Σχόλια Listen YouTube Music

• Με την αιθέρια φωνή της Odarka.... Έφτιαξα μια μουσική του γούστου μου πάνω στα φωνητικά της, χαλαρά στην αρχή και μετά δυναμώνει. Το βίντεο έγινε με free video clips που ο καθένας μπορεί να βρει στο pexels.com. Ως video editor έχω τον kdenlive για Linux 64 bit. Ποτέ AI...και για τίποτε !!! Ελπίζω να σας αρέσει η δουλίτσα.

Με την αιθέρια φωνή της Odarka.... Έφτιαξα μια μουσική του γούστου μου πάνω στα φωνητικά της, χαλαρά στην αρχή και μετά δυναμώνει. Το βίντεο έγινε με free video clips που ο καθένας μπορεί να βρει στο pexels.com. Ως video editor έχω τον kdenlive για Linux 64 bit. Ποτέ AI...και για τίποτε !!! Ελπίζω να σας αρέσει η δουλίτσα.
    Πολυ ωραιο Φανη και τι ωραια φωνητικα απο την κοπελα.Δεν γινεται να μην βρεις εμπνευση οταν ακους τετοιες ωραιες φωνες.Τι κακος χαμος γινεται με αυτη την AI ? Οπου παω πλεον πεφτω πανω σε "καλλιτεχνες" του Suno και σε φτασμενους κιολας.Οι εταιριες το εχουν ξεζουμισει ηδη.Εχει τις χρησεις της και η AI αλλα αυτο που γινεται εχει ξεφυγει κατα πολυ.Κριμα για τα νεα παιδια που θα μεινουν χωρις την ευχαριστηση της δημιουργικότητας.

• Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
fanisatt
Ημερομηνία
Plays
11
Ακροατές
2
Σχόλια
2