- Πόντοι
- 78
Δεν το έκαναθα είχε πλάκα να το συγκρίνεις με τα μέλη των σημερινών επιτροπών της ΕΡΤ σαν ειδικό βάρος
Δεν το έκαναθα είχε πλάκα να το συγκρίνεις με τα μέλη των σημερινών επιτροπών της ΕΡΤ σαν ειδικό βάρος
Κοίτα, όλοι όσοι με ξέρουν (εντός και εκτός του φόρουμ), ξέρουν ότι ποτέ δεν κάνω σεξιστικά ή ρατσιστικά σχόλια. Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι (αν και - εσύ ειδικά - έχεις πολύ σημαντικότερα πράγματα να θυμάσαι από εμένα) ήταν μία εξαίρεση απέναντι σε κάποιον για τον οποίο είχα ειδικές πληροφορίες, είχαμε ανταλλάξει ειδικά μηνύματα, δεν έχεις κανένα τρόπο να ξέρεις για ποιο λόγο του το έγραψα, και έχει προ πολλού φύγει από το φόρουμ. Οπότε, δεν μπαίνω καν στο κόπο να σου ζητήσω να ανακαλέσεις, επ' αυτού. Είναι μία άσχετη δήλωση από έναν άσχετο με το θέμα άνθρωπο.
Επί του καλλιτεχνικού τώρα, θα πω ότι με ενοχλεί μία τόσο νέα γυναίκα να έχει πεσμένο στήθος, και αυτό να φαίνεται στα βίντεο κλιπ της. Θα της έκανα δώρο κάτι καλό από επώνυμη φίρμα εσωρούχων αλλά... και πάλι, αν η γυναίκα δεν ξέρει μόνη της να τα διαλέγει αυτά τα πράγματα... άστα να πάνε...
Τέλος, για τα bold, τι να πω; Χαίρομαι που λειτουργούν στον υπολογιστή σου, ελπίζω με την αναβάθμιση σε Windows 11 να λειτουργήσουν και τα κεφαλαία.
Κάνε μου τώρα τη χάρη και κράτα το λόγο ΣΟΥ (πρέπει να έχεις πει καμιά δεκαριά φορές ότι - και καλά - σε παρασέρνει κάτι και επανέρχεσαι), και ξεκίνα την εγκατάσταση των νέων Windows.
ΥΓ αν υπάρχουν και κάποιοι που δεν σε έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα ας διαβάσουν όλο το τότε θέμα για την Σάττι και το τι έλεγες για άλλους εκτός από μένα...
Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν πολύχρονες καθυστερήσεις στα χειρουργεία, αλλά πλέον με τα απογευματινά χειρουργεία, έναντι ευτελούς αντιτίμου, θα την αφαιρέσειΑυτός ο Μιτζελος ολο χολή βγάζει
ρε Νίκε αλήθεια τώρα... αισθάνθηκες "απειλή" με το "θα φάμε τα μουστάκια μας"... γιατί θα με τρελάνει ο φίλος σου...
Εγώ αν και ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ δεν αισθάνθηκα απειλή.
Εγώ αναμένω να δω και το ενδυματολογικό.
Αν τυχόν δεν μου αρέσει και το γράψω, και ακούσω πάλι ως επιχείρημα ότι είμαι 50 άρης και δεν καταλαβαίνω , θα σκίσω όλες τα τεύχη της Vogue που έχω (κυρίως Italia)
Καλά, δεν είμαι και 50.Νομίζω ότι αποκλείεται να σου αρέσει. Όχι επειδή είσαι 50 ετών.
Μπορώ να του την αφαιρέσω εγώ με τα χέρια και να τον ταΐσω με αυτή αμα τον ξαναπετυχω στο ζάπινγκ μου να βρίζει τη Σαττι ΜΟΥ ?. Προχωραμε Μαρίνα, δυνατά και Ελληνικά με σουβλάκια στην Ομόνοια και Συρτό στο ΗΡΏΔΕΙΟ !!! ?Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν πολύχρονες καθυστερήσεις στα χειρουργεία, αλλά πλέον με τα απογευματινά χειρουργεία, έναντι ευτελούς αντιτίμου, θα την αφαιρέσει
Μια και είστε χειρούργος, μήπως ημπορείτε να κάμνετε κάτι αντίστοιχο και εις τον Καταρράκτη διατί και ούτος την ίδια χολή βγάζει για τη Μαρίνα μας.Μπορώ να του την αφαιρέσω εγώ με τα χέρια και να τον ταΐσω με αυτή αμα τον ξαναπετυχω στο ζάπινγκ μου να βρίζει τη Σαττι ΜΟΥ
Δεν ειναι το ίδιο. Άλλο το forum του noiz και άλλο οι κουτσομπολιστικες εκπομπες με την καινούργιου και τη βαλαβανη κλπ. στο πανελ. που σκοπό έχουν να τα παρουσιάζουν έτσι ώστε διχάζουν αλλα και να αποπροσανατολιζουν το κοινό από τα πραγματικά προβλήματα της ερημης αυτής της κοινωνίας που γεμίζει τους τουριστικους προορισμούς, τις ταβέρνες, τις καφετέριες και τα χωριά τα τριήμερα και μετά δεν έχουν να βγάλουν το μήνα ??Μια και είστε χειρούργος, μήπως ημπορείτε να κάμνετε κάτι αντίστοιχο και εις τον Καταρράκτη διατί και ούτος την ίδια χολή βγάζει για τη Μαρίνα μας.
Παράκλησης, εις τα χειρουργεία να περιλάβετε και τον άλλονα που διακηρύσσει πως της είναι πεσμένα...τα ποσοστά εις τους μπουκμέικερς
Ευχαριστώ γιατρέ, τα πάντα για τον άνθρωπο και τον σοσιαλισμό