Πάμε για μπύρες;

Για να ΜΗΝ την κλέψουν.
Καλά ρε πιστεύεις πως ο κωλόγερας, ημπορεί να έρθει από Μαραθώνα 50 χλμ με το μοτοσακό της apple? και να του το κλέψουν μπροστά στα μάτια του αδύναμου να αντιδράσει μεσήλικα πρώην μποξέρ?

Καλά ρε πιστεύεις πως ο κωλόγερας, ημπορεί να έρθει από Μαραθώνα 50 χλμ με το μοτοσακό της apple? και να του το κλέψουν μπροστά στα μάτια του αδύναμου να αντιδράσει μεσήλικα πρώην μποξέρ?
Θα μας μαχαιρώσουν σαν τα κατσίκια αν αντιδράσουμε. Θα κάνουμε πως κοιμόμαστε.

Oι νέοι, μην το χάσετε! Θα γνωρίσετε γέρους που "ακούνε" τα ξύλα...πανάθεμά τους...εδώ δεν ακούνε το κουδούνι της πόρτας!!!!!!?
Εγώ ακούω αν τα drive παίζουν με μπαταρία αντί για ρεύμα. 

Δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν κι άλλα ενδεχόμενα. Μπορεί ας πούμε να πέσει καμιά αδέσποτη μολότοφ και να πάρει φωτιά. ?
Δεν πέφτουν από εκεί. Προς Ακαδημίας πέφτουν.

Δεν πέφτουν από εκεί. Προς Ακαδημίας πέφτουν.
Α μεταφέρθηκαν?

Παλιά μόνο Χαριλάου Τρικούπη 

Α μεταφέρθηκαν?

Παλιά μόνο Χαριλάου Τρικούπη 
Συνήθως εκεί ρίχνουν, όπου έχει κλούβες. ?

Εκεί που λένε να πάμε δεν έχει συνήθως. Τώρα δεν είμαι και στον αστυνομικό σχεδιασμό, αλλά ούτε και στο σχεδιασμό των κουκουλοφόρων για να βασιστείτε σε εμένα για το αν θα πέσουν ή δε θα πέσουν.

Γι αυτό και εγώ που ζω σε αυτή την πόλη έχω χρέπια για αυτοκίνητο και μηχανή για να τα αφήνω όπου να ναι και να μη με νοιάζει.

Συνήθως εκεί ρίχνουν, όπου έχει κλούβες. ?

Εκεί που λένε να πάμε δεν έχει συνήθως. Τώρα δεν είμαι και στον αστυνομικό σχεδιασμό, αλλά ούτε και στο σχεδιασμό των κουκουλοφόρων για να βασιστείτε σε εμένα για το αν θα πέσουν ή δε θα πέσουν.

Γι αυτό και εγώ που ζω σε αυτή την πόλη έχω χρέπια για αυτοκίνητο και μηχανή για να τα αφήνω όπου να ναι και να μη με νοιάζει.
Το ξέρω εκεί μεγάλωσα.

Άσε που αυτά γίνονται σε άλλους χρόνους. Όχι τη μέρα και ώρα που θα πάμε 

Το ξέρω εκεί μεγάλωσα.

Άσε που αυτά γίνονται σε άλλους χρόνους. Όχι τη μέρα και ώρα που θα πάμε 
Και εγώ εκεί μεγάλωσα αλλά δεν έβγαινα εκεί, πήγαινα Κολωνάκι στην πλατεία για να ελέγχω την εξουσία καλύτερα. ?

Δεν βλέπω και μεγάλη προσέλευση. Θα πάμε;

Πήρα σήμερα μηχανή ενώ έχει δώσει βροχές....Έτσι και γίνω μουσκεμα...το κρίμα στο λαιμό σας. Εγώ θα κατηφορίσω.

image.png

0.1 mm στις 18:00. Εντάξει δεν το λες και βροχή...

Καρεκλοποδαρα θα ρίξει. Η κλιματική αλλαγή έκανε το κλίμα νσ αλλάζει τόσο ραγδαία που δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν  με ακρίβεια οι βαρομετρικοι sensors και οι αλγόριθμοι τις ΑΙ αποκτούν συνείδηση και μπερδεύονται μεταξύ τους στο software και μπερδεύουν τα αποτελέσματα των προγνώσεων. Παίζει πολύ παραπληροφορηση στις πλατφόρμες. Εμένα να ακούτε που είμαι αξιόπιστος γιστι με πονούν τα κόκκαλο και καταλαβαίνω τι θα γίνει. Και οσφραινομαι τις καταιγίδες. Είμαι ξεχωριστός ???

Καρεκλοποδαρα θα ρίξει. Η κλιματική αλλαγή έκανε το κλίμα νσ αλλάζει τόσο ραγδαία που δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν  με ακρίβεια οι βαρομετρικοι sensors και οι αλγόριθμοι τις ΑΙ αποκτούν συνείδηση και μπερδεύονται μεταξύ τους στο software και μπερδεύουν τα αποτελέσματα των προγνώσεων. Παίζει πολύ παραπληροφορηση στις πλατφόρμες. Εμένα να ακούτε που είμαι αξιόπιστος γιστι με πονούν τα κόκκαλο και καταλαβαίνω τι θα γίνει. Και οσφραινομαι τις καταιγίδες. Είμαι ξεχωριστός ???
Απλά γεραρός. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμένα είναι βουλωμένη η μύτη μου αλλά παίρνω έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από το το ΥΕΘΑ και τώρα δεν πήρα κάτι. Άρα μη φοβού, αμα κανουν μαλακία εκει τους τεντώνουν οι στραταίοι.

Πήρα σήμερα μηχανή ενώ έχει δώσει βροχές....Έτσι και γίνω μουσκεμα...το κρίμα στο λαιμό σας. Εγώ θα κατηφορίσω.
Όλο για βροχές λένε, αλλά βροχές δεν βλέπουμε. Εξάλλου σύμφωνα με τον χάρτη, θα σου περάσει ξώφαλτσα και στην Αθήνα οριακά.

Εμένα να ακούτε που είμαι αξιόπιστος γιστι με πονούν τα κόκκαλο και καταλαβαίνω τι θα γίνει.
?

Αφτόν βρήκαμε για security; Καλά θα πάει αφτό... 

Όλο για βροχές λένε, αλλά βροχές δεν βλέπουμε. Εξάλλου σύμφωνα με τον χάρτη, θα σου περάσει ξώφαλτσα και στην Αθήνα οριακά.

?

Αφτόν βρήκαμε για security; Καλά θα πάει αφτό... 
Δε θσ βρέξει. Μπορεί νσ χιονίσει 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back