Σχόλια Listen SoundCloud YouTube Music

• Με την αιθέρια φωνή της Odarka.... Έφτιαξα μια μουσική του γούστου μου πάνω στα φωνητικά της, χαλαρά στην αρχή και μετά δυναμώνει. Το βίντεο έγινε με free video clips που ο καθένας μπορεί να βρει στο pexels.com. Ως video editor έχω τον kdenlive για Linux 64 bit. Ποτέ AI...και για τίποτε !!! Ελπίζω να σας αρέσει η δουλίτσα.

Με την αιθέρια φωνή της Odarka.... Έφτιαξα μια μουσική του γούστου μου πάνω στα φωνητικά της, χαλαρά στην αρχή και μετά δυναμώνει. Το βίντεο έγινε με free video clips που ο καθένας μπορεί να βρει στο pexels.com. Ως video editor έχω τον kdenlive για Linux 64 bit. Ποτέ AI...και για τίποτε !!! Ελπίζω να σας αρέσει η δουλίτσα.
    Πολυ ωραιο Φανη και τι ωραια φωνητικα απο την κοπελα.Δεν γινεται να μην βρεις εμπνευση οταν ακους τετοιες ωραιες φωνες.Τι κακος χαμος γινεται με αυτη την AI ? Οπου παω πλεον πεφτω πανω σε "καλλιτεχνες" του Suno και σε φτασμενους κιολας.Οι εταιριες το εχουν ξεζουμισει ηδη.Εχει τις χρησεις της και η AI αλλα αυτο που γινεται εχει ξεφυγει κατα πολυ.Κριμα για τα νεα παιδια που θα μεινουν χωρις την ευχαριστηση της δημιουργικότητας.

Πολυ ωραιο Φανη και τι ωραια φωνητικα απο την κοπελα.Δεν γινεται να μην βρεις εμπνευση οταν ακους τετοιες ωραιες φωνες.Τι κακος χαμος γινεται με αυτη την AI ? Οπου παω πλεον πεφτω πανω σε "καλλιτεχνες" του Suno και σε φτασμενους κιολας.Οι εταιριες το εχουν ξεζουμισει ηδη.Εχει τις χρησεις της και η AI αλλα αυτο που γινεται εχει ξεφυγει κατα πολυ.Κριμα για τα νεα παιδια που θα μεινουν χωρις την ευχαριστηση της δημιουργικότητας.

Χαίρομαι που σου άρεσε Κώστα ! Κάποτε είχα χόμπυ το ψάρεμα και για σκέψου να μου έλεγαν , μην πας για ψάρεμα το Σ/Κ με τα καλάμια , τις πετονιές , τα δολώματα, τις προετοιμασίες κλπ...πήγαινε ρε άνθρωπε απλά το πρωί στην τράτα , πάρε 1-2 κιλά ψάρια εκεί πέρα και οκ !! Μα θα ήταν ποτέ δυνατόν αυτά τα ψάρια να μου προσφέρουν τη χαρά του ψαρέματος ? Άλλο τα ψάρια κι άλλο το ψάρεμα κι ας πιάσεις έναν σπάρο όλο κι όλο...

Μηπως εκανα λαθος και δεν σε λενε Φανη ? Αυτη την εντυπωση ειχα τοσα χρονια :)

• Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
fanisatt
Ημερομηνία
Plays
128
Ακροατές
4
Σχόλια