- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Είναι κρατική υποχρέωση να διατίθεται κανάλι που να χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Είναι κρατική υποχρέωση να διατίθεται κανάλι που να χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Που αναφέρεται αυτό? Έχεις λινκ?Είναι κρατική υποχρέωση να διατίθεται κανάλι που να χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Έχει να κάνει με τη λειτουργία της δημοκρατίας, το δημόσιο κανάλι είναι συστατικό του πολιτεύματος, σίγουρα θα αναφέρεται και στο σύνταγμαΠου αναφέρεται αυτό? Έχεις λινκ?
Όταν την έκλεισαν δεν ήταν συστατικό του πολιτεύματος?Έχει να κάνει με τη λειτουργία της δημοκρατίας, το δημόσιο κανάλι είναι συστατικό του πολιτεύματος, σίγουρα θα αναφέρεται και στο σύνταγμα
Ψάξτο. Και ευρωπαϊκά. Είναι θεσμικό.Που αναφέρεται αυτό? Έχεις λινκ?
Το κλεισιμο ηταν αντισυνταγματικοΌταν την έκλεισαν δεν ήταν συστατικό του πολιτεύματος?
Εσύ έχεις το βάρος της απόδειξης όχι εγώ.Ψάξτο. Και ευρωπαϊκά. Είναι θεσμικό.
Σου δίνω το βάρος της διάψευση όντας σίγουρος πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να με διαψεύσεις.?Εσύ έχεις το βάρος της απόδειξης όχι εγώ.
Το ΣτΕ είχε αντίθετη γνώμη από σένα και το έκρινε νόμιμο.Το κλεισιμο ηταν αντισυνταγματικο
Καλά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο.Σου δίνω το βάρος της διάψευση όντας σίγουρος πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να με διαψεύσεις.?
Έχεις δίκιο.Το ΣτΕ είχε αντίθετη γνώμη από σένα και το έκρινε νόμιμο.
Καλά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
Ναι, πραγματιΤο ΣτΕ είχε αντίθετη γνώμη από σένα και το έκρινε νόμιμο.
Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, κάπου το έχω διαβάσει ότι η ενημέρωση δεν πρέπει να είναι αποκλειστικά ιδιωτική, πρέπει να υπάρχουν και δημόσια μέσα σε μια δημοκρατία για την αυτοπροστασία της. Δεν επιμένω γιατί δεν θυμάμαι που το βρήκα αυτόΔεν υπαρχει μεσα κατι αμεσα σχετικο με υποχρεωση του κρατους να παρεχει δημοσια/κρατικη τηλεοραση, ποσο μαλλον να την οριζει ως "συστατικο του πολιτευματος".
Έτσι έλεγαν κ για τους ολυμπιακούς... Κ θα τους πληρώνουμε μέχρι το 3000μχΑστεία-αστεία, εσύ τι ζόρι τραβάς (ή εγώ);
Υπάρχει πλαφόν σε αυτά τα πράγματα;
Δώστε μου μίαν εξήγησις.
( Άσε που έχει δίκηο και ο δαιμονισμένος με το ότι κάπου είμεθα υποκριταί. )
Aν το εννοεις σαν γενικη αρχη/διαπιστωση, συμφωνω και επαυξανω - ειμαι γενικα υπερ της υπαρξης κρατικων μεσων, για πολλους και διαφορους λογους, και συμφωνος με την χρηματοδοτηση τους μεσω φορολογικων μεσων. Δεν ειμαι/ημουν δηλαδη υπερ του κλεισιματος της ΕΡΤ, δεν το εγραψα για αυτο το παραπανω - απλα θυμαμαι να μου φαινεται περιεργο τοτε να ακουω παντου σε καναλια, συζητησεις κλπ οτι το Συνταγμα προβλεπει και θεσπιζει κρατικη τηλεοραση και εγω να μη βρισκω τιποτα σχετικο στα αρθρα του, ε και μετα ηρθε και η αποφαση του ΣτΕ και εδεσε.Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, κάπου το έχω διαβάσει ότι η ενημέρωση δεν πρέπει να είναι αποκλειστικά ιδιωτική, πρέπει να υπάρχουν και δημόσια μέσα σε μια δημοκρατία για την αυτοπροστασία της. Δεν επιμένω γιατί δεν θυμάμαι που το βρήκα αυτό
Είναι λογικό και απαραίτητο να υπάρχει ένα τουλάχιστον εθνικό κανάλι. Για πάρα πολλούς λόγους.
Εγώ είμαι υπέρ του να υπάρχει κρατική τηλεόραση αλλά να μη λειτουργεί ρουσφετολογικά, αδιαφανώς και κομματικά και να είναι άνδρο σπατάλης και χρηματοδότησης της εκάστοτε νομενκλατούρας.είμαι περίεργος να τους ακούσω (προσωπικά εξαιρώ το ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ κανάλι της βουλής που μεταδίδει ζωντανά τις συνεδριάσεις της, ενδιαφέροντα αλμανακ και ενίοτε και ντοκιμαντέρ)...
επίσης ειδικά από σένα και τον Νίκο έχω μια απορία που θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά (αν θέλετε φυσικά)...
όταν έγινε το νταβαντούρι με το κλείσιμο της ΕΡΤ ήσασταν υπέρ του κλεισίματος ή στα κάγκελα με την Κωνσταντοπούλου και την Ραχήλ...?