Υπερβολές...Ούτε εγώ. Απλά όταν παίζει ο τελικός έχω την tv στο mute και ακούω τις μουσικές μου.Προβολή συνημμένου 43011
Υπερβολές...Ούτε εγώ. Απλά όταν παίζει ο τελικός έχω την tv στο mute και ακούω τις μουσικές μου.Προβολή συνημμένου 43011
Καθόλου. Όντως αυτό κάνω αν τύχει να είμαι σπίτι την ώρα του τελικού. Αυτό κάνω επίσης και στην περίπτωση των Mad Awards. Η tv είναι σχεδόν πάντα ανοιχτή στα αριστερά του pc μου, και 8 στiς 10 φορές είναι στο mute έτσι κι αλλιώς γιατί σχεδόν πάντα ακούω κάτι άλλο.Υπερβολές...
Πάμε; Το Malmo το γνωρίζω απ' έξω και ανακατωτά.Η Eurovision είναι ο αγαπημένος μας μουσικός διαγωνισμός, που είθισται η εικόνα να παίζει βαρύτερο ρόλο από την μουσική ?
Μου θες και Ευροβιζιόν γέροντα... Μέχρι τα SF studios θα πάμε και πολύ μας είναι...?Πάμε; Το Malmo το γνωρίζω απ' έξω και ανακατωτά.
Εκεί θα γράψουμε το επόμενο Waterloo.Μου θες και Ευροβιζιόν γέροντα... Μέχρι τα SF studios θα πάμε και πολύ μας είναι...?
Με γνώση κινδύνου δηλώνω ότι θεωρώ το "Yenna" το καλύτερο άλμπουμ της Ελληνικής δισκογραφίας τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον και ένα απ' τα καλύτερα όλων των εποχών.
Εξηγώ:
1. Παρότι κάνει μια δύσκολη δουλειά, να συγκεράσει και να αναμίξει πολλά είδη, διατηρεί ακέραια δύναμη και συναίσθημα, δεν καταλήγει να είναι μια βαρετή εγκεφαλικότητα.
2. Φανερώνει βαθιά γνώση για όλα τα είδη με τα οποία καταπιάνεται.
3. Όλο το εγχείρημα ακούγεται πως έχει γίνει χωρίς συμβιβασμούς και τσαπατσουλιές. Με τον δύσκολο τρόπο.
4. Δείχνει πως και οι τράπερς ξέρουν από μουσική, απλά προτιμούν να κυκλοφορούν σκουπίδια που τους βγάζουν το μεροκάματο.
5. Είναι τελικά ένα θαυμάσιο concept album εν έτει 2024!
Σε ότι αφορά το πρώτο βίντεο, είναι ξεκάθαρα τρολάρισμα και απορω πως σε δέκα σελίδες νήμα δεν βρέθηκε κάποιος να το επισημάνει. Γενικά η Σάττι παίζει πολύ με τα όρια του τρολ, έχοντας υιοθετήσει μια συγκεκριμένη περσόνα που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το κόρη γιατρού-αστική ανατροφή-σπουδές στο εξωτερικό κλπ.
7 λεπτά πριν, Jet72 είπε
Εγώ πάλι αν ήταν να στείλουμε τραππερ θα ήθελα να είναι κάτι σαν αυτή εδώ την καταπληκτική παραγωγή:
Χαλαρά στην πρώτη θέση θα ήταν. Ό,τι πρέπει για Γιουροβίζιον???. Αλλά που μυαλό...
E ναι....Η βασική κατ' εμέ αιτία που ο τόσο love-to-hate διαγωνισμός έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει είναι πολύ συγκεκριμένη
6 λεπτά πριν, Άγιος είπε
Να μια νέα κοπέλα με ταλέντο, αυτή έπρεπε να πάει να τους πει ένα λαϊκό, και ότι θέση και να έπαιρνε μαγκιά της
Η Eurovision καθιερώθηκε για πολιτικούς λόγους κυρίως, ήταν μια ακόμα προσπάθεια για την επούλωση των πληγών του δευτέρου παγκοσμίου, έπαιζε ένα ρόλο σύγκλισης, να διαγωνίζεται ο κόσμος στο τραγούδι αντί να πολεμάει. Και σήμερα παίζει το ρόλο της αμβλύνοντας κατά κάποιο τρόπο τις διαφορές βορρά νότου και ανατολής και δύσης στην Ευρώπη. Η μουσική που βγαίνει από εκεί δεν λέει και πολλά, άλλωστε γενικότερα η ποιότητα της μουσικής έχει πέσει σε όλες τις σκηνές για λόγους που έχουν αναφερθεί πολλές φορές εδώ. Αν το δεις σαν πανηγύρι χωρίς να έχεις μεγάλες προσδοκίες είναι διασκεδαστικό ακόμα και σήμεραΚανείς δεν έπρεπε να πάει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάθε χρόνο να συμμετέχουμε σε ένα τσίρκο.
Ήταν ένας θεσμός.Η Eurovision καθιερώθηκε για πολιτικούς λόγους κυρίως, ήταν μια ακόμα προσπάθεια για την επούλωση των πληγών του δευτέρου παγκοσμίου, έπαιζε ένα ρόλο σύγκλισης, να διαγωνίζεται ο κόσμος στο τραγούδι αντί να πολεμάει. Και σήμερα παίζει το ρόλο της αμβλύνοντας κατά κάποιο τρόπο τις διαφορές βορρά νότου και ανατολής και δύσης στην Ευρώπη. Η μουσική που βγαίνει από εκεί δεν λέει και πολλά, άλλωστε γενικότερα η ποιότητα της μουσικής έχει πέσει σε όλες τις σκηνές για λόγους που έχουν αναφερθεί πολλές φορές εδώ. Αν το δεις σαν πανηγύρι χωρίς να έχεις μεγάλες προσδοκίες είναι διασκεδαστικό ακόμα και σήμερα
Δεν την ξέρω την κοπέλα, μου αρέσει η απλότητα και η φωνή της σε εκείνο το βίντεοΑνηψιά σου είναι βρε;
Δεν την ξέρω την κοπέλα, μου αρέσει η απλότητα και η φωνή της σε εκείνο το βίντεο