Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
55 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Ετοιμαστείτε για να πατώσουμε

Όλα αυτά θα στείλουμε στη Eurovision?  image.png

Δεν νομίζω, δεν είδα ότι είναι και παλιό το βίντεο, τώρα μου το έβγαλε το youtube... πάντως αν πατώσουμε θα είναι μια νίκη για τη μουσική
Πατώσουμε ή βγούμε πρώτοι, ένα και το αυτό για μένα. Αυτός ο "θεσμός" έχει μηδαμινή καλλιτεχνική/μουσική αξία και κακώς ασχολούμαστε τον μισό χρόνο με αυτή τη γελοιότητα.

(Τουλάχιστον) δύο σημαντικά μέλη του φόρουμ είχαν κάποια ανάμιξη στο παρελθόν με το διαγωνισμό. Δε νομίζω ότι έχουν την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι ισότιμο μίας εμφάνισης στο Κάρνεγκι Χωλ, αλλά είναι κάτι παραπάνω από αυτά που έχουμε κάνει οι περισσότεροι από εμάς. Ας είμαστε λίγο πιο καταδεκτικοί.

Γιατί?

Δεν θα αλλάξει τη ζωή μας λες, ε;

Μήπως πρέπει να περιμένουμε το τραγούδι πρώτα;

Και να χαλασουμε την παραδοση "κρινω πριν ακουσω" που εχει το ΝΟΙΖ εδω και χρονια?

δε λεει.... ?

Πλακα πλακα πετυχα τα γυριΖματα του βινΔεο στο Μοναστηρακι πριν λιγες μερες ωραια χορεΒανε τα κοριΤΣΑ...

Λοιπόν, φαντάσου να πάει ο Καταρράκτης για καφέ με τη Σάτι και να της μιλάει για Χαμονδ και Προγκρέσιβ Τζαζ. Πόσο θα αντέξει να τονε κοιτάει με τις ματάρες της;

Ψηφίζουμε ΣΑΤΙ

Μια χαρά θα τα πάει το κορίτσι.

(Τουλάχιστον) δύο σημαντικά μέλη του φόρουμ είχαν κάποια ανάμιξη στο παρελθόν με το διαγωνισμό.
Και τι έγινε? Αυτό προσθέτει κάποιο κύρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση? Η Eurovision παραμένει ένα τραγικό καρα-κιτς πανηγύρι. Και ο Chick Corea να κατέβαινε, πάλι για ένα καρα-κιτς πανηγύρι θα μιλάγαμε.

Και να χαλασουμε την παραδοση "κρινω πριν ακουσω" που εχει το ΝΟΙΖ εδω και χρονια?
Δεκαετίες ολόκληρες ακούμε κ' παρακολουθούμε αυτό το πανηγύρι, και κάθε -μα κάθε- χρόνο γινεται όλο και χειρότερο. Τώρα εσύ αν θες να περιμένεις να ακούσεις τι θα στείλουμε για να κρίνεις, ε, περίμενε. Αν δεν έχεις φυσικά κάτι σημαντικότερο να κάνεις, όπως να κόψεις τα νύχια των ποδιών σου πχ ή να δεις για 328η φορά μια παράσταση του Σεφερλή στον ΣΚΑΙ.?  

Έχετε δίκιο πρέπει να περιμένουμε το κομμάτι, αλλά ότι κομμάτι και να φέρει το νύχι δεν πρόκειται να το κόψει, είναι το σκαρί της τέτοιο

Λοιπόν, φαντάσου να πάει ο Καταρράκτης για καφέ με τη Σάτι και να της μιλάει για Χαμονδ και Προγκρέσιβ Τζαζ. Πόσο θα αντέξει να τονε κοιτάει με τις ματάρες της;

Ασε γιατι μπορει να του πει κανενα "κυρ ΚαταραΧτη την αλλη βΔομαδα πετΩ για Λονδινο γιατι εχω μια συνεργασια με τον Ρικ ΓουέικμΑΝ " και να τονεΠαρουνε με υπογΛωσιΑ τον κυρ ΚαταραχΤΗ ? 

θα καταλάβει, το μόνο σίγουρο. Από Μπέρκλεϋ' έρχεται, κάτι θα πήρε το αυτί της...?

Γουστάρω πολύ Σάτι παρεμπιπτόντως. Σαν άντρας μιλάω.?

- κ. Καταρράκτη, θα δεχθείτε να μου δείξετε το Montage M σας;

- Ωωωω γυναίκα, της μοίρας κτύπημα, ζαμαί των ζαμαί.

- Ελάτε τώρα, μετά θα με ξεναγήσετε εις την Κάνηθον, επληροφορήθην ότι κάτω από το πλατάνι, έχει καλό υλικό για sampling.

- Παράγκα.... εσύ είσαι βρε;

Όπως σωστά τόνισε ο trolley, να ακούσουμε πρώτα και μετά...

Η κ. Σάτι είναι συμπαθέστατη, καλή σε αυτό που κάνει, οπότε αν της δώσουν ένα "αξιοπρεπές" κομμάτι (μπορεί να είναι και δικό της, δεν γνωρίζω) δεν αμφιβάλω ότι θα το υποστηρίξει στο 100%.

Απ' εκεί και πέρα, ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια αξιότιμα μέλη.

Η Eurovision είναι ο αγαπημένος μας μουσικός διαγωνισμός, που είθισται η εικόνα να παίζει βαρύτερο ρόλο από την μουσική ?

Εγώ πάντως δεν έχω χασει eurovision σχεδόν ποτέ και δεν έχω καμία ενοχή γι αυτό... 

Εγώ πάντως δεν έχω χασει eurovision σχεδόν ποτέ 
Ούτε εγώ. Απλά όταν παίζει ο τελικός έχω την tv στο mute και ακούω τις μουσικές μου. image.gif

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back