Cos_dr - Feel Me Forever

Και με αυτά το τελευταίο δείγμα θα ακουστεί καλύτερο, δεν υπάρχει αμφιβολία.
Τράβα πλυν τα πόδια σου ρε, που θες να μας πιεις πως έχεις και μούνιτορ ηχεία

Κώστα το άκουσα και το τελευταίο και θα έλεγα ότι δεν με ξένισε τίποτα (συνθετικά και ενορχηστρωτικά δεν αλλάζει τίποτα στα έχω πει ήδη). Ηχητικά είναι σαν κάτι σύγχρονο που θα άκουγα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, σαν κομμάτι που σέβεται τον εαυτό του. Στέκει πολύ σωστά

Εχεις ένα stereo synth που παίζει χαμηλά,στην αρχή κάθε μέτρου,με το που ξεκινάει το κομμάτι,θα του έκανα low cut.Με το που μπαίνουν τα drums εχεις ένα ελαφρύ κατέβασμα των άλλων οργάνων,το έχω και εγώ και μάλιστα περισσότερο.Θα το διορθώσω η με αυτοματισμό η απο τα limiter στο master.

Δεν θα τα τελειώσουμε ποτέ!?❤️?

Εχεις ένα stereo synth που παίζει χαμηλά,στην αρχή κάθε μέτρου,με το που ξεκινάει το κομμάτι,θα του έκανα low cut.Με το που μπαίνουν τα drums εχεις ένα ελαφρύ κατέβασμα των άλλων οργάνων,το έχω και εγώ και μάλιστα περισσότερο.Θα το διορθώσω η με αυτοματισμό η απο τα limiter στο master.

Δεν θα τα τελειώσουμε ποτέ!?❤️?
Γιατί, σάμπως ξοδεύουμε μπομπίνα ??   Θα τα παλέψουμε όσο πάει. Γιατί και εγώ εξασκούμαι. Εξάλλου κάποιες επιλογές μου στο αγχωτικό γράψιμο στον ελεύθερο χρόνο κλπ. είναι από την αρχή λάθος για να δέσει σωστά η ενορχήστρωση, με έτοιμα ρυθμικά ιδιαίτερα και μάλιστα από το Stylus που περιλαμβάνουν και synth μέσα.

Το έκοψα λίγο όπως είπες μόλις για πείραμα

https://www.bandlab.com/track/2704aa46-5b86-ef11-8474-6045bd375453?revId=2604aa46-5b86-ef11-8474-6045bd375453

Feel Me Forever 10.mp3

Άλλη μια έκδοση λοιπόν, νομίζω είναι λίγο καλύτερα πάλι.

Και τον τελευταίο καιρό στο mastering χρησιμοποιώ κάποιες πειραματικές επιλογές πιο μοντέρνου, aggressive θα έλεγα mastering, σαν αυτό το κομμάτι π.χ.

Αφού δεν έχετε διαμαρτυρηθεί ακόμα για το ηχητικό αποτέλεσμα, θα συνεχίσω έτσι?

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
13 λεπτά πριν, cos_dr είπε
Γιατί, σάμπως ξοδεύουμε μπομπίνα ??   Θα τα παλέψουμε όσο πάει. Γιατί και εγώ εξασκούμαι. Εξάλλου κάποιες επιλογές μου στο αγχωτικό γράψιμο στον ελεύθερο χρόνο κλπ. είναι από την αρχή λάθος για να δέσει σωστά η ενορχήστρωση, με έτοιμα ρυθμικά ιδιαίτερα και μάλιστα από το Stylus που περιλαμβάνουν και synth μέσα.

Το έκοψα λίγο όπως είπες μόλις για πείραμα

https://www.bandlab.com/track/2704aa46-5b86-ef11-8474-6045bd375453?revId=2604aa46-5b86-ef11-8474-6045bd375453

Feel Me Forever 10.mp3 7.56 MB · 5 downloads

Άλλη μια έκδοση λοιπόν, νομίζω είναι λίγο καλύτερα πάλι.

Και τον τελευταίο καιρό στο mastering χρησιμοποιώ κάποιες πειραματικές επιλογές πιο μοντέρνου, aggresive θα έλεγα mastering, σαν αυτό το κομμάτι π.χ.

Πολύ ωραίο Κώστα ?

Και τον τελευταίο καιρό στο mastering χρησιμοποιώ κάποιες πειραματικές επιλογές πιο μοντέρνου, aggressive θα έλεγα mastering,
Πας καλά ρε?Εδώ δέν μπορούμε να κάνουμε ενα απλό,της προκοπής, agressive θα κάνουμε ?

Αν θες καλή παραγωγή,η μάλλον την καλύτερη που έχει γίνει σε αυτό το στούντιο,πιστεύω κάποιο παιζάκι θα έλειπε,γι αυτό, άκου το παρακάτω.

Το wav,αν και άκουγα αρκετές ώρες μουσική,με είχε εντυπωσιάσει.

Και είναι,για το είδος(80ς retro,synthwave,οπως θές πές το)μία απο τις καλύτερες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Μάιστα.... image.gif

Ασε τα μάιστα,γιατί αν το βάλεις δίπλα σε ότι 80s έχεις ακούσει,θα τα στείλει αδιάβαστα,σε ότι ηχοσύστημα και αν είναι αυτό.Και η Sia είναι Φωνάρα,γι αυτό την έχουν αγκαζέ.
Δεν ξέρω φίλος για τι μιλάς, δεν το άκουσα. Έχω μια τάση βαρεμάρας αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να ακούσω τίποτα. Μόνο τη φίλη μου τη Σία? στον ΣΚΑΙ...

Δεν ξέρω φίλος για τι μιλάς, δεν το άκουσα. Έχω μια τάση βαρεμάρας αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να ακούσω τίποτα. Μόνο τη φίλη μου τη Σία? στον ΣΚΑΙ...
Οταν θα έχεις όρεξη για 80s pop,κάνε μου την χάρη και ακουσέ το.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραίο είναι, θα μάθουν, θα με φτάσουν στη μίξη, καλά το πάνε?

Έχεις κόλλημα με την Sia, ε?? Καλό είναι, αν μου έλεγες ότι βγήκε στα '80s θα σε πίστευα.

Ωραίο είναι, θα μάθουν, θα με φτάσουν στη μίξη, καλά το πάνε?
Πλησιάζουν τα Γαλλάκια?

Αν θές να κάνεις και την δικιά σου,στο κομμάτι να ακουστεί όπως την Sia,automation freeze στο reverb και delay και να κλείνει φυσικά,στο τέλος του μέτρου.

Πλησιάζουν τα Γαλλάκια?

Αν θές να κάνεις και την δικιά σου,στο κομμάτι να ακουστεί όπως την Sia,automation freeze στο reverb και delay και να κλείνει φυσικά,στο τέλος του μέτρου.
Εγώ την έκανα να ακούγεται έτσι όπως την έκανα πετώντας ένα ετοιματζήδικο voice effect chain από το Studio One. Άμα ήξερα να τα κάνω αυτά, θα ήμουν τώρα στη βίλα στη ΦλΩριντα και θα περίμενα τον τυφώνα?

7 λεπτά πριν, MGs είπε

Λίγο.Καλή εκεί που άλλες δέν μπορούν.

Μην εμπιστεύεσαι ποτέ☝️ πιτσιρίκια που παίζουν με vintage synths. Μακριά! Είναι χάχες, άσχετοι και επικίνδυνοι για την ψυχική σου υγεία.?

Το άσμα πολύ καλό, αλλά με αυτο το στυλ δεν κάνεις καριέρα εκατομμυρίων. Πρέπει να διαλέξεις λοιπόν, παίζω μουσική που γουστάρω και ζω νορμάλ, ή παίζω μαλακιούλες για 12χρονα, αφήνω ένα τσούρμο από managers/προαγωγούς, opinion makers,  ενδυματολόγους μπλα να κάνουν κουμάντο στη ζωή μου και να γεμίζουν τους λογαριασμούς μου παράλληλα με τους δικούς τους. image.gif

Έγραψα ένα άλλο εχθές, στυλ 80's

Να, ακούστε το, έκανα καλή μίξη και mastering? Ακούγεται ωραία?

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Έγραψα ένα άλλο εχθές, στυλ 80's

Να, ακούστε το, έκανα καλή μίξη και mastering? Ακούγεται ωραία?

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Το παρακάτω είναι καλύτερο σαν βίντεο, μια και δείχνει και τον τεράστιο Jan Hammer και το Fairlight του.?

τι λες τώρα. Δικό μου είναι. Εγώ το έχω γράψει με VST. Ποιος είναι αυτός.?

Το ξέρω, το είχα ποστάρει στη μουσική ακούμε τώρα τις προάλλες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back