- Πόντοι
- 923
Eγώ κάπνιζα μόνο, στα διαλλείματα... ;DKorgious είπε:και μόνο παίζατε ή καπνίζατε κιόλας....;.....
Eγώ κάπνιζα μόνο, στα διαλλείματα... ;DKorgious είπε:και μόνο παίζατε ή καπνίζατε κιόλας....;.....
Αλήθεια λες?? Υπάρχει στην πραγματικότητα (πλάκα κάνω)?? ;D ;D ;DLord_Goumis είπε:χεχε...μόνο εγώ έχω το προνόμιο να ακούω τον real hyperpanos... ;D (μόλις γύρισα από το σπίτι του...) εσείς εκεί...μόνο στον Σατριγιάννη!!
Kάτι γράψαμε, αλλά πιστεύω δεν είναι για να ανέβει σε δημόσιο ιστότοπο... ;D ;Dfusiongtr είπε:Αλήθεια λες?? Υπάρχει στην πραγματικότητα (πλάκα κάνω)?? ;D ;D ;D
Και δεν έπαιρνες μαζί σου κάτι να τον γράψεις και να το ακούσουμε κι εμείς?? Σίγουρα θα ήταν καλό!!![]()
Άντε με το καλό κι ο Πάνος να..... ακουστεί.Lord_Goumis είπε:Kάτι γράψαμε, αλλά πιστεύω δεν είναι για να ανέβει σε δημόσιο ιστότοπο... ;D ;D
Σίγουρα όμως κάποια στιγμή...
Πανο μην τον ακους.Ειναι δυνατο να δωσεις βαση σε ανθρωπο που χει μπυρα για αβαταρfusiongtr είπε:Μωρέ με τόσα που έχει βγάλει του Σατριγιάννη, αν αφεθεί λίγο να ακούσει τον εαυτό του (και να τον πιστέψει λίγο παραπάνω) κι αυτό που λες μπορεί να γίνει. ;D ;D ;D
Όχι βέβαια!! ;D ;D ;D :-*gvour είπε:Πανο μην τον ακους.Ειναι δυνατο να δωσεις βαση σε ανθρωπο που χει μπυρα για αβαταρ
και ειναι φουσιονι(ακου φιουζιον gtr)?
Πολύ δεν έχει ανέβει αλλά έχω βελτιωθεί αρκετάgvour είπε:Περα απο πλακα νομιζω οτι πατας πολυ πολυ καλυτερα απ τα παλιοτερα στο παιξιμο
σου.Εχει ανεβει πολυ το πραμα.
Όντως δεν είναι ακόμη για ανέβασμα γιατί μόνο τζαμάραμε, ουσιαστικά είναι η δεύτερη φορά που παίξαμε μαζί και ακόμη ''βρισκόμαστε''Kάτι γράψαμε, αλλά πιστεύω δεν είναι για να ανέβει σε δημόσιο ιστότοπο... ;D ;D
Σίγουρα όμως κάποια στιγμή...
Ξερεις τι πιστευω φιλε Πανο?Οταν πατας καλυτερα στο παιξιμο αυτο βγαινειhyperpanos είπε:Πολύ δεν έχει ανέβει αλλά έχω βελτιωθεί αρκετά
Είναι και θέμα ημέρας πιστεύω. Είναι μέρες που βγαίνουν τα πάνταgvour είπε:Ξερεις τι πιστευω φιλε Πανο?Οταν πατας καλυτερα στο παιξιμο αυτο βγαινει
και σε σενα φαινεται να συμβαινει κατι τετοιο(εσυ το ξερεις καλυτερα βεβαια).
Παντως θα ναι καλη φαση να βαλετε κατι ν ακουσουμε με τον Lord οταν κρινετε οτι
σηκωνει κατι τετοιο.
Ολοι εχουν καλες και κακες μερες(οταν πονας βεβαια ειναι αλλιως) ακομαhyperpanos είπε:Είναι και θέμα ημέρας πιστεύω. Είναι μέρες που βγαίνουν τα πάντακαι μέρες που δεν βγαίνει τίποτα
. Εξαρτάται και από το πόσο πονάω κάθε φορά
.
Πάντως με βάλατε στην πρίζα και από βδομάδα θα κάνω προσπάθεια εαν έχω χρόνο να γράψω κάτι δικό μου :-\.
ναι είμαι σίγουρος ότι η ευχαρίστηση που σου προσφέρει η δημιουργία, είναι μοναδικήgvour είπε:Ολοι εχουν καλες και κακες μερες(οταν πονας βεβαια ειναι αλλιως) ακομα
κι ο ιδιος ο Satriani.
Παντως ειναι ωραια να φτιαχνεις και δικα σου πραγματα κι ας τα δουλευεις
και σιγα σιγα.Θα δεις οτι στο τελος αξιζε τον κοπο και το χρονο.
Αυτό είναι σίγουρο Πάνο!hyperpanos είπε:ναι είμαι σίγουρος ότι η ευχαρίστηση που σου προσφέρει η δημιουργία, είναι μοναδική![]()
Σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια γιατί στα θέματα ηχογράφησης είμαι άσχετοςfusiongtr είπε:Αυτό είναι σίγουρο Πάνο!
Κι αν κάτι χρειαστείς....εδώ είμαστε!![]()
Και γω στην ιδια κατηγορια του ασχετου ανηκω και ΞΕΡΩ. ;Dhyperpanos είπε:Σίγουρα θα χρειστώ βοήθεια γιατί στα θέματα ηχογράφησης είμαι άσχετος, να δούμε πως θα βάλω τύμπανα, μπάσο, για πλήκτρα άστα να πάνε
![]()
![]()
.
Φοβάμαι ότι άμα μπω στο τρυπάκι να ασχοληθώ με cubase και vst, θα σταματήσω να παίζω κιθάρα που είναι και το βασικό και θα ασχολούμαι με τα άλλα :-\, ενώ με τα μπακιτράκια όλα είναι πιο εύκολα, βέβαια έχω μάθει και στα εύκολα και αυτό είναι κακό![]()
Μην φοβάσαι τίποτα Πάνο. Στο cubase κάποια βασικά στην αρχή θα σου πάρουν λίγο χρόνο αλλά δεν θα τα χρειαστείς όλα μαζί. Σιγά σιγά.hyperpanos είπε:Φοβάμαι ότι άμα μπω στο τρυπάκι να ασχοληθώ με cubase και vst, θα σταματήσω να παίζω κιθάρα που είναι και το βασικό και θα ασχολούμαι με τα άλλα :-\, ενώ με τα μπακιτράκια όλα είναι πιο εύκολα, βέβαια έχω μάθει και στα εύκολα και αυτό είναι κακό![]()