- Πόντοι
- 4,208
πτώσεις από Poulenc?
Αφτός φίλως, γίνεται μούρλια στην γάστρα με κριθαράκι ασούμε.
πτώσεις από Poulenc?
Μου άρεσε το σκάσιμο της ακουστικής. Το σχέδιο ήταν να τη γράψω με μικρόφωνο κανονικά. Αλλά, μέχρι να αποφασίσω εγώ να πάω σπίτι, να βάλω μικρόφωνα, να ανοίξω το λαπτοπ που δεν ξέρω αν θα δουλεύει κτπ κτπ, λέω ας δοκιμάσω σκάφος καρφί. Έβαλα σκάφος, αλλά δεν είχε μυτόγκα ο ήχος, ήταν πολύ καθαρός και πρίμος. Και τα μπάσα ασαφή και χοντροκωλιάρικα. Προσπάθησα λίγο στο αμπλιτιουμπ μήπως το έφερνα κάπως, μπήκανε κάτι γκάζια κοψοχολιάστηκα, λέω άστο το άμπλιτουμπ (αφού θα πάρω τριπλμεταλζον? είπαμε). Και δοκίμασα έβαλα απάνω την ακουστική τελικά με τον πίεζο καρφί. Τον περίμενα πολύ χειρότερο.
Από ήχους, εξοπλισμό, κιθάρες... Γρι. Από παίξιμο... μόνο δικά μου, ό,τι μου ρθει. Κιθαριστικά είμαι ένα παιδί. Θέλω τον @billaraskats27 δίπλα να μου λέει, παίξε με αυτό το όργανο, κόψε εκείνο στον ήχο, εκείνα τα μπάσα δε σε έχουν πρήξει; άντε πότε θα μάθεις βρε να τα κάνεις μόνος σου, ολόκληρος μαντράχαλος, μιά ζωή τη μάνα από πίσω θα έχεις να σε συμμαζεύει;Γι αυτό σε γουστάρω. Είσαι γνώστης και παίκτης Α' Εθνικής.
Η συμβουλη που.... ειναι επιταγη κ στην εχω δωσει 20 χρονια πριν, ειναι πολυ απλη (3 παραμετρους εχει μονο). Κ ευτυχως την ακους (για το καλο ολων μας).Από ήχους, εξοπλισμό, κιθάρες... Γρι. Από παίξιμο... μόνο δικά μου, ό,τι μου ρθει. Κιθαριστικά είμαι ένα παιδί. Θέλω τον @billaraskats27 δίπλα να μου λέει, παίξε με αυτό το όργανο, κόψε εκείνο στον ήχο, εκείνα τα μπάσα δε σε έχουν πρήξει; άντε πότε θα μάθεις βρε να τα κάνεις μόνος σου, ολόκληρος μαντράχαλος, μιά ζωή τη μάνα από πίσω θα έχεις να σε συμμαζεύει;![]()
? Ρε συ δε μπορώ, χάνω τον ειρμό. Πρέπει να βγούν οι φράσεις με συνοχή. Μπαμ και κάτω αττάκα να παίξω τη μπουρμπουλήθρα δεν μπορώ ο έρμος.
δε γίνεται έτσι το comping!
Καλα τα λες. Comping ειναι αυτο ακριβως που εννοεις εσυ. Το αλλο ειναι comping ?Εγώ ρε παιδιά αλλιώς το ξέρω το comping.
Να παίζεις ακκόρντα και να κρατάς ρυθμό ασούμε.
Τι διαόλια comping είναι αυτά?
Κι αυτό το αλλάξανε?
Με το tempo που διαλεξες μας ξεκανες (εχεις δικιο ομως πως του παει).Έτσι θέλει κανονικά. Αλλά σήμερα το έκανα πολύ χαωτικά το πράγμα.
Αφενός, δεν μπορούσα να αποφασίσω στο τέμπο. Αυτό ήταν το 4ο τρακ βέρσιον. Είχα δοκιμάσει 208, 240, 228. Στο 208 η μπουρμπουλήθρα κάπως πα να βγει, αλλά χάνεται η ορμή του πρώτου, αποσυντίθεται. Και το τρίτο έρχεται πιο maestoso, του ταιριάζει. Στο 240 η μπουρμπουλήθρα είναι αδύνατη, το 1ο μέρος αποκτά άλλη αίσθηση, του πάει. Στο τρίτο γίνεται η σφαγή του δράμαλη, λες κι έχεις κάτσει δίπλα από γουρνοπουλά σε πανηγύρι. Χραπατα χραπατα. Το ιδανικό θα ήταν να γραφόταν σε κάποιο ρευστότερο τεμπο με δύο όργανα επιτόπου, αλλά αυτό δε γίνεται. Ή να ζωγραφίσω τέμπο τρακ σε ελεύθερη εκτέλεση, αλλά να είναι μία κι έξω, τρου.
το άλλο το στουντιακό, είναι από το κομπόζιτινγκ ή το κομπάιλινγκ
? Κάνε ρε δυο ώρες υπομονή, μη χαλάς τα αυτιά σου τζάμπα!ΑΛΛΑ αν το ξαναγραψεις τουλαχιστον κουρδισε σαν ανθρωπας μην ειναι αναμεσα σε C κ C# κ με τοσα altered πραγματακια αποκταμε υπαρξιακα αν παμε να το βγαλουμε μεχρι να καταλαβουμε τι γινεται?
? Κάνε ρε δυο ώρες υπομονή, μη χαλάς τα αυτιά σου τζάμπα!
Δε χαλαω τ'αυτια μου τζαμπα. Παραιτηθηκα απο το να προσπαθησω να το παιξω. Τωρα μονο το ακουω κ το φχαρστιεμαι!? Κάνε ρε δυο ώρες υπομονή, μη χαλάς τα αυτιά σου τζάμπα!
Δεν εχω κιουμπεη καρντια μου. Προσπαθησα να το κουρδισω εις ματην ?️. Κουρντισα μετα τη κιθαρα'μ περιπου εκει που ειναι, εβγαλα το πρωτο θεμα, προσπαθησα να το παιξω κοντα στο τεμπο του Αλη, εις ματην?️. Οποτε ακροαση μονο τωρα (κι απολαυση?)Θα το πετάξει στο cubase και θα το κουρδίσει ασούμε.
Θα κάνει και κόμπινγκ, και ράφτινγκ, και μπάντζυ τζάμπινγκ πώς-τα-λένε ασούμε.
Γιατι για ναανεβασεις μετα κι αλλο το τεμπο?!??Εγώ θα στο στείλω κι αμα θες το μελετάς. Είναι πολύ διασκεδαστικό σε όλα τα τέμπι. (Άντε μήπως βρεις και τίποτα καλύτερες θέσεις και μου τις σφυρίξεις κι εμένα.)?
Όι Γουασίλημ! Είπαμε, η δρακουλιά δρακουλιά, αλλά να μένει και λίγη μουσική. Να κάτσει η μπίλια εκεί που βγαίνει όμορφα με λίιιγη γυμναστική.Γιατι για ναανεβασεις μετα κι αλλο το τεμπο?!??
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΥΝΑΒΙ;!?? Τι είναι; Πώτς γκένεν; 6;! Να τα χαίρεστε!τα 6 κουταβια - θηριακια που μενουν εδω κ 2 μηνες εκει
Όχι. Τσούζει κώλο. Πολύ μεγάλη έκταση!? Δηλαδή αν μπορεί κάποιος να το παίξει στο τρομπόνι, δεν ξέρω, θα ήταν ΥΥΥΥΥΥπππππερβιρτουόζος.Μπορείς να το ανεβάσεις πάλι, αλλά με τρομπόνι να παίζει ακριβώς ότι παίζει η κιθάρα τώρα?
Εγώ πάλι νομίζω ότι τον απέλυσε γιατί του έγραφε η Εύα τα χαρτάκια για να τα μοιράζει στους δημοσιογράφους, αλλά αυτός ήθελε να τα διαβάζει.Θα τον απέλυσε γιστι θσ της είπε, Εύα μου εδώ δεν είναι όπως στην Ελλάδα, δεν λαδωνονται εύκολα οι δικαστικοί . Χαχαχαχα ??