Καλημέρα ευχαριστώ είμαι ΑθήναΓια μια βασική συντήρηση πιστεύω οι περισσότεροι οργανοποιοί, ειδικά όσοι έχουν εχουν εμπειρία με παραδοσιακά έγχορδα, θα μπορούν να το αναλάβουν - σε ποια περιοχή βρίσκεσαι αν επιτρέπεται?
καλημέρα ευχαριστώ πολύ θα επικοινωνήσω μαζί του !Εαν δε μου κάνει κάποιο καψόνι η μνήμη μου, νομίζω ότι ο Κώστας ο Κοτζαμπόπουλος έχει επισκευάσει μερικά παλιά zither. Αυτο from the top of my head, μπορει να υπάρχει και άλλος με πειρα στο συγκεκριμένο όργανο.
Οσο μπορώ να κρίνω απο τη φωτογραφια φαίνεται σε καλή κατάσταση. Ενδεχομένως να θελει εναν ελεγχο καβαλάρης και ταστιέρα και λύσιμο καθαρισμό και λίπανση τα κλειδιά.
καλημέρα ευχαριστώ για την πληροφορία !Έχω και εγώ ένα που είχα πάρει από τα μοναστηράκια στο Παρίσι το 1981!. Εμένα είναι παλιό και δεν τολμάω να το κουρδίσω μήπως ανοίξουν τα ξύλα....Είχα δει ένα γέρο να παίζει τέτοιο στο Άμστερνταμ και μου είχαν πέσει τα σαγόνια!!!!!
Χορδές πάντως...στον γνωστό μας!
![]()
Romana Akkordzither Strings 6/25
String Set For chord zither 6/25, Complete set with 6 chords of 4 strings each and 25 melody stringswww.thomann.de
![]()