- Πόντοι
- 16
Οι ιδανικότερες μπακέτες για "βαρυ παίξιμο"...SImon2000 είπε:Ασχετο αλλα πιο ειναι το πιο μακρυ ζευγαρι σε 5a που κυκλοφορει?
beero περιμενεις να απαντησω; ΟΧΙ,ΟΧΙ ,ΟΧΙ !!!beeros05 είπε:Οι ιδανικότερες μπακέτες για "βαρυ παίξιμο"...
PROMARK 747 ROCK
VICFIRTH 5AX
VATER POWER 5A
Χαρακτηριστικά σε γενικές γραμμές:
Μήκος...λίγο πιο μακριές από 5Α-5Β
Πάχος και Βάρος...κάτι ανάμεσα σε 5Α/
Εσύ δε παίζεις με μπακέτες, παίζεις με ρόπαλα και μάλιστα vintage ;D...είσαι επικίνδυνος!!pericles είπε:beero περιμενεις να απαντησω; ΟΧΙ,ΟΧΙ ,ΟΧΙ !!!
Aσε απανταω εγω. ;D ;D ;D ;D ;DΓια βαρυ παιξιμο vic firth rock ή 2b, της regal απο 5b και πανω,jimmy de grasso signature sticks και προσωπικα η αγαπημενη μου που χρησιμοποιω vic firth sd9 drivers.. ;D ;D ;D ;D ;Dpericles είπε:beero περιμενεις να απαντησω; ΟΧΙ,ΟΧΙ ,ΟΧΙ !!!
αυτες δεν ειναι μπακετες,αυτες ειναι οδοντογλυφιδες.... ;D για ροκ.beeros05 είπε:Οι ιδανικότερες μπακέτες για "βαρυ παίξιμο"...
PROMARK 747 ROCK
VICFIRTH 5AX
VATER POWER 5A
Χαρακτηριστικά σε γενικές γραμμές:
Μήκος...λίγο πιο μακριές από 5Α-5Β
Πάχος και Βάρος...κάτι ανάμεσα σε 5Α/5Β
Vic Firth X5ASImon2000 είπε:ψανω να βρω εν ζευγαρι σε βαρος 5α σαν τις vic firth που παιζω αλλα λιιιιιγο πιο μακριες σε μηκος,χωρις ομως να φευγει η ισορροπια του stick μπροστα (σαν καποιες ahead που αγορασα).
Αδικο ειχαν....?hwept είπε:Ελα οι οπαδοι της χοντρης μπαγκετας να δηλωνουν παρουσια !!!!
Περικλης Νορντικ, Σουπερφανκ καταγραφηκαν
Παντα με κοιταζαν περιεργα λογω των 2Β που χρησιμοποιω. Οι δε δασκαλοι μου ροπαλα τις ανεβαζαν, πλαστη τις κατεβαζαν
Οταν ανοιξεις φυλλο φωναξε μας να δοκιμασουμε Βαγγελη .Εχω ξαναγραψει πως η μπακετα οσον αφορα το παχος πρεπει να προσαρμοζεται στο χερι/παλαμη μας.Αν εχεις μεγαλο χερι η 5α ειναι οντως ''οδοντογλυφιδες '' .Λογω ομως πειρας('' εσκισα παλι '' ) παιζω και με 5α & 5β , το καλο μου νουμερο ειναι η 2β .Αλλα σε ξενοδοχοκαταστασεις και καζινο /καμπαρε 5α μεγαλε και παντα regal .vagelism είπε:Αδικο ειχαν....?
Εγω με 2β ανοιγω φυλλο για τυροπιτα κουρου!! ;D ;D ;D
Δηλαδη dangerous Vintage ? Και εσυ Σπυρο ομως την μερα που σε ακουσα μου φανηκες ΒΑΡΥΧΕΡΙΤΗΣ η κανω λαθος ; Παντα ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (Eισαι και 2 μετρα που να φτουρησω )beeros05 είπε:Εσύ δε παίζεις με μπακέτες, παίζεις με ρόπαλα και μάλιστα vintage ;D...είσαι επικίνδυνος!!
Ναι είμαι λίγο βαρυχέρης αλλά είμαι και 95 κιλα.pericles είπε:Και εσυ Σπυρο ομως την μερα που σε ακουσα μου φανηκες ΒΑΡΥΧΕΡΙΤΗΣ η κανω λαθος ; Παντα ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (Eισαι και 2 μετρα που να φτουρησω )