Χαιρετώ την κοινότητα,
θα ήθελα να μου πείτε την εμπειρία σας στα προϊoντα millenium από το thomann.de
Πρέπει για ένα διάστημα να μαζέψω τα τύμπανά μου και σκέφτηκα να πάρω μερικές θήκες. Επειδή όμως δεν υπάρχουν πολλά ευρώ, θέλω μια low-budget λύση.
Σκέφτομαι για τα εξής:
Millenium 10"x10" Classic Tom Bag
Millenium 14"x12" Classic Tom Bag
Millenium Classic Drum Bag Set Standard
Millenium Pro Cymbal Bag
Απ' όσο μπορώ να καταλάβω έχουν επένδυση στο εσωτερικό αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσει κάποιος αν τις έχει ξαναδεί.
Ένα άλλο που με απασχολεί είναι ότι τα τύμπανά μου είναι YAMAHA και έχουν το YESS.
Θα χωράνε μέσα στις θήκες, ή θα πρέπει να πάρω ένα νούμενο μεγαλύτερο για κάθε τύμπανο;
Επειδή έχω ξεμείνει και από μπακέτες, (ήθελα και βούρτσες για μελέτη πιο πολύ) είδα ένα σετάκι που δίνουν. Αρκετά φθηνό. Πόσο χάλια μπορεί να είναι;
Millenium Drumstick Starter Bundle
Μιας και θα παραγγείλω είπα να πάρω και κανένα practice pad για όσο καιρό δεν έχω το set μου. Σκέφτομαι για το millenium πάλι. Μοιάζει με το Remo.
Millenium AK-25 Practice Pad Set
Τι έχετε να πείτε;
Από την άλλη έχει μερικές ωραίες προσφορές και το musicstore.de πχ:
http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/...BS-01-22-12-13-16-14-x6-5-/art-DRU0008466-000
Music Store BagSet Pro II Standard
θα ήθελα να μου πείτε την εμπειρία σας στα προϊoντα millenium από το thomann.de
Πρέπει για ένα διάστημα να μαζέψω τα τύμπανά μου και σκέφτηκα να πάρω μερικές θήκες. Επειδή όμως δεν υπάρχουν πολλά ευρώ, θέλω μια low-budget λύση.
Σκέφτομαι για τα εξής:
Millenium 10"x10" Classic Tom Bag
Millenium 14"x12" Classic Tom Bag
Millenium Classic Drum Bag Set Standard
Millenium Pro Cymbal Bag
Απ' όσο μπορώ να καταλάβω έχουν επένδυση στο εσωτερικό αλλά θα ήθελα να το επιβεβαιώσει κάποιος αν τις έχει ξαναδεί.
Ένα άλλο που με απασχολεί είναι ότι τα τύμπανά μου είναι YAMAHA και έχουν το YESS.
Θα χωράνε μέσα στις θήκες, ή θα πρέπει να πάρω ένα νούμενο μεγαλύτερο για κάθε τύμπανο;
Επειδή έχω ξεμείνει και από μπακέτες, (ήθελα και βούρτσες για μελέτη πιο πολύ) είδα ένα σετάκι που δίνουν. Αρκετά φθηνό. Πόσο χάλια μπορεί να είναι;
Millenium Drumstick Starter Bundle
Μιας και θα παραγγείλω είπα να πάρω και κανένα practice pad για όσο καιρό δεν έχω το set μου. Σκέφτομαι για το millenium πάλι. Μοιάζει με το Remo.
Millenium AK-25 Practice Pad Set
Τι έχετε να πείτε;
Από την άλλη έχει μερικές ωραίες προσφορές και το musicstore.de πχ:
http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/...BS-01-22-12-13-16-14-x6-5-/art-DRU0008466-000
Music Store BagSet Pro II Standard

Τελευταία επεξεργασία από moderator: