- Πόντοι
- 938
Εισιτήρια τέλος λέει. Όποιος πρόλαβε
Ποιο βρετανο eighties πέθανες λαίμαι... ?για τους Ντεφ Λέπερντ και τις σοβρακοφανέλες που φορούσαν.....με την Αγγλική σημαία πάνω.
Δεν ξέρω τί ακριβώς είναι η woke κουλτούρα.Ποιο βρετανο eighties πέθανες λαίμαι... ?
Είχαν πάει διακοπές στο Μαγκαλούφ, τα ήβραν φτηνά στα τουριστικά και ψώνισαν τα παιδιά μπας και τους προέκυπτε καμία φωτογράφισης. Και κάποια στιγμή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Έ, να μην πάνε χαμένα τα (πατριωτικά) συνολάκια.
1 ώρα πριν, Άγιος είπε
Να πει και αυτός την άποψη του ρε παιδιά... γιατί? Αυτό το ''τζιτζιφιόγκοι'' στον τίτλο του βίντεο μου φέρνει στο μυαλό τους νέγρους που αποκαλούν ο ένας τον άλλο nigga... Αναπόφευκτο
Γιατί οι woke τζιτζιφιόγκοι έχουν αρρωστήσει με την επανένωση των OASIS:
Μπορεί να φταίει αυτό που τον έκανε να χαθεί στην άβυσσο εκεί που λέω στο 12:31Μάλλον αυτό ήθελε να πει ο ποιητής και κάπου έστριψε λάθος... ?
Ο Scott Colombus ειναι κουκλάκι ζωγραφιστό ?
Επίτηδες το κάνουν για να κρατάνε την τιμή ψηλά.Εντάξει ρε Μπογδάνο, το εμπεδώσαμε, πας να φας κάρυ με τη γυναικούλα σου, την κορούλα σου και την πεθερούλα σου.?
Btw, βλέπετε τα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη ενός Montage στη synth αγορά και στην επεξεργασία των βίντεο.?
Από την πόλη έρχομαι...?Επίτηδες το κάνουν για να κρατάνε την τιμή ψηλά.
To Νautilus έχει 7 μηχανές σύνθεσης, η MOD7 είναι φανταστική και έχει την HD-1 που είναι πιο powerfull από τη γερασμένη AWM2 και πληθώρα μηχανών effects, έχει πλήρη sampler και 16track - recorder και hammond εξειδικευμένη μηχανή και είναι απίστευτο, elegant. Μέχρι και wave sequencer. Είναι πραγματικό Synthesizer-Workstation για την απόλυτη μουσική παραγωγή χωρίς το cubase ?
Ε τώρα ίσως μαζέψει λεφτά και πάρει κανονική gibson..χαχαΘέλω να γίνω... Oasis να μου κουβαλάνε τις κιθάρες (τα μπάσα) στο στούντιο λαίμαι... ?
Άρχισαν τις πρόβες και η θήκη με την Epi πιθανώς να είναι η Union Jack "σκάφη".
Προβολή συνημμένου 46464
1800 ευρώ και θα έχεις και τον M1 ήχο πιάνου να γράφεις επιτυχίες.Από την πόλη έρχομαι...?
6 λεπτά πριν, cos_dr είπε
1800 ευρώ και θα έχεις και τον M1 ήχο πιάνου να γράφεις επιτυχίες.
Τσαμπέ ?
Mε συγχωρείτε. Νόμιζα πως είμαστε στο τι μουσικη ακούτε και το πόσταρα χιουμοριστικά για να ρίξω και κανα κομματάκι που ακούω. Τα έμπλεξα με των Oasis. ? Μ1 και DX7 μαζί, παντρεύονται οι φτωχοί.Δεν χρειάζομαι καν ήχους πιάνου, πόσο μάλλον τον ήχο πιάνου του Μ1 απ'το 1988.
Δεν το ήξερες ότι η κακογουστιά πάει συνήθως πακέτο με την ηλιθιότητα?Οι εξυπνάκηδες ξεκίνησαν να πουλάν τα εισιτήριά τους μέχρι και 6.000 λίρες το ένα
https://www.bbc.com/news/articles/cj62dg8zgp9o
Ναι αλλά οι GNR είναι συγκρότημα που έχει βγαλει καλή έως γαματη μουσική.Πάντως από αυτά που έχω δει καλουτσικα κρατιούνται για την ηλικία τους. Δεν είναι πχ σαν τους Guns n Roses που ο Axl πλέον δεν ακούγεται. Και η μουσική τους σαν είδος δεν είναι σούπερ απαιτητική φωνητικά, λογικά θα ακούγονται άνετα. Προς τα εδώ πάντως δεν βλέπω να έρχονται