- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Ψέματα είναι. Τσάμπα τις δίνουν, πήγαινε να δεις. ?Άκουγα χθες σε ένα ρεπορτάζ ότι χρεώνουν για ξαπλώστρα 100-205 ευρώ.
Ισχύει ή είναι αντικυβερνητική προπαγάνδα;
Αν είναι, να ανοίξω το "Δυστοπικές Διακοπές".
Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα οι αριστεροί γιατί λύσσαξαν με το ελληνικό θαύμα του χρηματιστηρίου ενέργειας και ανάπτυξης.
Μην ακούς παραμύθια. Ούτε ράντζα υπάρχουν στα νοσοκομεία, ούτε μένουν χωρίς νερό για μέρες. Κάποιοι εγκάθετοι τα λένε αυτά και λένε και για τη δικαιοσύνη γιατί τους έχει τσούξει και δεν ξέρουν από που να πιαστούν.
Οι τιμές είναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕΣ από την παραλία έως τα σούπερ μάρκετ και κυρίως αυτό που μετράει είναι η ποσότητα και η ποιότητα που σε σερβίρουν.
Οι δε ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι πιο ενισχυμένοι από ποτέ και διασφαλίζουν πως και οι πολίτες αλλά και οι τουρίστες δεν πρόκειται να πέσουν θύματα αισχροκέρδειας.
Για εμένα αυτό που ήθελα να συμπληρώσω, διακοπές είναι να ξέρω πως δε με κλέβουν εκεί που πάω, με εξυπηρετούν και με κάνουν να νιώσω ξεχωριστός, ζητάω απόδειξη και θυμώνουν γιατί προσβάλλονται που τους λέω το αυτονόητο γι αυτούς.
Μια φορά ρώτησα αν θα μου δώσουν απόδειξη και μου λένε, κύριε είστε προβοκάτορας?. Πάντα δίνω απόδειξη και το POS δουλεύει και έχω και δευτερο και τρίτο back up. Να μην ξανακάνετε τέτοια ερώτηση λοιπόν γιατί δεν μου αρέσει να αμφισβητούν τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΟΥ.