έδωσες ειναι generic.

Είναι σαν να μου είπες για να μάθεις τέλειο πιάνο, πηγαινε σε ωδείο, διάβασε θεωρία και παίξε πολύ.

Χαίρω πολύ.

Δεν ήταν χρήσιμη συμβουλή για τις ανάγκες και το επίπεδό μου.
?

Δεν ήταν χρήσιμη συμβουλή για τις ανάγκες και το επίπεδό μου.
?
Ημείς όλμος (εγώ με τον Τρόλευ δλδ) παλεύουμε να σε ανεβάσουμε επίπεδο, να αλλάξεις πίστα ρε παιδάκι μου. Να γίνεις ένας Πατατανατσίου, ένας Κατάρ-Κ

Ημείς όλμος (εγώ με τον Τρόλευ δλδ) παλεύουμε να σε ανεβάσουμε επίπεδο, να αλλάξεις πίστα ρε παιδάκι μου. Να γίνεις ένας Πατατανατσίου, ένας Κατάρ-Κ
Ως τι το κάνετε αυτό ρε παιδιά? Μη με θυμώνετε?

Εσύ παλιά μου ζήταγες εμένανΕ συμβουλές. Εγώ δεν σε κοροϊδευα με αυτά που έβλεπα ότι ξέρεις και είμαι και εκ φύσεως αλαζόνας και βγάζω κόμπλεξ με τέτοια? Τώρα πας να μου τη βγεις από πάνω? ?

Ας τον τον Καταρράχτη ήσυχο.?

Λοιπόν, θα ποστάρω μια αλλαγή σε λίγο. Ακούστε το κομμάτι να πείτε αν βελτιώθηκε όπως κάνουν οι νορμάλ άνθρωποι ?

Mπόμπα, μπράβο. Ακούστηκε πολύ ευχάριστα καθώς ταυτόχρονα διάβαζα τα σχόλια.

Ίσως το μπάσο θα μπορούσε να έχει περισσότερο χαρακτήρα, έτσι για να κάνω μια παρατήρηση κι εγώ...

Ως τι το κάνετε αυτό ρε παιδιά? Μη με θυμώνετε?

Εσύ παλιά μου ζήταγες εμένανΕ συμβουλές. Εγώ δεν σε κοροϊδευα με αυτά που έβλεπα ότι ξέρεις και είμαι και εκ φύσεως αλαζόνας και βγάζω κόμπλεξ με τέτοια? Τώρα πας να μου τη βγεις από πάνω? ?

Ας τον τον Καταρράχτη ήσυχο.?

Λοιπόν, θα ποστάρω μια αλλαγή σε λίγο. Ακούστε το κομμάτι να πείτε αν βελτιώθηκε όπως κάνουν οι νορμάλ άνθρωποι ?
Ημείς παλεύουμε παντοιοτρόπως δια την προσωπική σου ευημερία, μην γίνεσαι αλαλάζον  αλαζονικός σα τον Κατάρ-Κ

Mπόμπα, μπράβο. Ακούστηκε πολύ ευχάριστα καθώς ταυτόχρονα διάβαζα τα σχόλια.

Ίσως το μπάσο θα μπορούσε να έχει περισσότερο χαρακτήρα, έτσι για να κάνω μια παρατήρηση κι εγώ...
Είναι ευχάριστο που σου ακούστηκε ευχάριστα, εκλεκτέ μας! Σε ευχαριστώ πολύ.

Εννοείται, πολύτιμες όλες οι παρατηρήσεις.

Για το θέμα του μπάσου, σπάνια κάνω καλές επιλογές ήχων. Με προβλημάτισε και εμένα. Τελείωσα τώρα ένα revision του κομματιού, άλλαξα λίγο την κιθάρα και μιας και το είπες, πειραματίστηκα με το μπάσο, προσθέτοντας ένα layer ακόμα με synth bass για να κρατήσω και το αρχικό που μου έχει κάτσει τώρα και ήταν ένα ακουστικό chapman ( και καλά? από το VST TRILLIAN). Νομίζω πως του έδωσα καλύτερο χαρακτήρα τώρα, αν δε σου κάνει κόπο ρίχτου άλλη μια ακρόαση σε αυτό το post

Ορίστε οι αλλαγές.

https://www.bandlab.com/post/caba8eb2-1f78-ef11-bdfd-000d3a96c7c8

Feel Me Forever 2 TR5.mp3

Ακούω απόψης

Νομίζω ότι λείπει το μουσικό πριόνι σε κάποια σημεία
Είπα να χώσω και κανα πριόνι για εσένα μη σε αφήσω δυσαρεστημένο αλλά δεν μου έρχεται, δε μου ταιριάζει κάτι έτσι όπως είναι, πρέπει να προστεθει κανά 8 μετρο αλλαγή για να μπουν τέτοια νομίζω.

Πρόσθεσα ένα bell  αν ακούσεις το νέο για να σπάει η μονοτονία της κιθάρας όσο γίνεται σε κάποια μέτρα.

Δεν ήθελα να ασχοληθώ πολύ με το συγκεκριμένο αλλά μετά από κάποιες παρατηρήσεις το έκανα και νομίζω πως βελτιώθηκε αρκετά. Ανέβασα και λίγο την ένταση του ρυθμού, ελάχιστα και άλλαξα το μπάσο λίγο λοιπόν.

Σας ευχαριστώ όλους μα όλους για το feedback!!!

Ημείς παλεύουμε παντοιοτρόπως δια την προσωπική σου ευημερία, μην γίνεσαι αλαλάζον  αλαζονικός σα τον Κατάρ-Κ
Άκου το καινούργιο αν καθάρισε λίγο. ?

Και εσύ @trolley, μην κάνετε τις πάπιες. ? Πείτε ότι θέλετε, δε σχολιάζω σχόλια. Αν είναι και πάνω στο κομμάτι, ακόμα καλύτερα?

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νομίζω ότι λείπει το μουσικό πριόνι σε κάποια σημεία
Πολλά λείπουν. Παραδειγματιστείτε από τους πρωτοπόρους & ριζοσπάστες "Συνθετικούς" (πλένονται στους 40°) και μάθετε μπαλίτσα. image.png

Κάνεις παραγωγάρες Κώστα και ενορχηστρωσάρες. Το μπάσο στο πρώτο τρακ ήταν πιο ωραίο.

Κάνεις παραγωγάρες Κώστα και ενορχηστρωσάρες. Το μπάσο στο πρώτο τρακ ήταν πιο ωραίο.
Σε ευχαριστώ. Τι να κάνω, να το βγάλω τώρα το μπάσο? Να το κάνω όπως πριν Και εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω.

2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Πολλά λείπουν. Παραδειγματιστείτε από τους πρωτοπόρους & ριζοσπάστες "Συνθετικούς" (πλένονται στους 40°) και μάθετε μπαλίτσα.Προβολή συνημμένου 47273

Μην τους κοροϊδεύεις τους ανθρώπους. Όλους τους απογοητεύετε.

Φάτε Taylor Swift λοιπόν

Είναι πολύ όμορφο, στα γνωστά πλαίσια των υπερπαργωγών cos, αλλά εντάξει τις ενστάσεις μου τις έχω.

α. βασικά είναι σχεδόν μονοτονικό, ασχετα αν υπάρχει ένα υποτονικό ριφ, 

αυτό το κάνει κουραστικό. Του λείπει τουλάχιστον ένα ακόμα μέρος, κάτι να γίνει και να επιστρέψει

β. το μπάσο....σχεδόν απαράδεκτο για την υπόλοιπη δουλειά που έπεσε

γ. η κιθάρα, ενώ είναι πειστική ηχητικά, οι δρόμοι της είναι μη κιθαριστικοί

δ. τα δρακουλέ μπα μπα, γιε γιε είναι λίγο αποπροσανατολιστικά, ενώ το do you feel me forever στέκεται απο κάθε άποψη.

γενικά το ακούς και περιμένεις επί 3 λεπτά να πάει κάπου, και τελειώνει.

Σαν ρυθμικό στήσιμο κλπ παραγωγή είναι όπως πάντα σχεδόν άψογο.

Μπράβο για το κουράγιο και την επιμονή (εμμονή) να φτιάχνεις κάτι και να το προσφέρεις σε ένα σχεδόν ράθυμο και ναρκωμένο ακροατήριο που δεν ξεκολλάει από το σύνδρομο του καναπέ

το μπάσο....σχεδόν απαράδεκτο για την υπόλοιπη δουλειά που έπεσε
Το πρώτο η στο δεύτερο? Ή και τα δύο.

γ. η κιθάρα, ενώ είναι πειστική ηχητικά, οι δρόμοι της είναι μη κιθαριστικο
η δεύτερη έκδοση είναι λίγο καλύτερη?

Στο ποστ το μετέπειτα.

Ευχαριστώ για το feedback!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back