you

frank d

Νέο μέλος
Πόντοι
6
το οποιο κομματι υπαρχει κ σε unplugged εκδοση, πολυ καλη!

οποιον τον ενδιαφερει να το ακουσει μπορουμε να του το στειλουμε

YOU.wma

Attachments

• YOU.wma
    YOU.wma
    4.7 MB · Εμφανίσεις: 326
Από τα λίγα κομμάτια που με κερδίζουν με τη μία! :) Ωραίοι στίχοι, ωραία χροιά, προφορά, κιθάρα,ήχος!Η φωνή ..μέταλλο! ;) Πολύ μου αρέσετε!!!Μπράβο παιδιά!!!

Nτένις ο Στέφανος είμαι  ;) ... Μου άρεσαν πολύ τα κομμάτια συνεχίστε την καλή δουλειά. Και άμα παίξετε κάπου στείλε κανένα p.m.

Καλό!, λίγο τη προφορά του ο τραγουδιστής. (Τον Neil Young είχατε σαν guest στη κιθάρα?).

αμα σου πω οτι τον young δεν τον εχω μελετησει καθολου! εισαι ο πρωτος που το λεει.

κ απο προφορα νομιζω οτι ειμαστε αρκετα καλα, anyway να σαι καλα κ ευχαριστουμε πολυ!

Καταλαβαίνω τι εννοεί ο Nestoras για τον Young (στην αρχή και τέλος)  ;)

Ενδιαφέρουσα δουλειά. Μπράβο !

Το ρεφραιν (λίγο Αμερικανοκοινοτυπιά) το αδικεί, κατ εμέ, το κομμάτι.

Και η rhythm session καλή δουλειά. Μερικές μπασογραμμές δεν είναι καθόλου άσχημες.

Η φωνή  τα παέι καλά (ειδικά όταν "ζορίζεται"). Απλώς μερικά γυρισματάκια της  θέλουν προσοχή. Δουλέψτε τις δεύτερες. Θα "κρύψουν" αρκετά και θα δείξει το κομμάτι.

Αυτά.

Καλή δουλειά παιδιά.

frank d είπε:
αμα σου πω οτι τον young δεν τον εχω μελετησει καθολου! εισαι ο πρωτος που το λεει.

κ απο προφορα νομιζω οτι ειμαστε αρκετα καλα, anyway να σαι καλα κ ευχαριστουμε πολυ!
Πάλαι ποτέ όταν και 'γω μελετούσα αυτούς που μελετούσα δεν τους είχα αν και προσπαθούσα. Σ' αντίθεση μ' άλλους που άθελα ή τυχαία προσέγγιζα τον ήχο-παίξιμό τους. Τώρα........

οντως! καπως ετσι πρεπει να ειναι, που θα παει θα μαθω κ εγω, να'στε καλα για τα

σχολια σας, περιμενω βεβαια κ για το τριτο κομματι.

stephanos είπε:
Nτένις ο Στέφανος είμαι  ;) ... Μου άρεσαν πολύ τα κομμάτια συνεχίστε την καλή δουλειά. Και άμα παίξετε κάπου στείλε κανένα p.m.
να σαι καλα, βεβαιως κ θα σου στειλω, καλα να περνας!

Πάρα πολύ καλό αυτό που άκουσα, και σίγουρα θα ήθελα να σας δώ live !!

Δώσε info, που και πότε !

Πολυ ωραιο ,αν και δεν ειναι του στυλ μου,και να σου πω δεν θα σου βαλω ταμπελα με ποιο μοιαζει!!! ;D ;D  μπραβο το ακουσα ευχαριστα 4-5 φορες.

Silot είπε:

χαιρομαστε πολυ! για την ωρα ειμαστε στις προβες, πολλες προβες δυνατα live,

αλλα ενδεχεται να παιξουμε στο rodeo live της αθηνας στις 09/01/10, τιποτα δεν ειναι

σιγουρο, ακου κ τα αλλα κ πες μας την γνωμη σου κ για εκεινα, ευχαριστουμε πολυ! ;D

παιδια να'στε καλα, μας φτιαχνετε πολυ την διαθεση, αν δεν βαριεστε ακουστε κ τα αλλα για να πειτε γνωμη, ευχαριστουμε πολυ!

υ.γ. το κομματι αυτο ειναι ανεβασμενο κ σε παρα πολυ καλη uplugged εκδοση, ακουστε κ δεν θα το μετανιωσετε  ;)

astraxan19 είπε:
Ωραιοι!

(Θυμιζει Creed)
η αληθεια ειναι οτι δεν τους ξερω κ μπηκα να τους δω στο youtube

κ ανακαλυψα οτι παιζουμε με την ιδια κιθαρα, les paul desert burst, καλο ε?

Silot είπε:

τελικα ναι, παιζουμε στο rodeo live στις 09/01/10 σε ενα φεστιβαλ που γινεται καπου στην αθηνα, που ακριβως ειναι δεν ξερουμε ακομη, ειμαστε απο θεσσαλονικη γι'αυτο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back