Παρακαλω να λειπουν οι μεθοδοι εκδικησης απο Πατρινουςpericles είπε:Μαθε (με τροπο) ποιος ειναι και αν δεν χαμπαριαζει απο κουβεντα καντου καμμια νιλα . ::
![]()
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Παρακαλω να λειπουν οι μεθοδοι εκδικησης απο Πατρινουςpericles είπε:Μαθε (με τροπο) ποιος ειναι και αν δεν χαμπαριαζει απο κουβεντα καντου καμμια νιλα . ::
![]()
Το θέμα είναι οτι ο amp μου δεν βγάζει καλό ήχο στις χαμηλές εντάσεις, αλλά τι να κανω θα κάνω πίσω.mariopol είπε:Μεχρι τα 20κατι οι διπλανοι νομιζαν οτι η Καλων Τεχνων(ασκτ) ειναι σχολη μουσικης 8)
Παραπονα οχι ευτυχως αλλα προσεχουμε! Και τα καλοκαιρια εκλεινα παραθυρα αμα ηθελα να σηκωσω ενταση ακομα και σε νορμαλ ωρες!
Τωρα πια ετσι κι αλλιως δεν μπορω την πολλη βαβουρα!
Παντως αμα καποιον τον ενοχλεις (ας ειναι και περιεργος) δεν χρειαζεται να τον κοντραρεις!
Σιγουρα ακους και χαμηλοτερα τι παιζεις!
εγω εκανα κατι καλυτερο....αγορασα ΛΑΣΤΙΧΟ υψηλης πιεσης και μετα το πρωτο μπουγελο τα λαλακισμενα που κουβεντιαζαν με γαϊδουροφωναρες καθημερινη στις 02.30 στο..μπαλκονι τους δεν ...ξανακουβεντιασαν.... ;D (φυσικα ειχε προηγηθει αλλες 6 φορες η αναλογη προειδοποιηση)Εμένα μου φέραν αστυνομία γιατί τα λέγαμε με την παρέα μου στο μπαλκόνι,
ax0a0x0a, η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Βλέπω να τρώω κανά κουβά στο κεφάλι.Superfunk είπε:εγω εκανα κατι καλυτερο....αγορασα ΛΑΣΤΙΧΟ υψηλης πιεσης και μετα το πρωτο μπουγελο τα λαλακισμενα που κουβεντιαζαν με γαϊδουροφωναρες καθημερινη στις 02.30 στο..μπαλκονι τους δεν ...ξανακουβεντιασαν.... ;D (φυσικα ειχε προηγηθει αλλες 6 φορες η αναλογη προειδοποιηση)
Οχι ρε συ metal δεν υπαρχει τετοιο θεμα αν αυτος που σε εβρισε ειναι γλωσσας μονο.MetalMan είπε:ax0a0x0a, η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Βλέπω να τρώω κανά κουβά στο κεφάλι.
Εεννοείτε ρε, κουνέντα να γίνεται.pericles είπε:Οχι ρε συ metal δεν υπαρχει τετοιο θεμα αν αυτος που σε εβρισε ειναι γλωσσας μονο.
Μαλλον θα τους αρεσει το παιξιμο σου!hot_sauce είπε:....δεν έχει έρθει ποτέ να μου πει κάποιος να σταματήσω....
είναι κάτι που το εύχομαι ;DYannis_Knopf είπε:Μαλλον θα τους αρεσει το παιξιμο σου!
όχι ρε...μέχρι heavy rock στην καλύτερη....ΟΥΥΥΥΥΥΥ παλιομεταλά ;D ;D ;D ;D
Ενδεχεται να εχεις και καλη μονωση!hot_sauce είπε:ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΚΆΝΩ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ?? ;D
αμφιβάλω....κλασσική αθηναϊκή πολυκατοικία του 70βάλε....Yannis_Knopf είπε:Ενδεχεται να εχεις και καλη μονωση!