- Πόντοι
- 38
Καλησπερα σε ολους... Θελω να κανω κατι τετοιο... Μηπως ξερετε αν μπορω με το συγκεκριμενο προγραμμα ? Ισως με καποιο update ?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ειναι δωρεαν το after effects ?manlisliod είπε:Εγω εχω δουλεψει το movie maker και εχω win8 με την τελευταια εκδωση του και δεν εχω δει κατι τετοιο να γινεται και το εχω κοιταξει αναλητικα... Αν ειναι κατεβασε το adobe after effects ειναι ενα πολυ καλο προγραμμα με τις ποπης τα εφε... Μπορεις να δεις διαφορα βιντεο στο youtube για το πως λειτουργει...
http://m.youtube.com/#/watch?v=QnBJAv6WlIs
Μα γι'αυτο λεω....Πως και ο manlisliod προτεινει να "κατεβασει" το after effects ?Waterfall-K είπε:Οχι. (Google is your friend...)
...μπάαα...μόνο 1Gb...aris 17561 είπε:Ελπιζω να μην ειναι βαρυ σαν προγραμμα...
έτσι είναι τα επαγγελματικά προγράμματα...όπως και το adobe after effectsΕνας φιλος χρησιμοποιει το adobe premiere αλλα ειναι δυναμιτης , πολυ βαρυ και δυσκολο....
Εντάξει δεν θεωρώ ένα split screen τόσο επαγγελματική εφαρμογή . Αλλά τέλος πάντων αφού έτσι είναι , τι να κάνουμε ...marathon είπε:...μπάαα...μόνο 1Gb...έτσι είναι τα επαγγελματικά προγράμματα...όπως και το adobe after effects
![]()
Θα το κοιτάξω το Vegas κάπου πρέπει να το έχω . Είχα αγοράσει κάτι παλαιότερα και νομίζω το είχε μέσα ...για τέτοιες δουλειες ειναι πολύ καλό το sony vegas αλλα δυστυχώς πρέπει να το αγοράσεις και θελει και να γνωρίζεις καποια πραγματα για να το λειτουργησεις, που μπορεις να μαθεις και μεσω tutorial απο το youtube.
Το movie maker δεν μπορει να κανει τετοια πραγματα.
Tότε βρές ένα απλό προγραμματάκι και όχι ένα "γίγαντα" όπως το after effects.aris 17561 είπε:Εντάξει δεν θεωρώ ένα split screen τόσο επαγγελματική εφαρμογή.
messalion είπε:Ειναι δωρεαν το after effects ?
Φυσικα και ειναι δωρεαν... Υπαρχουν πολλα κρακ.... Βεβαια αν θες και ενημερωσεις θα πρεπει συνεχεια να ψαχνεις και καινουργιο κρακ... Ψαξε το και θα το βρεις... Αν θες βοηθεια πες το μουΟχι. (Google is your friend...)
4. Δεν επιτρέπεται η προώθηση και αναζήτηση πειρατικού λογισμικού και μουσικής ή οτιδήποτε άλλο παραβαίνει τον νόμο, μέσα από τη σελίδα.
Φυσικα και δεν ειναι δωρεαν. Το κρακ ειναι δωρεαν. Ξερεις φανταζομαι τη διαφορα.manlisliod είπε:Φυσικα και ειναι δωρεαν...
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝmanlisliod είπε:Φυσικα και ειναι δωρεαν... Υπαρχουν πολλα κρακ.... Βεβαια αν θες και ενημερωσεις θα πρεπει συνεχεια να ψαχνεις και καινουργιο κρακ... Ψαξε το και θα το βρεις... Αν θες βοηθεια πες το μου![]()
ok... Συγνωμη το ξεχασα! σοβαρα τωρα δεν θα το ξανακανω...geodimitri είπε:Βρε παιδιά...
Από τους κανονισμούς: