- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Αλλο οι νοητικοί περιορισμοί (έχει μια λογική) και άλλο η ποιότητα χαρακτήρα.?, και ενδεχομένως να έχει και αλλου περιορισμούς...νοητικους ?
Αλλο οι νοητικοί περιορισμοί (έχει μια λογική) και άλλο η ποιότητα χαρακτήρα.?, και ενδεχομένως να έχει και αλλου περιορισμούς...νοητικους ?
Αυτός που ακούει μόνο trap το πιθανότερο είναι να μην ξέρει καν τον Shostakovich. Αλλά αυτό δεν μας οδηγεί πουθενά για τη γενικότερη κουλτούρα του. Μπορεί να έχει εμβαθύνει πολύ πχ στα κόμικς που εγώ που μου αρέσει ο Shostakovich είμαι άσχετος.Εγώ νομίζω ότι χαθήκαμε στη μετάφραση.
Νομίζω ότι ο op λέει το αυτονόητο.
Αν κάποιος ακούει, ξέρω γω , μόνο τραπ και θεωρεί τον Sostakovitch ό,τι να ναι, ε πως να το κάνουμε... είναι περιορισμένης μουσικής αντίληψης ?, και ενδεχομένως να έχει και αλλου περιορισμούς...νοητικους ?
Μπορεί.Αυτός που ακούει μόνο trap το πιθανότερο είναι να μην ξέρει καν τον Shostakovich. Αλλά αυτό δεν μας οδηγεί πουθενά για τη γενικότερη κουλτούρα του. Μπορεί να έχει εμβαθύνει πολύ πχ στα κόμικς που εγώ που μου αρέσει ο Shostakovich είμαι άσχετος.
Άλλο ναι.Αλλο οι νοητικοί περιορισμοί (έχει μια λογική) και άλλο η ποιότητα χαρακτήρα.
Το ότι ο όλος ο προβληματισμός πηγαινοέρχεται από το αντικειμενικό στο υποκειμενικό χωρίς ουσιαστικά να καταλήγει κάπου το πιστεύω έτσι κι αλλιώς.
Λοιπόν (χωρίς απομόνωση) θέλω να πω πως η άποψη κάποιου σχετικά με το ποια ακούσματα είναι χαμηλής ποιότητας είναι σεβαστή εφόσον αφορά την προσωπική του κρίση, εμπειρία, προτίμηση, απόλαυση κλπ. Όμως ως πληροφορία για περαιτέρω προεκτάσεις και συμπεράσματα δεν έχει καμία αξία.
Τώρα αυτό περί ανέντιμου συνομιλητή ήταν κάπως υπερβολικό
Αλλο οι νοητικοί περιορισμοί (έχει μια λογική) και άλλο η ποιότητα χαρακτήρα.
Είσαι σίγουρος,Γιώργαρε;
Προς θεού,δεν αναφέρομαι σε παθολογικές καταστάσεις.
Είσαι σίγουρος,Γιώργαρε;
Μπορεί να υπάρχουν απο "αποχρώσες ενδείξεις"μέχρι "body of evidence " όμως, όπως θα βεβαιώσει πιστεύω και ο @LKΘέλω να πω ότι δεν μπορείς να συσχετίσεις το είδος της μουσικής που ακούει κάποιος με προσωπικότητες, χαρακτήρες, IQ κλπ. Υπάρχουν μόνο ενδείξεις, από πολύ μικρό δείγμα, προερχόμενες από εμπειρικές μεθόδους.
Και εγώ.Θέλω να πω διακρίνω λογική στο αρχικό ερώτημα, όσο κι αν δεν είναι η απάντηση άσπρο-μαύρο.
Eπίσης σου πέρασε από το μυαλό ότι όλοι θα προτιμούσαν το βόδι και τα κριθάρια που ανέφερες αλλά δεν τους παίρνει να τ' αγοράσουν;
Η έννοια "νοητικοί περιορισμοι" είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την "ποιότητα χαρακτήρα", υπό τη στενή έννοια. Ο χαρακτήρας έχει να κάνει με συμπεριφορά, ηθική και ψυχολογικούς παράγοντες. Γι' αυτό, φυσικά και είμαι σίγουρος.
Στο σημείο αυτό, αν με τη λέξη εξυπνάδα νοούμε νοημοσύνη., πρέπει να την ορίσουμε.
Υπάρχουν 9 είδη νοημοσύνης , αν θυμούμαι καλώς.
Είσαι και άσχετος. ? που τα είδες τα κριθαρια στο μπουργκινιον; αγνοείς την μαγειρική ΤΕΧΝΗ και άρα είσαι μη πΓιοτικου χαραΧτηρΩσ ? (άσε που με τα λεφτά που θα δώσεις για τρία πιτογυρα φτιαχνεις μια κατσαρόλα μπουργκινιον και τρώει μια τετραμελής οικογένεια του σκαΖμου ?)
Εσύ όμως είπες ότι θα προτιμούσαν τα κριθαρια,δηλ. την Amstel από το Petrus.Δεν σε αντέχω πια.Θα μαζέψω υπογραφές.
Δεν θα το κάνω,αν μου αποδείξεις ότι οι μπύρες δεν φτιάχνονται από κριθάρι.
ότι αυτός ο άνθρωπος διαθέτει ανώτερα χαρακτηριστικά
Μπαρδον?Kαι ναι,κατά κανόνα η επιστημονική κοινότητα περικλείει ανθρώπους ανώτερων χαρακτηριστικών.
Δεν θα το έλεγα αυτό καθόλου. Πίστεψέ με.Kαι ναι,κατά κανόνα η επιστημονική κοινότητα περικλείει ανθρώπους ανώτερων χαρακτηριστικών.
Μπαρδον?
Δεν θα το έλεγα αυτό καθόλου. Πίστεψέ με.
Θα το κόψουμε , δηλαδή θα αποχωρήσω εντελώς από τη συζήτηση,γιατί πολύ απλά με ανατριχιαζουν οι συζητήσεις περί ανθρώπων με "ανώτερα χαρακτηριστικά".Να το κόψουμε όμως τώρα γιατί έχουμε κουράσει τους υπόλοιπους.Ναι;