Πάλαι ποτέ όταν και 'γω μελετούσα αυτούς που μελετούσα δεν τους είχα αν και προσπαθούσα. Σ' αντίθεση μ' άλλους που άθελα ή τυχαία προσέγγιζα τον ήχο-παίξιμό τους. Τώρα........frank d είπε:αμα σου πω οτι τον young δεν τον εχω μελετησει καθολου! εισαι ο πρωτος που το λεει.
κ απο προφορα νομιζω οτι ειμαστε αρκετα καλα, anyway να σαι καλα κ ευχαριστουμε πολυ!
να σαι καλα, βεβαιως κ θα σου στειλω, καλα να περνας!stephanos είπε:Nτένις ο Στέφανος είμαι... Μου άρεσαν πολύ τα κομμάτια συνεχίστε την καλή δουλειά. Και άμα παίξετε κάπου στείλε κανένα p.m.
χαιρομαστε πολυ! για την ωρα ειμαστε στις προβες, πολλες προβες δυνατα live,Silot είπε:Πάρα πολύ καλό αυτό που άκουσα, και σίγουρα θα ήθελα να σας δώ live !!
Δώσε info, που και πότε !
η αληθεια ειναι οτι δεν τους ξερω κ μπηκα να τους δω στο youtubeastraxan19 είπε:Ωραιοι!
(Θυμιζει Creed)
τελικα ναι, παιζουμε στο rodeo live στις 09/01/10 σε ενα φεστιβαλ που γινεται καπου στην αθηνα, που ακριβως ειναι δεν ξερουμε ακομη, ειμαστε απο θεσσαλονικη γι'αυτοSilot είπε:Πάρα πολύ καλό αυτό που άκουσα, και σίγουρα θα ήθελα να σας δώ live !!
Δώσε info, που και πότε !