Ζωγράφισε ένα τραγούδι

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Labuat ονομάζεται ένα ισπανικό μουσικό συγκρότημα με συμπαθητική μουσική και πολλή καλή παρουσία στο διαδίκτυο!

labuat4.jpg

Με μία καταπληκτική υλοποίηση ιστοσελίδας, μας επιτρέπουν ΕΔΩ, να ζωγραφίσουμε το τραγούδι τους "soy tu aire"!

Δοκιμάστε κι εσείς, ξανά και ξανά.

labuat5.jpg

Πηγή: Πέρα βρε, έχει

Καλά, πέραν του ότι το τραγούδι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΟ, η ιδέα είναι τουλάχιστον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και η υλοποίησή της ακόμα καλύτερη!! Εντυπωσιάστηκα πραγματικά!!!

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ!

Πάω να το μοιραστώ και αλλού! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και απίστευτη ιδέα!

Απολαυστικό!

Για μένα που είμαι λάτρης του μελανιού, και σκίτσων τύπου Steadman, είναι δώρο  ;D

Παρα πολυ δημιουργικο αλλα δε θα ελεγε να μπορουσες να ελεγχεις τη ροη

της κινησης της εικονας??

Αν και το έχω δει εδώ και πολύ καιρό, είναι όντως ένα εξαιρετικό site. Και μόνο που έχει λάβει τίτλο Site of the Month από το FWA (όπως δείχνει και το ribbon στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας) δείχνει πόσο καλή δουλειά έχει γίνει γι' αυτό*.

*Το FWA είναι ένα site που παρουσιάζει τα καλύτερα ή πιο ενδιαφέροντα sites ανά ημέρα, μήνα και χρόνο ως Site of the Day, Site of the Month και τα λοιπά.

Το να μπει ένα site σε αυτή τη λίστα είναι αρκετά δύσκολο με την έννοια ότι τα sites που περιλαμβάνονται στη λίστα όντως είναι πολύ έξυπνα σαν σύλληψη και εξίσου προσεγμένα σαν εκτέλεση, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους.

Εννοείται ότι ένα site που παρουσιάζεται έχει ήδη έναν ικανό αριθμό επισκεπτών και είναι σίγουρο ότι αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί μετά την προβολή από το FWA.

Πολύ ωραία ιδέα καταρχάς για το site ήταν άκρος εντυπωσιακό!!!

Και το κομμάτι επίσης ωραίο με άψογο ταίριασμα της φωνής με την μελωδία. Μου θύμισε κάτι απο άλλες έποχες, ορχηστρικές μπαλάντες δεκαετίας 50-60.

Just Perfect!!!

Πολύ όμορφο και το τραγούδι και η ιδέα! Καλή συνέχεια στα παιδιά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back