ΖαρατπούΘτρα 3

samy paraga είπε:
Πούσαι παρΤΕΡΥ άμα αλλάξεις πάνες και γράψεις κανά μπάσο μπορεί και να σε τπτ ψιχουλάκια λαίμαι χρονιάρες μέρες που έρχονται να έχεις να πάρεις κανάν οβελίσκο  ;D ;D ;D
Κάποιοι αιμορουφήχτρες εργοδόται απολύουναι ταις γιαναίκαι άμα είναι να μείνουνε έγκυαι λαίμαι.

Αφτός εδώ όμως το πήγε παραπέρα.

Απολύει και τους άνδρας άμα μείνουνε έγκυαι αι γιαναίκες τους και αποχτήσουνε και οι ίδιοι παιδιά.

Σύσσωμο το τμήμα παραγωγής και μηχανικώναι ήχου των παράγκας (τώρα που ανεβήκανε στα βόρεια μετονομάστηκαν σε Μπαράγκας-κατά το Μπαοκ) συμπαραστέκεται έμπρακτα στον άδικα απολυμένο παΤέρυ(α) και δηλώνει ότι απέχει των εργασιών του μέχρι την επαναπρόσληψη του.

Αυτά, πάω να μαζέψω κσύλα για το τζάκι τώρα λαίμαι.

samy paraga είπε:
Πούσαι παρΤΕΡΥ άμα αλλάξεις πάνες και γράψεις κανά μπάσο μπορεί και να σε τπτ ψιχουλάκια λαίμαι χρονιάρες μέρες που έρχονται να έχεις να πάρεις κανάν οβελίσκο  ;D ;D ;D
Αφτά τα τσίπικα αλλού ληστοσυμμορίτη- σιγά μην πάρουμε και τον οβελίσκο του Λούξορ. Τώρα που πλάκωσαν οι επενδυτές στα μέρη σου, δεχόμαστε μόνο σκληρό συνάλλαγμα λαίμαι: Λίρες Συρίας, αφγάνι, ρουπίες κλπ...  ;)

Harilatre, τώρα που το θυμήθηκα, υπό κσ και η ελιά ακούγεται  ;) ;D

ΥΓ: Ήταν και ο κύριος συνήγορος εκεί  (LK)  8)

samy paraga είπε:
Λίγο ακόμα και θα μας βάλεις και Γκίλαν λαίμαι
Βόρειε καρντάση, για εσέ- Από την Τούμπα λαίμαι  ;D 8)

Συλλεκτικό τεμάχιο. 

image.gif
Pitik_Disco_2.gif
image.gif

Ήταν απλά υπέροχο  ;D Και είχε πολύ πλάκα  :D.

Spyros Delta είπε:
Τα Back vocals ιδιως σκοτωνουν.  ;D

Ευτυχως ομως, τραγουδαει χειροτερα κι απο μενα.

Κατσε να δεις που θα ανεβασω κι εγω ενα που τραγουδαω και θα γελασουμε κι εκει.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι λες και σε σχέση με ότι είχες πιεί πιο πριν έχω να σε πιω κάτι. Σίγουρα αν έψαχνα κάποιους ζουρνατζίδες θα το έφτιαχνα χιτ. Το μόνο που με νοιάζει είναι να το ακούσω όπως το φαντάστηκα. Παραταύτα δεν με χαλάει καθόλου η φάση όπως την έθεσες και είναι κάτι που το σκεύβομαι καιρό τώρα. Είναι προτιμότερο να κάνω όλα τα πράγματα μόνος, τις παραγωγές, τα μπάσα ακόμα και τις κιθάρες και τις φωνές, τα πάντα όλα. Όταν και αν φτάσω στο σημείο να είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα θα είμαι απόλυτα ευτυχής και να είσαι σίγουρος, πως ακόμα κι αν δε το πετύχω, θα είμαι ευχαριστημένος που το προσπάθησα.

Γουοτερφόλιε, είναι ώρα να αλλάξεις τα νερά  ;D

Ίσως να είμαι ανώμαλος  ;D, όμως το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα (και όπως μπορώ να το φανταστώ τελειωμένο) μου αρέσει και μάλιστα πολύ.

Ναι χρειάζεται κάποιο στρώσιμο (πιο πολύ στα φωνητικά) αλλά αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στο να το εκτιμήσω.

Σάμυ, ως γνωστόν έχεις ένα πολύ προσωπικό ύφος, πολύ έξω από καθιερωμένες φόρμες, τις οποίες όμως χρησιμοποιείς πάρα πολύ απλά και μόνο για να τις αποδομήσεις.

Αυτός ο τρόπος γραφής ξαναλέω εμένα μου αρέσει.

Πάει να γίνει κομμάτι και μάλιστα καλούτσικο ::)  Όντως οι 2ες φωνές ψιλοπάσχουν, αλλά από underground σκηνή αναδύθηκες, οπότε.... :-X 

Τα "τύμπανα" πάντως, εξακολουθούν να μου την δίνουν στα νεύρα..... >:(

samy paraga είπε:
Έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι λες και σε σχέση με ότι είχες πιεί πιο πριν έχω να σε πιω κάτι. Σίγουρα αν έψαχνα κάποιους ζουρνατζίδες θα το έφτιαχνα χιτ. Το μόνο που με νοιάζει είναι να το ακούσω όπως το φαντάστηκα. Παραταύτα δεν με χαλάει καθόλου η φάση όπως την έθεσες και είναι κάτι που το σκεύβομαι καιρό τώρα. Είναι προτιμότερο να κάνω όλα τα πράγματα μόνος, τις παραγωγές, τα μπάσα ακόμα και τις κιθάρες και τις φωνές, τα πάντα όλα. Όταν και αν φτάσω στο σημείο να είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα θα είμαι απόλυτα ευτυχής και να είσαι σίγουρος, πως ακόμα κι αν δε το πετύχω, θα είμαι ευχαριστημένος που το προσπάθησα.
Σιγουρα.Οπως και σιγουρα, αν το αναλαβει καποιος καλος ηχογλυπτης (ακομα και οπως ειναι τωρα) μπορει να γινει αλλο πραμα.  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back