giannis είπε:Της κάτωθι κυριας(παραδίδει μαθήματα σε ακαδημαϊκό επίπεδο)..
Θέλω να ερευνήσω τα μυστικά του logic Pro..Να της ξεσκονίσω το mac!!κ τέλοσπαντων τόσες σκόνες κυκλοφορούν..
[flash=200,200]
Όπως έγραψα και αλλού, ο κόσμος θέλει μπούτι.yameth είπε:Κι εγώ κουφάθηκα όταν τραγούδησε... Παναγία μου, μια χαρά φωνή έχει όταν μιλάει!
Υ.Γ. Ο λόγος που ανέβηκε το βίντεο είναι τα μπούτια της κυρίας;
Αν ναι κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε σεξιστές. Και δεν είμαστε... Είμαστε απλά μουσικοί που μιλούν μεταξύ τους. Αντρες - γυναίκες.
A εγώ προτιμώ ολόκληρο το κοτόπουλο! 8)IxNiLaTiS είπε:Όπως έγραψα και αλλού, ο κόσμος θέλει μπούτι.
Το μπούτι πουλάει ... ;D
Στα πλαίσια του καλοπροαίρετου χιούμορ,εννοείτε ότι αν δεν θεωρείτε πρέπον να διαγραφει αμέσως..yameth είπε:Κι εγώ κουφάθηκα όταν τραγούδησε... Παναγία μου, μια χαρά φωνή έχει όταν μιλάει!
Υ.Γ. Ο λόγος που ανέβηκε το βίντεο είναι τα μπούτια της κυρίας;
Αν ναι κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε σεξιστές. Και δεν είμαστε... Είμαστε απλά μουσικοί που μιλούν μεταξύ τους. Αντρες - γυναίκες.
Λάθος το μπούτι δεν πουλάει η μουσική πουλάει και φυσικά η φωνή. Υπάρχουν τόσα ωραία μπούτια στην πασαρέλα που αφήνει πια τον κόσμο αδιάφορο. Η συγκεκριμένη χωρίς την φωνή αλλά και την μουσική ικανότητα δεν πρόκυται να πάει με τα μπούτιας πιο έξω απο κρεβατοκάμμαρα.IxNiLaTiS είπε:Όπως έγραψα και αλλού, ο κόσμος θέλει μπούτι.
Το μπούτι πουλάει ... ;D
Μην μπερδεύεις αυτές που πάμε να τις ακουσουμε για την φωνή τους , με αυτές που βλέπουμε για να λυθούμε στα γέλια. Η συγκεκριμένη είναι άθλια σόρρυ δεν είναι και καθόλου αστεία άρα θα προτιμήσω την Τζούλια που είναι ουναρος , με αξιοπρεπή φωνή .giannis είπε:τις άθλιες παρακμές του style Μπεζαντάκου,Αλεξανδράτου, κτλ...
Και στην Κυπρο κοπέλι=παληκάριtrigga είπε:στην κρητομανα μπορει αλλα εδω ειναι λαρσα και ισχυουν αλλοι νομοι.![]()
Στην Κρήτη θέλεις να πείς.odis13 είπε:Και στην Κυπρο κοπέλι=παληκάρι
2-1