Πάμε για μπύρες;

Μην ανησυχείς Κωστάκης... Δεν θα βρέξει και στο υπογράφω σε έναν... νόμο με ένα άρθρο ?
Εγω με με τόσες πλημμυρες, φωτιές, σεισμούς, ναυάγια που έχω πάνω στα γαλόνια μου και τα μετάλλιά μου? δεν πτοούμαι από αυτά ακόμα και τώρα στα γεράματα. Όταν καλεί το noiz θα είμαι εκεί υπό οποιεσδηποτε συνθήκες και θα παραμείνω εκεί ως πιστός φορέας του συνθήματός μας για τη μουσική και τη μουσική τεχνολογία. ?

Α, τώρα το έπιασα ?
Γιατί, το είδες βρε γερούνδιε για το πιάσεις; Είπαμε, τα γυαλιά της πρεσβυωπίας από κοντά... ? ?

Γιατί, το είδες βρε γερούνδιε για το πιάσεις; Είπαμε, τα γυαλιά της πρεσβυωπίας από κοντά... ? ?
17266557447355376170659896092.jpg

Κι εγώ με μηχανή θα είμαι με ταξίδι δίωρο για να φτάσω κι ας βρέξει.

Πως κάνετε έτσι κολεγιόπαιδα μου.

Κι εγώ με μηχανή θα είμαι με ταξίδι δίωρο για να φτάσω κι ας βρέξει.

Πως κάνετε έτσι κολεγιόπαιδα μου.
Μη βραχούμε και λιώσουμε. Αφού είμαι από ζάχαρη. Τι ώρα είπαμε γιατί ξεχνάω ρε παιδιά. Εσείς ποιοι είστε είπαμε? ?

Βρέχει. Σας το είπα. ? Έχει πανσέληνο με ολική εκλειψη. Προσοχή στους δρόμους. ?

Βρέχει. Σας το είπα. ? Έχει πανσέληνο με ολική εκλειψη. Προσοχή στους δρόμους. ?
Εδώ δεν βρέχει. Άρχισε να ψευτοβρέχει. Αλλά λύσσαξες γρουσούζακλα ?

Ας βρέξει τώρα οπότε αργότερα να είναι τζετ. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εδώ δεν βρέχει. Αλλά λύσσαξες γρουσούζακλα ?

Ας βρέξει τώρα οπότε αργότερα να είναι τζετ. 
Εδώ έχουν πλημμυρήσει οι δρόμοι γιατί κάποιος δε φροντίζει τα φρεάτια, κάπου τα κάνει βίλες τα λεφτά που πληρώνουμε για το αποχετευτικό με τους κουμπάρους του. ?

Εδώ έχουν πλημμυρήσει οι δρόμοι γιατί κάποιος δε φροντίζει τα φρεάτια
Ο δήμαρχος που ψήφισες ? Και η κουβέντα κόβεται εδώ. Τα υπόλοιπα το βράδυ ?

Δεν τον ψήφισα. Είμαι δημότης αλλού. ?

Και όμως εδώ και ένα χρόνο ειναι αρμοδιότητα της ΕΥΔΑΠ. Καληνύχτα δηλαδη.

Τα λεμε σε λιγες ώρες.

Και όμως εδώ και ένα χρόνο ειναι αρμοδιότητα (και) της ΕΥΔΑΠ.
Είναι και των δήμων και της ΕΥΔΑΠ και σε κάποιες περιπτώσεις και της Περιφέρειας ?

Δηλαδή πιάσε τον... (αν)αρμόδιο κλπ κλπ... 

Και όμως εδώ και ένα χρόνο ειναι αρμοδιότητα της ΕΥΔΑΠ. Καληνύχτα δηλαδη.

Τα λεμε σε λιγες ώρες.
Στο δήμο είναι τα φρεάτια που έχουμε εδω για το καθάρισμα.

Οι τεράστιοι σωλήνες είναι της ΕΥΔΑΠ για την απόφραξη από τα Σ$@#%%@, όχι τις σχάρες για τα όμβρια.

Στο δήμο είναι τα φρεάτια που έχουμε εδω για το καθάρισμα.

Οι τεράστιοι σωλήνες είναι της ΕΥΔΑΠ για την απόφραξη από τα Σ$@#%%@, όχι τις σχάρες για τα όμβρια.
Σωστός. Και σε κάποιες περιπτώσεις - πχ έργα που έγιναν υπό την αρμοδιότητα της εκάστοτε περιφέρειας έχει και αυτή (αν)αρμοδιότητα ?

Άρα στην συγκεκριμένη περίπτωση τα παράπονα σου στον... δήμαρχο ? ?

Σωστός. Και σε κάποιες περιπτώσεις - πχ έργα που έγιναν υπό την αρμοδιότητα της εκάστοτε περιφέρειας έχει και αυτή (αν)αρμοδιότητα ?

Άρα στην συγκεκριμένη περίπτωση τα παράπονα σου στον... δήμαρχο ? ?
Δεν παραπονιέμαι. Όλα καλά είναι. Γι αυτό μου αρέσει αυτή η χώρα, γιατί έχει υποδομές γερές και λειτουργικές  και σε αντιμετωπίζουν οι αρμόδιοι με σεβασμό και με αίσθημα ευθύνης. Τους νιώθεις κοντά σου και πριν και μετά.

Και το κυριότερο. Κατά τη διάρκεια...... ΑΜΕΣΑ. ?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back