- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Βλαμμένος ?
Για πες τώρα, που τις βρήκες, δηλαδή που μπορεί κάποιος να βρει με την βεβαιότητα ότι δεν είναι μούφα;
Βλαμμένος ?
Τις έχω από μια περίοδο 2010-2016.Για πες τώρα, που τις βρήκες, δηλαδή που μπορεί κάποιος να βρει με την βεβαιότητα ότι δεν είναι μούφα;
Υπάρχουν (μεταχειρισμένα) και τα SONY PS3 & 4 αλλά και xbox σε πολύ καλές τιμές (λόγω ξεπερασμένης τεχνολογίας στις κονσόλες) -εγω έχω και χρησιμοποιώ ακόμα (και ως DVD/CD Player) ένα ps4 pro... Έχει και έξοδο με οπτική ίνα...
για το PS1 το παλιό το ορθόδοξο
Κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει κι εγώ αλλά για DVD players. Κάπου εκεί στα late 90s και early 00s λεγόταν (δεν έχω εμπειρία) ότι ένα τυπικό DVD player ήταν τόσο καλό για ακρόαση μουσικής που έπρεπε να έχεις κάποιο πολύ ακριβό και εξεζητημένο Audio CD player για πάρεις αντίστοιχη ποιότητα ήχου. Το λέω ως φήμη πάντως γιατί ποτέ δεν είχα ακριβό σύστημα HiFi για να μπορώ να συγκρίνω.Μου θυμίζεις κάτι που δίαβασα πριν απο χρόνια, για το PS1 το παλιό το ορθόδοξο - είχε για την εποχή του πολύ αξιοπρεπή DAC, ειδικά σε σχέση με budget hi-fi, και υπήρχαν αρκετοί μερακλήδες που το είχαν στήσει σαν CD player στα συστήματα τους.
https://www.helpdesk.nakamichi-usa.com/ps3-audioΜου θυμίζεις κάτι που δίαβασα πριν απο χρόνια, για το PS1 το παλιό το ορθόδοξο - είχε για την εποχή του πολύ αξιοπρεπή DAC, ειδικά σε σχέση με budget hi-fi, και υπήρχαν αρκετοί μερακλήδες που το είχαν στήσει σαν CD player στα συστήματα τους.
εξακολουθείτε ακόμα να "καίτε" DVD's ή CD's.;
λες και ανεβαίνεις για το καζίνο με Fiat 127
οι σκαμπάζοντες
Από το 2018 που άλλαξα αυτοκίνητο
Τo πρώτο ισχύει, το δεύτερο όχι. Όλα τα CDRs του πλανήτη κατασκευάζονταν σε λιγότερα από 10 εργοστάσια, που σημαίνει ότι το "TDK" που το πληρώναμε €1 ήταν ακριβώς το ίδιο με το "DTK" που το παίρναμε €0,40. Την φίρμα πληρώνουμε παραπάνω και στα CDRs, OEM προϊόντα είναι κι αυτά και πωλούνται σε άπειρες εταιρείες οι οποίες στο τέλος τυπώνουν πάνω το logo τους και τα πουλάνε σε ΧΨ τιμές, ανάλογα με την φήμη τους. Το ίδιο γίνεται σε εκατομμύρια προϊόντα, από μπαταρίες μέχρι εξαρτήματα αυτοκινήτων.δεν πρέπει να ξεχνάς ότι υπήρχαν "για κλωτσιές" CD-Recorders και (κυρίως) "για κλωτσιές" δισκάκια, κάτι αστείες μάρκες που κόστιζαν το 1/20 από ένα νορμάλ TDK.
Αν τα MP3 είναι στα...96kbps, ναι, ακούγονται χάλια. Αν είναι στα 320kbps δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που θα καταλάβει τη διαφορά, εκτός -ίσως- από τον παρακάτω.Εγώ άλλαξα το 2017 και... σπάστηκα που δεν είχε CD μέσα. Ο κύριος λόγος είναι ότι τα mp3 ακούγονται πολύ κατώτερα, ακόμη και στο αυτοκίνητο.
Καποιος θα υπαρχει, αλλα οχι σε αυτοκινητο με αναμενη μηχανηΑν τα MP3 είναι στα...96kbps, ναι, ακούγονται χάλια. Αν είναι στα 320kbps δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που θα καταλάβει τη διαφορά, εκτός -ίσως- από τον παρακάτω.
Δεν υπάρχουν βιονικά αυτιά, δυστυχώς...Όποιος ισχυρίζεται ότι καταλαβαίνει διαφορά ανάμεσα σε CD και MP3 στα 320kbps ψεύδεται ή απλά ονειρεύεται.Καποιος θα υπαρχει
εγώ νομίζω πως το ακούω καμιά φορα στα 320kbps ?Δεν υπάρχουν βιονικά αυτιά, δυστυχώς...Όποιος ισχυρίζεται ότι καταλαβαίνει διαφορά ανάμεσα σε CD και MP3 στα 320kbps ψεύδεται ή απλά ονειρεύεται.
Τo πρώτο ισχύει, το δεύτερο όχι.
Αν είναι στα 320kbps δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που θα καταλάβει τη διαφορά
Καποιος θα υπαρχει, αλλα οχι σε αυτοκινητο με αναμενη μηχανη
Μείνε στο γεγονός ότι αυτό γινόταν πάνω-κάτω με τα CDR, το έχω ψάξει όσο δεν πάει στο παρελθόν. Το ότι υπάρχουν και υποδεέστερα CDR δεν λέει κάτι, πάντα υπάρχουν και κάποια υποδεέστερα προϊόντα. Ο γενικός κανόνας όμως ήταν ότι οι μεγαλύτερες γνωστές εταιρείες που πούλαγαν CDR αγόραζαν από το ίδιο εργοστάσιο και το ίδιο ακριβώς προϊόν. Τώρα αν εσύ νιώθεις καλύτερα αγοράζοντας το, πχ, Verbatim €1 ακριβότερο από το ακριβώς ίδιο TDK, συνέχισε να το κάνεις.Το ότι "όλα τα CD-R" του πλανήτη κατασκευάζονταν σε δέκα εργοστάσια, αν ισχύει, δε σημαίνει αυτό που γράφεις. Πρώτον, αυτά τα δέκα εργοστάσια μπορεί να έφτιαχναν δέκα τύπους CD-R το καθένα, όπως η TDK που ανέφερες έφτιαχνε κάμποσους τύπους κασετών νορμαλ, άλλους τόσους χρωμίου, τρεις-τέσσερις μετάλλου κλπ.
Τα CD recorders είναι άλλη ιστορία, εκεί υπήρχαν διαφορές και μάλιστα τεράστιες.Και μην αρχίσω τώρα με τις συσκευές εγγραφής, εκεί τα εργοστάσια που έφτιαχναν τον μηχανισμό ήταν λιγότερα από δέκα, αλλά οι διαφορές ήταν τεράστιες
Μην το κουράζουμε. Έχεις ένα CD. Το μετατρέπεις σε MP3 @320. Ακούς τα MP3 στο ίδιο σύστημα που ακούς το CD. ΑΝ ακούσεις διαφορές, καλό είναι να επικοινωνήσεις με κάποιους ειδικούς επιστήμονες του χώρου και να γίνουν τα απαραίτητα πειράματα, μπας και ανακαλύψουν σε τι διαφέρει η ακοή σου από την ακοή των υπολοίπων 8 δισεκατομμυρίων κατοίκων αυτού το πλανήτη.Αυτό επηρεάζεται από τόσες παραμέτρους που επίσης δεν ευσταθεί σα συμπέρασμα. α) Το είδος και την ποιότητα του αρχικού αρχείου, β) το είδος και την ποιότητα του μουσικού περιεχομένου του αρχείου, γ) τον encoder που χρησιμοποιήθηκε, δ) τα settings του encoder, ε) CBR ή VBR, στ) τον decoder που χρησιμοποιείται όταν το ακούς, ζ) τα ηχεία από τα οποία ακούς, η) το αν είσαι όντως ο Σούπερμαν ή όχι.