Καλημερα σε ολους. Κατα τη γνωμη μου το headstock χαλαει το συνολο. Κοιτωντας την κιθαρα στις ολοσωμες φωτογραφιες θα δεις οτι στην κεφαλη υπαρχει ασαφεια, θελω να πω, απο καποια αποσταση, δεν καταλαβαινω τι βλεπω. Προσωπικα θα προτιμουσα να δουλευες οπως στο σωμα, δηλαδη μια πλακα αλουμινιου στο μεγεθος της κεφαλης, μ' ενα περιθωριο ας πουμε 3 χιλ. που θα εδινε ενα μαυρο σαφες περιγραμμα, θα ηταν τρυπημενο για τα κλειδια και θα εσυγκρατειτο απο τα παξιμαδια και τις ροδελλες των κλειδιων στη θεση του. Αυτο θα ηταν 1,5-2χιλιοστα παχος που μπορεις να βρεις στο εμποριο και θα κοβοτανε με σεγα ξυλοκοπτικης και καταλληλο πριονακι. Θα μπορουσες να κρατησεις και το δικο του truss rod cover, που σαν μαυρο θα εκανε ωραια αντιθεση με το αλουμινιο. Αυτα βεβαια ειναι δικες μου αποψεις για το πως το βλεπω εγω, ομως περι ορεξεως...
Ξερω οτι εχεις ριξει πολλη δουλεια και κουραστηκες, το παθαινω κι εγω σε αυτα που κανω, στο τελος...θελω να τελειωνω. Μετα απο λιγο καιρο ξαναδες το, αν νομιζεις οτι αυτα που λεω στεκουν. Παντως χιλια μπραβο και παλι.
Ξερω οτι εχεις ριξει πολλη δουλεια και κουραστηκες, το παθαινω κι εγω σε αυτα που κανω, στο τελος...θελω να τελειωνω. Μετα απο λιγο καιρο ξαναδες το, αν νομιζεις οτι αυτα που λεω στεκουν. Παντως χιλια μπραβο και παλι.