Νέα post σε προφίλ

Επειδή μοιράστηκα με όλους τους φίλους το γεγονός ότι πλέον θα φοράω γυαλιά για να διαβάζω και να είμαι σε υπολογιστή, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου της πρεσβυωπίας σε συνδυασμό με μια δύο άλλες παθήσεις, το μοιράζομαι και με εσάς τους εκλεκτούς διαδικτυακούς μου φίλους. Που μπήκα παιδάκι εδώ και τώρα πουρεύω όπως όλοι, δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι από ατσάλι, η λάμψη χάνεται.

Έτσι θα περιηγούμαι στο Noiz, με ειδική συνταγή του φίλου οφθαλμίατρου που μελέτησε τις οπτικές μουανάγκες μου μεθοδικά, για μουσική, gaming και δουλειά γραφείου με έγγραφα + υπολογιστή και πραγματικά ενθουσιάστηκα γιατί βλέπω σούπερ, πολύ καλύτερα από πριν, έχανα πολλές λεπτομέρειες και βλέπω ιδιαίτερα τον ψηφιακό κόσμο από τα monitor, από σήμερα πιο όμορφα. Πολύ πιο όμορφα και καθαρά. Μου έφτιαξαν ΑΙ γυαλιά?

Να είμαστε καλά!!!!!!! Ιδού ο cos_dr με reading glasses!!!

Προβολή συνημμένου 42614

Sir Taki γύρισε ή έστω τηλεφώνα ?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Να σου πω, εσένα δεν είχα σκεφτεί.... Sir είσαι, από μπαλίτσα πώς τα πας; Θα σε ενδιέφερε μια (νέα) λαμπρή καριέρα; ?

Nestoras
Nestoras
Μπάλα έπαιζα σούπερ και ήμουν και πολύ καλός τερματοφύλακας. Αν θυμάσαι όμως κατέστρεψα τα γόνατα μου στο 5x5. Οπότε άκυρον.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Όχι βρε να τρέχεις εσύ... Τους άλλους να τρέχεις - να κοουτσάρεις. Γιατί δηλαδή, οι άλλοι που έφερε ο πρόεδρας είναι καλύτεροι; ?

Αισθάνομαι μια ψύχρα επαέ μέσα, ή ιδέα μου είναι? Ας κλείσει κάποιος κανά παράθυρο

Waterfall-K
Waterfall-K
Δεν έχουν βάλει μάλλον ακόμα πετρέλαιο στην πολυκατοικία. Υπομονή.

ζηταω απο τους υπευθηνους να διαγραψουν το προφιλ μου και ολες τις αναρτησης μου. δεν θελω να εχω σχεση

Είχα εξαφανιστεί για μερικά χρόνια απ το Νοιζ επεστρεψα και ανεβάζω πράγματα για πουλημα. Παρακαλώ στελνετε μηνυματα και θα τα βλεπω.

Που κανω sign up για κατι τετοια μεροκαματα? 

Πολυχρονος Ιωάννη και εύχομαι να έχεις περισσότερο χρόνο να απολάυσεις τα ταξίδια και την μουσική.

cos_dr
cos_dr
Χρόνια Πολλά με υγεία!!!!!!!!! Πάντα να είσαι καλά και ευτυχισμένος!!!!!!❤️❤️ Σε αγαπάμε @Yannis Methenitis❤️❤️❤️❤️??❤️ Χρόνια Πολλά????

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Χρόνια πολλά στον Yameth μας και σε όλους του Γιάννηδες.

Yameth
Yameth
Σας ευχαριστώ όλους για τις καλές ευχές.

Να είμαστε καλά και να έχουμε μια καλή χρονιά.

Ότι κι αν σημαίνει αυτό στον καθένα.

Ανοίξανε οι ουρανοί στην Αθήνα και έτρεχα να σωθώ από τον μανιασμενο άνεμο , τη βροχή και το χαλάζι που έπεφταν τουλούμι. Πόσο όμορφα, αγερωχα έτρεχα πλατσουριζοντας τα πόδια σαν κόμμαντο να σωθώ και γύρω μου να άκουω τα ουρλιαχτά και αντικείμενα να πέφτουν μέσα στις αστραπές όπως βροντουσε. Ζευγάρια και παρέες αλλοφρονες να τρέχουν να σώσουν τα υπάρχοντα τους από τα τραπέζια στα γύρω κλαμπακια. Υποφέρουν και εγώ έφτασα σπίτι γρήγορα και βλέπω πλέον την κλιματική αλλαγή να διαλύει τον τόπο από το παράθυρο. Καλή χρονιά ????? 

Προβολή συνημμένου 41952

Καλή χρονιά αξιότιμα μέλη, επιτυχίες, υγεία και όλα τα συναφή ?

Είναι κανείς σαν και μένα που δεν μπορεί με τίποτα την ''ωρολογιακή'' περιγραφή EQ setting? Στα πεταλάκια κτλ να το καταλάβω. Όταν ο ενισχυτής έχει νούμερα, πχ από το 1 έως το 10, γιατί δεν συνεννοούμαστε με τα νούμερα? Νούμερα είναι, όχι ίντσες κιλά και ούγγιες. Έλεος. Όσοι συμφωνείτε γράψτε στα σχόλαι να γίνουμε πολλοί ? 

Προβολή συνημμένου 41670

mpamps
mpamps
Νομίζω ότι είμαστε τόσο εξοικοιωμενοι με τους δείκτες του ρολογιού που αν στα πει κάποιος έτσι τα κανεις κατευθείαν εικόνα στο μυαλό σου και το θυμάσαι πιο εύκολα από 3 ξερους αριθμούς. 

Βολεύει ακόμα κι αν έχουν ξεθωριάσει κι οι αριθμοί στα κουμπιά. Βάζεις το δείκτη του κουμπιού βάσει της "ώρας" που σου είπε κι ούτε ψάχνεσαι για αριθμούς ούτε τιποτα. 

Back