Κανονισμοί του forum 2024

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
363
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Τύμπανα
  4. Πλήκτρα
Διάβασα τους νέους κανονισμούς, διαγώνια να πω την αλήθεια, αλλά θα τους διαβάσω ασφαλώς και προσεχτικά.

Ανοίγω αυτό το νήμα , για να δοθούν  μερικά παραδείγματα σχετικά με αυτούς , για να μας γίνουν και πιο κατανοητοί.

Π.χ. αν το νήμα περί τούτων (των κανονισμών) ήταν ανοιχτό, θα μπορούσα να σχολιάσω επί παραδείγματι:

1) Πήραν ΦΕΚ ;

2) Έχουν άμεση ισχύ ή όπως λέει και ο τίτλος , ισχύουν από το 2024;

Το πρώτο ερώτημα είναι προφανώς χιουμοριστικό.

Το δεύτερο , έχει μια επίφαση σοβαρότητας.

Είναι ανεκτά αυτά το δύο ερωτήματα με βάσει τους νέους κανονισμούς;

Διάβασα τους νέους κανονισμούς, διαγώνια να πω την αλήθεια, αλλά θα τους διαβάσω ασφαλώς και προσεχτικά.

Ανοίγω αυτό το νήμα , για να δοθούν  μερικά παραδείγματα σχετικά με αυτούς , για να μας γίνουν και πιο κατανοητοί.

Π.χ. αν το νήμα περί τούτων (των κανονισμών) ήταν ανοιχτό, θα μπορούσα να σχολιάσω επί παραδείγματι:

1) Πήραν ΦΕΚ ;

2) Έχουν άμεση ισχύ ή όπως λέει και ο τίτλος , ισχύουν από το 2024;

Το πρώτο ερώτημα είναι προφανώς χιουμοριστικό.

Το δεύτερο , έχει μια επίφαση σοβαρότητας.

Είναι ανεκτά αυτά το δύο ερωτήματα με βάσει τους νέους κανονισμούς;
θα μπορούσαν να αναρτηθούν με μια προθεσμία διαβούλευσης με τα μέλη για τυχόν παρατηρήσεις,προτάσεις, ενστάσεις, τροποποιήσεις.

Θα ήθελα να γίνει έτσι γιατί έχω κάποιες παρατηρήσεις ακόμα και για τη διατύπωση κάποιων.

Επίσης το χαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχ? μάλλον δεν είναι πια επιθυμητό και κρίμα γιατί έχω βαριά ΠσΥχοΛΟΓιΚΑ ΠροΒΛΗμαΤΑ και να δω πως θα το καταπιέζω για να έχω τη θεμιτή νορμάλ συμμετοχή. ?

Τέλος πάντων, θα δούμε, ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΟΙΖ!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ήθελα να γίνει έτσι γιατί έχω κάποιες παρατηρήσεις ακόμα και για τη διατύπωση κάποιων.
Αυτό ακριβώς είναι και το νόημα του παρόντος νήματος.

Εγω δεν καταλαβαινω παλι αυτο:

"Παρακαλούμε μην φέρεστε άνευ σεβασμού στα καταξιωμένα μέλη του Noiz. Ως καταξιωμένο μέλος εννοούμε επαγγελματίες. Κάποιος που έχει χιλιάδες μηνύματα στο Noiz δεν θεωρείται επαγγελματίας."

Δηλαδη, αν καποιος δεν ειναι επαγγελματιας, δεν πρεπει να τον σεβομαστε; Αν παλι εχει χιλιαδες μηνυματα στο noiz, παυει να θεωρειται και επαγγελματιας; Και επισης αν ειναι επαγγελματιας, αλλα δεν εχει γραψει ουτε ενα μηνυμα στο noiz, θεωρειται αυτοματα και καταξιωμενο μελος του φορουμ;

Θα πρεπει να αναδιατυπωθει νομιζω αυτη η παραγραφος.

"Παρακαλούμε μην φέρεστε άνευ σεβασμού στα καταξιωμένα μέλη του Noiz. Ως καταξιωμένο μέλος εννοούμε επαγγελματίες. Κάποιος που έχει χιλιάδες μηνύματα στο Noiz δεν θεωρείται επαγγελματίας."

Δηλαδη, αν καποιος δεν ειναι επαγγελματιας, δεν πρεπει να τον σεβομαστε; Αν παλι εχει χιλιαδες μηνυματα στο noiz, παυει να θεωρειται και επαγγελματιας; Και επισης αν ειναι επαγγελματιας, αλλα δεν εχει γραψει ουτε ενα μηνυμα στο noiz, θεωρειται αυτοματα και καταξιωμενο μελος του φορουμ;

και πως ορίζουμε το επαγγελματίας?

Και είναι καταξιωμένος de facto επειδή δηλώνει επαγγελματίας?

Σε όλους πρέπει να φερόμαστε με σεβασμό.

Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας μουσικός αλλά είμαι καταξιωμένος και εγώ. ?

Δεν είμαι σύμφωνος με αυτή τη διάκριση.

Εγώ καταλαβαίνω τι θέλει να πει και τους συνειρμούς που οδήγησαν σε αυτή τη διατύπωση αλλά συμφωνώ ότι χρειάζεται αλλά λόγια ή καλύτερα να εξαιρεθεί από τους κανόνες το συγκεκριμένο, σέβας γενικό πρέπει να επικρατεί

Σαφως πρεπει να υπαρχει σεβας προς ολους.

Και επισης θα πρεπει να υπαρχει σεβας στους ειδικους, διοτι αυτη ειναι η ιδιοτητα νομιζω που ολοι επιζητουν οταν μπαινουν σε ενα φορουμ, η εξειδικευση. Και μαλλον κατι τετοιο πρεπει να ειχε στο μυαλο του ο admin, πως οταν μιλαει καποιος αποδεδειγμενα ειδικος πανω στον τομεα του, θα πρεπει να υπαρχει ενας σεβασμος, πρωτα απο ολα επειδη θα πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι που συμμετεχει καποιος που μπορει να μας δωσει τα φωτα του.

Καπως ετσι θα το αναδιατυπωνα, οτι οπως σεβομαστε οποια μελη δεν εχουν εμπειρια στα σχετικα θεματα, θα πρεπει και να σεβομαστε και τους ειδικους και τους εμπειρους επαγγελματιες. Απλα και κατανοητα.

Σαφως πρεπει να υπαρχει σεβας προς ολους.

Και επισης θα πρεπει να υπαρχει σεβας στους ειδικους, διοτι αυτη ειναι η ιδιοτητα νομιζω που ολοι επιζητουν οταν μπαινουν σε ενα φορουμ, η εξειδικευση. Και μαλλον κατι τετοιο πρεπει να ειχε στο μυαλο του ο admin, πως οταν μιλαει καποιος αποδεδειγμενα ειδικος πανω στον τομεα του, θα πρεπει να υπαρχει ενας σεβασμος, πρωτα απο ολα επειδη θα πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι που συμμετεχει καποιος που μπορει να μας δωσει τα φωτα του.

Καπως ετσι θα το αναδιατυπωνα, οτι οπως σεβομαστε οποια μελη δεν εχουν εμπειρια στα σχετικα θεματα, θα πρεπει και να σεβομαστε και τους ειδικους και τους εμπειρους επαγγελματιες. Απλα και κατανοητα.
Γενικα σεβομαστε, αδιακριτως γαλονιων.

Η πλακα, κ αν αυτη σηκωνεται, που κ ποσο καλο θα ηταν να μας εξηγηθει λιγο με πιο νια νια τροπο.

Οσο κ να φαινεται αστειο, ειναι σοβαρο. Η οικειοτητα (ως ενος σημειο) κ οι αστεισμοι (σε θεμα που το σηκωνει, σε ατομο που το σηκωνει κλπ), αν γινεται με τροπο που μπορει να παρακολουθησει καποιος χωρις να θελει ρεφερανς κ ιστορικη αναδρομη στα δρωμενα του φορουμ, κ δυσκολο θα ειναι να κοπουν τελειως κ υπαρχουν (σε νορμαλ πλαισια) κ σε αλλα φορα. Κ δειχνει φιλικοτητα προς νεα μελη αν γινεται σε μικρες δοσεις κ οπου πρεπει.

Οποτε επαναλαμβανω, πως μια τετοια εξηγηση, καλο θα ηταν να δοθει

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν στην ενότητα περί ανέμων και υδάτων επιτρέπονται πολιτικές και θρησκευτικές συζητήσεις. 

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν στην ενότητα περί ανέμων και υδάτων επιτρέπονται πολιτικές και θρησκευτικές συζητήσεις. 

Νομίζω ότι δεν επιτρεπονται γενικώς αυτού του ειδους οι συζητήσεις.

Δυστυχως τα ατιμα τα τρολ- μποτακια των κομματων δεν λυπουνται ουτε τα καημενα τα φορουμακια, οποτε επιβαλλεται η απαγορευση αν δε θελουμε να κανουμε τα νευρα μας κροσια καθε φορα που μπαινουμε εδω μεσα.

• Μπερδεύτηκα
Reactions: cos_dr

Προτείνω:

"Αποθαρρύνεται και εννίοτε είναι αντικείμενο μομφής η έλλειψη σεβασμού σε μέλη στα οποία έχει αποδοθεί οποιοδήποτε από τα παρακάτω εμβλήματα: Admin, Moderator, Modulator, Expert, Guru..... <προσθέστε ότι κρίνετε>".

cos, γιατι μπερδευεσαι;

Ξεχασες οταν επιτρεποταν αυτα, οτι υπηρχαν χρηστες που εγραφαν ΜΟΝΟ για πολιτικη;

Με οσους μιλαμε γενικα για τα μουσικα θεματα, δε θα ειχα προβλημα να συζηταω για οτιδηποτε, και για πολιτικη.

Οταν ομως ο αλλος ζει μονο για αυτο, η μαλλον ζει μονο ΑΠΟ αυτο, και θελει να πει το ποιηματακι του, και οτι και να πεις εσυ, αυτος ειναι σε φαση " ου κε πεισεις καν με πεισεις", και αρχιζει τα γνωστα, ad hominem χαρακτηρισμους and all that jazz, ε τοτε αστο καλυτερα, να λειπει το βυσσινο.

Πιστεύω ότι το μόνο που θέλει ο cos_dr είναι να μνημονεύει καμιά φορά το Αντρέα και ίσως θα μπορούσε να του επιτραπεί με ένα ειδικό κανονισμό ειδικά για cos_dr (μια πρόταση κάνω)

cos, γιατι μπερδευεσαι;

Ξεχασες οταν επιτρεποταν αυτα, οτι υπηρχαν χρηστες που εγραφαν ΜΟΝΟ για πολιτικη;

Με οσους μιλαμε γενικα για τα μουσικα θεματα, δε θα ειχα προβλημα να συζηταω για οτιδηποτε, και για πολιτικη.

Οταν ομως ο αλλος ζει μονο για αυτο, η μαλλον ζει μονο ΑΠΟ αυτο, και θελει να πει το ποιηματακι του, και οτι και να πεις εσυ, αυτος ειναι σε φαση " ου κε πεισεις καν με πεισεις", και αρχιζει τα γνωστα, ad hominem χαρακτηρισμους and all that jazz, ε τοτε αστο καλυτερα, να λειπει το βυσσινο.
δεν μπορώ να απαντήσω. ?

Πιστεύω ότι το μόνο που θέλει ο cos_dr είναι να μνημονεύει καμιά φορά το Αντρέα και ίσως θα μπορούσε να του επιτραπεί με ένα ειδικό κανονισμό ειδικά για cos_dr (μια πρόταση κάνω)
Εγώ είμαι δεξιός.

Το ξέρουν όλοι. Τρόλαρα κάποιους γιατί μου έβαζαν ταμπέλες.

όσοι με ξέρουν προσωπικά ξέρουν που ανήκω πολιτικά.

Ακόμα και αυτοί που με πειράζουν.

Σημασία έχει πως είναι ευκαιρία να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ και να ΓΙΝΕΙ HARD MODERATION σε ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

Για τα σχόλια έχω να κάνω παρατηρήσεις, αλλά οι κανόνες έχουν μπει και οφείλουμε να τους τηρήσουμε αναγκαστικα.

Αν είναι να τους βελτιώσουν θα το κάνουν.

Έχω εμπιστοσύνη στα παιδια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Οι αναφορες σε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ζητηματα απαγορευονται.

FFa9JWAXEAAZUCl.jpg

Μια διευκρίνηση θα ήθελα κι εγώ.

Ο κανόνας Νο 17 είναι ο εξής.

"Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση."

Αυτό σημαίνει ότι κάποια μέλη που άνοιγαν τέτοια threads (σαν ένα παράδειγμα και μόνο, θα αναφέρω τον γνωστό guitar coach), τώρα απαγορεύεται να το κάνουν?

Αυτά τα threads θα διαγράφονται?

Επίσης υπάρχουν εδώ κάποιοι επαγγελματίες, οι οποίοι είναι αξιόλογα μέλη κατά την γνώμη μου, και οι οποίοι κάνουν αναφορά σε προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχουν, ή με τα οποία έχουν άμεση σχέση (χωρίς να γράφουν ότι έχουν σχέση με αυτά, αλλά αυτό είναι ήδη γνωστό σε όλους).

Αυτό κόβεται?

Αν πχ εγώ πουλάω προϊόντα της fender, θα μπορώ να ανοίγω νήμα γι' αυτά τα προϊόντα?

EDIT: Έτσι όπως είναι γραμμένος ο συγκεκριμένος κανονισμός ...

"να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων ..."

... κανονικά δεν θα μπορεί κανείς να ανοίξει νήμα υποστηρίζοντας οποιοδήποτε προϊόν (και ας μην έχει σχέση με αυτό).

Πχ κανείς δεν μπορεί να ανοίξει ένα θέμα για το πόσο καλή είναι μια κιθάρα, γιατί έτσι διαφημίζει κάποιο προϊόν άλλων.

Αυτό το τελευταίο, έχει να κάνει μόνο με το τυπικό του συγκεκριμένου κανονισμού φυσικά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι αναφορες σε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ζητηματα απαγορευονται.
Να εφαρμοστούν αυστηρά οι κανόνες.

Για όλους. Ισότιμα.

Χωρίς διακρίσεις.

Trending...

Νέα θέματα