Έλα μάναμ, να σε ζεστάνω τον ήχο και άλλα πράματα τοιουτοτρόπωςΖεσταίνουμε τον ήχο και βγάζουμε ........ warm αποτέλεσμα στις μίξεις μας.
Ακούω απόψης.
εσύ είσαι ταραχοποιός .......Έλα μάναμ, να σε ζεστάνω τον ήχο και άλλα πράματα τοιουτοτρόπως
θέλω να μάθω απόψης
Οι κάρτες ήχου σήμερα είναι ακόμη πιό καθαρές,αφού δέν διαθέτουν τόσα τρανζίστορς και πυκνωτές όσο μιά SSL η μιά Neve.Άλλωστε μη ξεχνάς ότι ο κυρίως λόγος που οι κονσόλες όπως η SSL ή η Neve έγιναν θρυλικές ήταν η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ του ήχου τους που ήταν και ο ΣΤΟΧΟΣ των κατασκευαστών τους
Οι κάρτες ήχου σήμερα είναι ακόμη πιό καθαρές,αφού δέν διαθέτουν τόσα τρανζίστορς και πυκνωτές όσο μιά SSL η μιά Neve.
Οταν πάτε ξανά σε ένα στούντιο που έχει μία τέτοια,πείτε τους ότι δέν την χρειάζεστε και ζητήστε να γράψετε σε μία κάρτα ήχου και μετά κατευθείαν στο DAW για μίξη.
Κρύσταλλο βοημίας θα βγεί.
Γιατί, εμένα πεντακάθαρη είναι. Μια κάρτα USB έχω και ακούγεται σαμ βελούδο με ποιοτικους προενισχυτες. Απλά αν ανοίγω το air-condotion παίρνε παράσιτα από το inverter αλλα είναι ανεπαίσθητα. ?Αλλανταλατσιπαρασκεβιστογαλα ?
Γιατί, εμένα πεντακάθαρη είναι.
Αυτά δεν τα ΚΣΕΡΩ. Σε εμπιστεύομαι. Σας διαβάζω με ενδιαφέρον.σε σχεση με μια SSL δεν ειναι, trust me on that
Το μπόνους με τους προενισχυτές της Neve/SSL είναι οι ογκώδεις μετασχηματιστές εξόδου που "ταλαντεύονται εγκάρδια" ? και παρέχουν ένα επιπλέον "σπρώξιμο" στην εξοδο. Στην πραγματικότητα, το στάδιο εξόδου Neve/SSL μπορεί να πλησιάσει τα +28dBu.Αυτά δεν τα ΚΣΕΡΩ. Σε εμπιστεύομαι. Σας διαβάζω με ενδιαφέρον.
Και την κάρτα σου την κσνει κσι εσένα θα σε κάνει David Bowie ??Εγω εχω ενα ssl plugin της waves
Μου κανει την καρτα μου ssl ή με πιασαν Κωτσο?
Ο @Superfunk δεν μιλάει για software αλλά για hardware Neve/SSL. Αν καταλαβαίνω σωστά. Θα το επιβεβαιώσει και ο ίδιος.Εγω εχω ενα ssl plugin της waves
Μου κανει την καρτα μου ssl ή με πιασαν Κωτσο?
Δεν με νοιαζει τι θα μου την κανει. Ιδια να ακούγεται την κανει?Ο @Superfunk δεν μιλάει για software αλλά για hardware Neve/SSL. Αν καταλαβαίνω σωστά. Θα το επιβεβαιώσει και ο ίδιος.
Δεν ξέρω, εσύ τι λες; Ας σου απαντήσει ο ίδιος.Δεν με νοιαζει τι θα μου την κανει. Ιδια να ακούγεται την κανει?
Αμα είναι καλοι οι αλγόριθμοι modelling και τα convolution και τέτοια, όχι φτιαγμένα απο καναν τσομπανη? που το παίζει προγραμματιστής για να μαζέψει κάνα donation, ?καλα θε να ναιΔεν με νοιαζει τι θα μου την κανει. Ιδια να ακούγεται την κανει?
Ναι βρε,το έχει πεί και σε άλλα ποστ.Ολα ίδια είναι.Ουτε το οτι το ένα κάνει 50 ευρώ και η κονσόλα 150.000 δημιουργεί κάποια ερωτηματικά.Δεν με νοιαζει τι θα μου την κανει. Ιδια να ακούγεται την κανει?