Ζητείται τηλ. αριθμός

giannis

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Της κάτωθι κυριας(παραδίδει μαθήματα σε ακαδημαϊκό επίπεδο)..

Θέλω να ερευνήσω τα μυστικά του logic Pro..Να της ξεσκονίσω το mac!!κ τέλοσπαντων τόσες σκόνες κυκλοφορούν..

;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χχαχχαα

καλή φαίνεται

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το χει το κοπελι ασχημα.Και μποσες κ μπουτες κ γνωσεις.Αρε νοιζ μας εφαγες την ψυχη.Που ειναι κρυμμενα αυτα εδω ρε

giannis είπε:
Της κάτωθι κυριας(παραδίδει μαθήματα σε ακαδημαϊκό επίπεδο)..

Θέλω να ερευνήσω τα μυστικά του logic Pro..Να της ξεσκονίσω το mac!!κ τέλοσπαντων τόσες σκόνες κυκλοφορούν..

[flash=200,200]

Δεν κατάλαβα χριστό από όσα είπε , δεν μπόρεσα να συγκεντρωθώ. Θα ξαναπροσπαθήσω.

Μόλις άκουσα την φωνή της ματώσαν τα αυτάκια μου. Ευχαριστώ δεν θα πάρω , την προτιμώ στο mute τραγουδάει και συνθέτει καλύτερα έτσι.

Κι εγώ κουφάθηκα όταν τραγούδησε... Παναγία μου, μια χαρά φωνή έχει όταν μιλάει!

Υ.Γ. Ο λόγος που ανέβηκε το βίντεο είναι τα μπούτια της κυρίας;

Αν ναι κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε σεξιστές. Και δεν είμαστε... Είμαστε απλά μουσικοί που μιλούν μεταξύ τους. Αντρες - γυναίκες.

yameth είπε:
Κι εγώ κουφάθηκα όταν τραγούδησε... Παναγία μου, μια χαρά φωνή έχει όταν μιλάει!

Αν ναι κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε σεξιστές. Και δεν είμαστε... Είμαστε απλά μουσικοί που μιλούν μεταξύ τους. Αντρες - γυναίκες.
Όπως έγραψα και αλλού, ο κόσμος θέλει μπούτι.

Το μπούτι πουλάει ...  ;D

yameth είπε:

Στα πλαίσια του καλοπροαίρετου χιούμορ,εννοείτε ότι αν δεν θεωρείτε πρέπον να διαγραφει αμέσως..

καλημέρα και καλή δουλειά

IxNiLaTiS είπε:
Όπως έγραψα και αλλού, ο κόσμος θέλει μπούτι.

Το μπούτι πουλάει ...  ;D
Λάθος το μπούτι δεν πουλάει η μουσική πουλάει και φυσικά η φωνή. Υπάρχουν τόσα ωραία μπούτια στην πασαρέλα που αφήνει πια τον κόσμο αδιάφορο. Η συγκεκριμένη χωρίς την φωνή αλλά και την μουσική ικανότητα δεν πρόκυται να πάει με τα μπούτιας πιο έξω απο κρεβατοκάμμαρα.

Εννοείται βέβαι απο την άλλη ότι δεν μπορεί να πουλήσεις μαζικώς αν δεν έχει και ένα ερωτικό και ερωτεύσιμο παρουσιαστικό. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρουν τα βιντεοκλιπ και οι συναυλίες και πρωτιμάς να κλείνεσαι σε ένα στούντιο και να δημιουργείς.

Γιατί ρε παίδες?Πείτε μου μια καλύτερη ελληνική φωνή εκτος έντεχνου??Ποιος η ποια?Εγώ προσωπικά βλέπω τις άθλιες παρακμές του style Μπεζαντάκου,Αλεξανδράτου, κτλ...(πέρα απο κάποιες αξιόλογες όπως η Πρωτοψάλτη και η Αρβανιτάκη και κάποιες άλλες) όλη η μούργα,αυτή η παρακμή δηλαδή είναι και ονομάζεται μουσική??..Ξέρω είναι εντελώς άσκοπο να το συζητήσουμε μιας και έχει αναφερθεί και αλλου..Αλλα η φωνή της εν λόγω κοπέλας σε σχέση με αυτές που προανέφερα είναι κορυφαία...Άνετα πιστεύω θα συνεργαζόταν σε σχήμα τύπου/style gotan project.Ε,kilon?

giannis είπε:
τις άθλιες παρακμές του style Μπεζαντάκου,Αλεξανδράτου, κτλ...
Μην μπερδεύεις αυτές που πάμε να τις ακουσουμε για την φωνή τους , με αυτές που βλέπουμε για να λυθούμε στα γέλια. Η συγκεκριμένη είναι άθλια σόρρυ δεν είναι και καθόλου αστεία άρα θα προτιμήσω την Τζούλια που είναι ουναρος , με αξιοπρεπή φωνή .

αν θελεις να εχεις ευκαιρια να τη γνωρισεις η δεσποινις συχναζει στο ΙΚΕΑ......αν κρινω απο το ποτηρι πανω στο γραφειο.....

Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε μια βάση για το PC keyboard πάνω στο κανονικό keyboard όπως (υποθέτω ότι) έχει η κυρία;

Επίσης, παιδιά (Κώτσο, σε παλιότερο θρεντ, και Trigga - οι δύο που έχω δει να το χρησιμοποιείτε λάθος)... "κοπέλι" - όσο περίεργο και αν σας φαίνεται - σημαίνει "άντρας", "παλληκάρι"

στην κρητομανα μπορει αλλα εδω ειναι λαρσα και ισχυουν αλλοι νομοι. :P

- Σι πατ'σα;

- Τι μι πατ'σες. Μι λιάν'σες.

- Α, Σόρ'...

(17 μήνες ΑΤΑ, Triggaκο...)  :P :P :P

Αυτό το αφιερώνω στον eye,για ευνόητους λόγους δεν ανοίγω νέο θέμα..Προσέξτε στα 03:28

[flash=200,200]

trigga είπε:
στην κρητομανα μπορει αλλα εδω ειναι λαρσα και ισχυουν αλλοι νομοι. :P
Και στην Κυπρο κοπέλι=παληκάρι

2-1

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back