- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Δεν το αγόρασα ακόμη, αλλά αυτό δεν είναι περίεργο. Μόνο τον Αύγουστο έχω χρόνο για τέτοιες ιστορίες.
Θα φτιάξουν τα πράγματα. Έχουν παρθεί πολλά νέα μέτρα από την κυβέρνηση. Από Σεπτέμβρη θα υπάρξει μεγάλη διαφορά στην τσέπη της μικρής και της μεσαίας τάξης. Έχουν δεσμευθεί.Μόνο imaginary μπορεί να είναι η αποταμίευση στις μέρες μας...
Ήμουν νιος και γέρασα...?Από Σεπτέμβρη θα υπάρξει μεγάλη διαφορά στην τσέπη της μικρής και της μεσαίας τάξης. Έχουν δεσμευθεί.
Εγώ βολεύτηκα με το δικό μου και τις πατέντες μου, ξαπλώνω κυριολεκτικά στη σωστή θέση και ακούω και χειρίζομαι το πληκτρολόγιο και το synth και το mouse και το controller χωρίς να κουνιέμαι καθόλου με απίστευτο όφελος για την πολύπαθή μέση μου, αλλά μάλλον θα το πάρω και εγώ. Το Synth/Master Keyboard αμα το βάλεις πάνω στο main ραφι έχει ύψος όπως στο δικό μου, 78 εκατοστά και το πληκτρολόγιο βγαίνει να χωράς μέσα και να το τραβάς. Για το ύψος μου είναι τέλειο και αυτό που έχω και του Θωμά. Απλά του Θωμά θα πιάνει πιο πολύ χώρο αλλά θα έχω και πιο μεγάλο εύρος στα ηχεία αν και δε με πειράζει αυτό, και τώρα ακούω σούπερ, στο σωστό spot.Δεν το αγόρασα ακόμη, αλλά αυτό δεν είναι περίεργο. Μόνο τον Αύγουστο έχω χρόνο για τέτοιες ιστορίες.
ούτε για πλάκα 3,5 - 4,00 ευρώ για έναν καφέ
Στα λαϊκά μέρη που πάω εγώ η ξαπλώστρα είναι δωρεάν, ότι φας και ότι πιεις πληρώνεις, σε καμιά Μύκονο δεν αποκλείεται να είναι στις τιμές που λεςΆκουγα χθες σε ένα ρεπορτάζ ότι χρεώνουν για ξαπλώστρα 100-205 ευρώ.
Ισχύει ή είναι αντικυβερνητική προπαγάνδα;
Αν είναι, να ανοίξω το "Δυστοπικές Διακοπές".
αλλά ούτε για πλάκα 3,5 - 4,00 ευρώ για έναν καφέ.
Ξαπλώστρα;Άκουγα χθες σε ένα ρεπορτάζ ότι χρεώνουν για ξαπλώστρα 100-205 ευρώ.
Ισχύει σε πολλά μέρη σίγουραΆκουγα χθες σε ένα ρεπορτάζ ότι χρεώνουν για ξαπλώστρα 100-205 ευρώ.
Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά το 2024 , υπάρχει μπιτσόμπαρο στη Χαλκιδική,που ζητάει ντρεςς κοντ για να μπεις , αλλιώς τρως πόρτα ?
Άκουγα χθες σε ένα ρεπορτάζ ότι χρεώνουν για ξαπλώστρα 100-205 ευρώ.
Για την απαγόρευση εισόδου, υπάρχει το γνωστό αρθρ. 57 του ΑΚ , όπου απαγορεύει την προσβολή της προσωπικότητας (συνιστά τέτοια νομολογιακά η άρνηση εισόδου σε καταστήματα με άδεια για δημόσια προσέλευση).Σε αυτό το ρεπορτάζ αναφερόντουσαν οι τιμές για τις ξαπλώστρες που με ενόχλησαν. Ο λόγος που ενοχλώ εσένα για το θέμα, είναι να μας ενημερώσεις αν όλα αυτά είναι μηνύσιμα.
Ψέματα είναι. Τσάμπα τις δίνουν, πήγαινε να δεις. ?Άκουγα χθες σε ένα ρεπορτάζ ότι χρεώνουν για ξαπλώστρα 100-205 ευρώ.