Δεν νομίζω, δεν είδα ότι είναι και παλιό το βίντεο, τώρα μου το έβγαλε το youtube... πάντως αν πατώσουμε θα είναι μια νίκη για τη μουσικήΌλα αυτά θα στείλουμε στη Eurovision? Προβολή συνημμένου 42990
Πατώσουμε ή βγούμε πρώτοι, ένα και το αυτό για μένα. Αυτός ο "θεσμός" έχει μηδαμινή καλλιτεχνική/μουσική αξία και κακώς ασχολούμαστε τον μισό χρόνο με αυτή τη γελοιότητα.Δεν νομίζω, δεν είδα ότι είναι και παλιό το βίντεο, τώρα μου το έβγαλε το youtube... πάντως αν πατώσουμε θα είναι μια νίκη για τη μουσική
Γιατί?
Μήπως πρέπει να περιμένουμε το τραγούδι πρώτα;
Πλακα πλακα πετυχα τα γυριΖματα του βινΔεο στο Μοναστηρακι πριν λιγες μερες ωραια χορεΒανε τα κοριΤΣΑ...
Και τι έγινε? Αυτό προσθέτει κάποιο κύρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση? Η Eurovision παραμένει ένα τραγικό καρα-κιτς πανηγύρι. Και ο Chick Corea να κατέβαινε, πάλι για ένα καρα-κιτς πανηγύρι θα μιλάγαμε.(Τουλάχιστον) δύο σημαντικά μέλη του φόρουμ είχαν κάποια ανάμιξη στο παρελθόν με το διαγωνισμό.
Δεκαετίες ολόκληρες ακούμε κ' παρακολουθούμε αυτό το πανηγύρι, και κάθε -μα κάθε- χρόνο γινεται όλο και χειρότερο. Τώρα εσύ αν θες να περιμένεις να ακούσεις τι θα στείλουμε για να κρίνεις, ε, περίμενε. Αν δεν έχεις φυσικά κάτι σημαντικότερο να κάνεις, όπως να κόψεις τα νύχια των ποδιών σου πχ ή να δεις για 328η φορά μια παράσταση του Σεφερλή στον ΣΚΑΙ.?Και να χαλασουμε την παραδοση "κρινω πριν ακουσω" που εχει το ΝΟΙΖ εδω και χρονια?
Λοιπόν, φαντάσου να πάει ο Καταρράκτης για καφέ με τη Σάτι και να της μιλάει για Χαμονδ και Προγκρέσιβ Τζαζ. Πόσο θα αντέξει να τονε κοιτάει με τις ματάρες της;
θα καταλάβει, το μόνο σίγουρο. Από Μπέρκλεϋ' έρχεται, κάτι θα πήρε το αυτί της...?Λοιπόν, φαντάσου να πάει ο Καταρράκτης για καφέ με τη Σάτι και να της μιλάει για Χαμονδ και Προγκρέσιβ Τζαζ. Πόσο θα αντέξει να τονε κοιτάει με τις ματάρες της;