Zachary guitars ή αλλιώς "πόσο ΘΕΟΣ μπορείς να είσαι"

Kώστας Εβδομηνταεννιάς

kwstas79

Μέλος
Πόντοι
98
Ο άνθρωπος είναι ΘΕΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης, στα στεητς τον θεωρούν τρελό/γραφικό/οτινάναι αλλά οι αμερκλάνοι είναι χαζοί και αγράματοι και βγάζουν προέδρους σαν τον μπούσ(τ).

http://www.zacharyguitars.com/

Ο ΘΕΟΣ φτιάχνει ΚΙΘΑΡΕΣ από ΈΠΙΠΛΑ ΙΚΕΑ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ >>> http://www.zacharyguitars.com/120300pics.htm

Επίσης ο ΘΕΟΣ τα χώνει σε όλους τους κουρδισμένους, ειδικά στους PRS-οκολλημένους (αυτό το λινκ βρείτε το μόνα σας).

Τέλος.

Oυι φωτίες που μας άναψες καλοκαιριάτικα εμπρηστή!!!Βγαίνουν και σε ξύλο μπανανιάς?? :P!σοβαρά ξέρει κανένας καμία παραπάνω πληροφορία να μας δώσει για αυτές τις κιθάρες??

Μπράβο Κώστα!!πάρε και ένα φιλάκι(στο στόμα με γλώσσα ;D)  :-*

Παλια ιστορια ο Ζαχαριας... ;D

Και ΘΕΟΣ φυσικα (αλλωστε ως ΘΕΟΣ υπογραφει στο site του)

εξαλλου καθε επαγγελματιας (γιατι επαγγελματιας ειναι μια και ζει απο την κατασκευη κιθαρων) που λεει στον ΠΕΛΑΤΗ του τα εξης:

If you like what I made, then I may sell it to you, if I feel that it suits you and you will be able to appreciate it.
ειναι αν μη τι αλλο αξιος...θαυμασμου... ;D ;D

...να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει επαγγελματικά? Πόσοι από εσάς θα αγοράζατε μια τέτοια Customshop? Και γιατί?

marathon είπε:
...να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει επαγγελματικά? Πόσοι από εσάς θα αγοράζατε μια τέτοια Customshop? Και γιατί?
Aυτό είναι καλή ερώτηση!εγώ θα αγόραζα ΜΟΝΟ εάν με συγκινούσε πάρα μα πααααααααρα πολύ μια τέτοια κιθάρα...και φυσικά να μπορούσα να την αντέξω οικονομικά!ΔΥΣΤΥΧΩΣ πολλοί κιθαρίστες αγοράζουν custom πραγματάκια για να λένε ότι είναι χειροποίητα,φτιαγμένα για αυτούς,μοναδικά στον κόσμο κτλ,πιστεύοντας ότι έτσι ανεβαίνουν οι μετοχές τους και η εκτίμηση του μουσικού και όχι μόνο κόσμου απέναντι στο πρόσωπο τους ::)

bluesbreaker είπε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ πολλοί κιθαρίστες αγοράζουν custom πραγματάκια για να λένε ότι είναι χειροποίητα,φτιαγμένα για αυτούς,μοναδικά στον κόσμο κτλ,πιστεύοντας ότι έτσι ανεβαίνουν οι μετοχές τους και η εκτίμηση του μουσικού και όχι μόνο κόσμου απέναντι στο πρόσωπο τους ::)
Γιατί δυστυχώς? Εάν ήταν οικονομικά ανεκτό εσύ δεν θα έφτιαχνες-αγόραζες μία με τις προδιαγραφές σου? Πρέπει να είσαι φτασμένος για να κάνεις τη τρέλλα σου?

marathon είπε:
εγω ουτε με σφαιρες (ειναι τοσο αθλιες εμφανισιακα που τρωνε Χ αυτοματα) ,παντως δεν ειναι customshop ο τυπος μια και φτιαχνει ΜΟΝΟ τις κιθαρες που ΑΥΤΟΣ γουσταρει (δεν τον νοιαζει μια δηλ.τι γουσταρει ο πελατης του) εξαλλου οι τιμες του ειναι λογικες για 100%  Handmade κιθαρες,νομιζω κατω απο 1200 ευρω.

Το "ΔΥΣΤΥΧΩΣ" αναφέρεται στο pozer της υπόθεσης...και δε νομίζω ότι αυτό το συναίσθημα έχει κάποια σχέση με τη μουσική!το να αγοράζει κάποιος μια custom κιθάρα που να του προσφέρει τα ίδια specs με μία της σειράς η να μη μπορεί να αναγνωρίσει τη διαφορά τους και να δίνει μία περιουσία έχει να κάνει με άλλες προσδοκίες που θέλει κάποιος να ικανοποιήσει ;)

Ναι είναι χάλια(προσωπική άποψη),ειδικά το headstock......

Αν δε βγάλει κιθάρα από NEOSET ή έστω DROMEAS εγώ δεν σκάω παραδάκι για custom οργανάκι. Πάντως να σας φτιάξω εγώ κιθάρα από μπιντέ από μάρμαρο Πεντέλης να ακούσετε σκάσιμο. To tone θα είναι ένα ρολό χαρτί υγείας και απλά θα το τυλίγετε γύρω απ'το μπιντέ/κιθάρα να χαλιναγωγήσει τα πρίμα από το σιφόνι (cold-rolled steel από callaham).

"διαφορετικα" οργανα, αλλα αυτο το headstock...  jeeeezus!  :o

πολυ δυσαναλογο με το ευτραφες σωμα

αν ειχα ρουτερ η κανα CNC θα εφτιαχνα καμια στρατ η τελε με τετοια ξυλα για το χαβαλε.

δεν δινω ομως $1500 για ετοιμη.

Νάχαμε να λέγαμε. Τρέλλα πουλάει ο τύπος και στα αμερικανάκια τρέχουν τα σάλια ... Το στυλ "άμα θέλω σου πουλάω γιατί ειμαι πολύ χάι κι εσύ πολύ ανάξιος" είναι από τα πιο πολυπαιγμένα μαρκετίστικα κόλπα.

καλος ο μινιμαλισμος, ενδιαφερον να περνας την εκκεντρικοτητα για αποψη,  αλλα δεν θα παρω ευχαριστω (ειδικα σε αυτες τις τιμες)......

"If you like what I made, then I may sell it to you, if I feel that it suits you and you will be able to appreciate it."

Χμμμμ.....μας προεκυψε και δευτερος Dumble.

Bασικα κατασκευαζω κι εγω καποια καστομ φυκια με χειροποιητες μεταξωτες κορδελλες που θα το σκεφτω αν θα σας τα πουλησω, εφ οσον εγω κρινω οτι σας ταιριαζουν και αν νομισω οτι εχετε το πνευματικο επιπεδο να τις εκτιμησετε. Ρε ΟΥΣΤ απο δω

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το site του τύπου είναι μνημείο γραφικότητας. Για την εμφάνιση των οργάνων ουδεν σχόλιον. Δεν ξέρω πώς ακούγονται, αλλά δεν ψήνομαι... ::) ::)

fenderiarhs είπε:
Χμμμμ.....μας προεκυψε και δευτερος Dumble.
χαχαχαχα....  right on!

προσεχε μη φας και καμια μηνυση!....  :o  ;D  ;D

By the way I was just thinking that you should mention to EVERY customer that if they are using some solid state or, god forbid, a digital amp, they should not get a Zach. That all the great tone will be handicapped and hidden. They will obviously get that great feel and acoustic response from the instrument...but it will not be able to be properly heard and that is just fucked up.  Good tube amps ONLY!!  There ARE some very high quality jazz solid state amps but even those are just not the right thing. It's gotta be a simple and well maintained tube amp with a Zach. Just a thought.
ο τυπος ειναι αρρωστος...

takis είπε:
By the way I was just thinking that you should mention to EVERY customer that if they are using some solid state or, god forbid, a digital amp, they should not get a Zach. That all the great tone will be handicapped and hidden. They will obviously get that great feel and acoustic response from the instrument...but it will not be able to be properly heard and that is just fucked up.  Good tube amps ONLY!!  There ARE some very high quality jazz solid state amps but even those are just not the right thing. It's gotta be a simple and well maintained tube amp with a Zach. Just a thought.
προφανως ειναι ανασφαλης με τον ηχο των οργανων του και θελει να τα βαζει σε καλους λαμπατους γιατι μονο τοτε θα βγαζει "ηχο".

Αλλα ενας καλος ενισχυτης κανει σχεδον ολα να ακουγονται καλα, χωρις δυστυχως να ισχυει παντα το αντιθετο.

...ψευδοmojo, καλη γνωση marketing, μια χαρα! 

αφου ΄κονομαει κι ετσι, σου λεει why the φακ not?...  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back