Ανανεώσεις & νέες λειτουργίες του site

Ούτε εσένα θυμάται πια ε?? Πάει, μάς ξέχασαν ως και τα cookies...?
Δεν το κάνει πάντα. Τι προηγούμενες ημέρες το έκανε. Σαν να έγινε re-start στον server των αγγελιών. Μπορεί και να έγινε, δεν το γνωρίζουμε.

Δεν το κάνει πάντα. Τι προηγούμενες ημέρες το έκανε. Σαν να έγινε re-start στον server των αγγελιών. Μπορεί και να έγινε, δεν το γνωρίζουμε.
Εμένα μού ζητάει login κάθε 2-3 μέρες, αν έχω παρατηρήσει σωστά. Αυτό δεν συνέβαινε παλιότερα, μια φορά έκανες login και δεν έκανε ποτέ αποσύνδεση από μόνο του. Nα, τώρα πχ που έριξα ένα μάτι με έχει offline, και η τελευταία φορά που έκανα σύνδεση ήταν πριν 3-4 ώρες, και με το Remember Me φυσικά τσεκαρισμένο.

Επίσης όταν κάνεις bump-up σε κάποια αγγελία μετά σε δείχνει off, αλλά αν κάνεις reload ή rewind σε δείχνει συνδεδεμένο.

Έγω που συνδέομαι από Chrome σε  MacOS όπως και ο @Vale Rossi δεν έχω θέμα με αποσυνδέσεις.

Θυμάμαι στη δεκαετία του 90 που πηγαίναμε στα κλαμπ και μας έβαζαν μια σφραγίδα στον καρπό ώστε να φαίνεται οτι πληρώσαμε είσοδο και να μπαινοβγαίνουμε άνετα. Κάτι τέτοιο είναι και το "remember me" αλλά δε δουλεύει σωστά, ξεθώριασε το μελάνι..

Θυμάμαι στη δεκαετία του 90 που πηγαίναμε στα κλαμπ και μας έβαζαν μια σφραγίδα στον καρπό ώστε να φαίνεται οτι πληρώσαμε είσοδο και να μπαινοβγαίνουμε άνετα. Κάτι τέτοιο είναι και το "remember me" αλλά δε δουλεύει σωστά, ξεθώριασε το μελάνι..

Πριν μια βδομάδα πήγα σε ένα metal live και μου έβαλαν σφραγίδα στον καρπό!

Όσο για τις αγγελίες εμένα με έχει login καιρό τώρα, χρησιμοποιώ Firefox.

Τις τελευταίες 48 ώρες ήμουν κανονικά συνδεδεμένος. Σήμερα το πρωί όμως έκανα bump up μια αγγελία μου και τώρα, πριν 2 λεπτά με είχε πετάξει έξω.. Άρα μάλλον έχει δίκιο ο Κύριος @Μανώλης Χναράκης, αυτή η λειτουργία επηρεάζει με κάποιο τρόπο το log status.

Mπορούμε να σχολιάζουμε χωρις να έχουμε φασιστική αντιμετώπιση απο τους μεγάλους 

gurou που έχετε;
Για να ήμαστε σίγουροι πρέπει να δούμε πρώτα το σχόλιο, σχολίασε και βλέπουμε. Είναι όμως αυτό πρώτο σχόλιο της προκοπής? Πες μια καλησπέρα πρώτα, καλώς ήρθες

Τρίχες.Εγω όταν μπήκα έγραφα ότι γουσταρα χωρίς να με ενοχλεί κανένας. Ένας πανκης απέναντι στους τζαζιστες.

Αν έχεις να ανεβάσεις κάτι καντο αλλιώς τα λόγια είναι φτώχεια. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εν πάρει περιπτώσει μουσικούς που παίζουν κάτι περισσότερο από 5-6 συγχορδίες. Καθένας παίζει αυτό που του αρέσει. 
Δεν είναι που παίζουν περισσότερες συγχορδίες. Τις παίζουν και με περισσότερες φωνές. Έχουμε πιανίστες που παίζουν κομμάτια που έχουν μέχρι και δωδεκάφωνες και δεκατετράφωνες συγχορδίες, έως και τέσσερα  δάκτυλα από τα δέκα να πατάνε  δύο νότες. Μέχρι και cluster solists που παίζουμε με όλο το βραχίονα.  Επιδημία έχει πέσει από δαύτους?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back