W
Waterfall-K
Guest
Το κακο δεν ειναι οτι τελειωνει αποτομα, το κακο ειναι οτι αρχιζει....samy paraga είπε:ξέρω τελειώνει απότομα....

Το κακο δεν ειναι οτι τελειωνει αποτομα, το κακο ειναι οτι αρχιζει....samy paraga είπε:ξέρω τελειώνει απότομα....
Μόνο μη σου εμφανίσω έκδοση με Γοίλιαν και δεν θα ξεύρεις που να κρυφτείς ρε κατσαπλιά, άσε που έχω έτοιμο και το moooooooooooooooooog λαίμαι ανόητε, ε ανόητε ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Το κακο δεν ειναι οτι τελειωνει αποτομα, το κακο ειναι οτι αρχιζει....![]()
Αυτό είναι καλό λαίμαι όλμοςharilatron είπε:Ρε συ Σάμη αλλάζεις τίποτα? Ίδια τα ακούω τα versionzz
ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ λαίμαι και φυσικά θα το δώκω στον αφεντικό του ήχουνε, είναι ψυχάκιας , τα ψυχικά είναι στο έμα του λαίμαιcos_dr είπε:τα κρουστά δεν μου αρέσουν. Ιδιαίτερα αυτό το κλαπ μου τη βαράει.
Και για τη μιξη μην παιδεύεσαι. Δωστο στον digisilence μπας και κάνει άλλο ένα ψυχικό. χαχαχαχαχχαχα
Και αυτοί που απολύθηκαν πριν καν προσληφθούν.Terry RoscoeBeck5 είπε:Το κομμάτι (χωρίς μπάντα και προαγωγό) είναι για τον... λούτσο (της Μενεγάκη) ;D
Υπογραφή: Οι απολυμένοι και απλήρωτοι από τους Paragas, που στύφτηκαν και πετάχτηκαν ως λεμονόκουπες από τον νεοφιλελέ ληστοσυμμορίτη αναρχοκομμουνιστή, που μας ήπιε το δημιουργικό αίμα με το καπιταλιστικό μπουρί της σόμπας, στο όνομα της αταξικής επανάστασης του σόλο καλλιτέχνη ;D
Οπως το λες Ντινε.Dinosp είπε:Το κομματι ειναι malt, βεβαίως... Pure Paragas...
Πως θα ηταν το Walk On The Wild Side αν του ελειπε το μπασο του?Όμως κατι θέλει ακομα... Ξέρεις, ειναι σαν το ποτακι πριν το τσιγάρο...
Το έχει πάει για κλάδεμα τώρα.gvour είπε:..
Θελει το στακατο μπασο του ογκολιθου των διδυμων
..
Φίλος ατμιστής, επειδή δεν γνωρίζω, τώρα κλαδεύουν τις ελιές;harilatron είπε:Το έχει πάει για κλάδεμα τώρα.
Οριακά φίλος, οριακά... Έπρεπε να μου το είχες πει την Παρασκευήharilatron είπε:Άμα έχει πετάξει παραφυάδες (κωλόριζα) στο control cavity και έχει κάνει πάνω από δυο νερά ο Φλεβάρης κλαδεύουμε μέχρι του Ευαγγελισμού.
Tους ειδήμονες ρωτούν.Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος ατμιστής, επειδή δεν γνωρίζω, τώρα κλαδεύουν τις ελιές;
Είναι σίγουρο;