Γιατρέ μυρίζει το όργανό μου!Τι να κάνω?

ibanezbass

Μέλος
Πόντοι
31
  Πράγματι παιδιά μεγάλο το πρόβλημα στο μπουζουκάκι που πήρα (μεταχειρισμένο)!Μυρίζει μέσα το σώμα του σαν κλεισούρα και σκόνη κάπως!

Τώρα θα μου πεις που πας και βάζεις την μύτη σου...Αλλά ρε παιδιά έτσι για το γαμώτο να μυρίζει λεβάντα!

Αν βοηθάει το σώμα είναι συνθετικό και εσωτερικά είναι επενδυμένο με αυτοκόλλητο.(λουλουδάκια!!!χαχαχ)

Υ.Γ. Έλατε τρολάκια χωθείτε μου!!! ;D

Ελα ρε χαλαρωσε.Δεν ειμαστε μπαμπουλες  ;D

Κρεμασε ενα τετοιο στις χορδες και θα εισαι οκ  ;D ;D

pols_feature-34133.jpeg

Ενταξει πλακα κανω  :D

Αστο για μερικες μερες εξω απο την θηκη να αεριστει το οργανο αλλιως βαλτου καποιο αρωματικο σε σπρει.No harm

Παλι καλα,τελικα για μουσικο οργανο μιλαει...  ;D

Το ξυλο γνωριζω οτι μυριζει οταν μεινει υγρασια μεσα του. Με ο,τι αυτο συνεπαγεται  8)

βγαλε τα παπουτσια κ δε θα σε ενοχλει η μυρωδια του οργανου!!! :P

Εγώ είχα ένα μπαγλαμαδάκι που μύριζε κάπως έτσι  :)...ε καταλαβαίνετε τώρα δύσκολοι καιροί ... πουλάω στις αγγελίες τα κλειδιά του και τις χορδές! ;D ;D

INSECT είπε:
Εγώ είχα ένα μπαγλαμαδάκι που μύριζε κάπως έτσι  :)...ε καταλαβαίνετε τώρα δύσκολοι καιροί ... πουλάω στις αγγελίες τα κλειδιά του και τις χορδές! ;D ;D
Ευχαριστώ παιδιά πραγματικά με στηρίζετε!!! ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν ρίξεις κάποιο αρωματικό σπρέυ μάλλον θα τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα... Θα μυρίζει καλά αρχικά και στη συνέχεια θα σε πάρει η μπόχα για τα καλά!!!

Για αρχή βάλε ένα ηλεκτρικό σκουπάκι για να τραβήξει ενδεχομένως τίποτα "περίεργο" , στη συνέχεια "αέρισε" το όργανο καλά και προσπάθησε να δεις αυτή την πλαστική επένδυση γιατί κάτι μου λέει ότι αυτή φταίει για τη βρώμα !!!!!

Φιλε μου αστο ήσυχο το μπουζουκάκι σου είναι απόλυτα φυσιολογικό μην το μυρίζεις και συνεχισε να παίζεις.

στις αγγελίες τα κλειδιά του και τις χορδές
πόσο πουλάς τις χορδές του σοβαρολογείς τώρα; αντικαταβολή στέλνεις κομοτηνή ? ;D

black_sheep είπε:
πόσο πουλάς τις χορδές του σοβαρολογείς τώρα; αντικαταβολή στέλνεις κομοτηνή ? ;D
Φίλε θα σου έστελνα λίγο από το μπαγλαμαδάκι να δοκιμάσεις αλλά δεν έμεινε τίποτα !μιλάμε καταπληκτικός μεζες ;D

messalion είπε:
Αστο για μερικες μερες εξω απο την θηκη να αεριστει το οργανο...
Kλ@νει το όργανο; :o ;D

Μιλάμε για φοβερό humor, όχι αστεία, έτσι;

metalmike είπε:

Άρα προσοχή με τους αναπτήρες όταν κάθεται κανείς δίπλα στο όργανο  ;D

Και εγώ έχω μια παλιά κιθάρα σκάφος που μέσα στις τρύπες μυρίζει.

Η μυρωδιά είναι ένας συνδυασμός τσιγάρου, παλαιοπωλείου,παπουδίλας, 60's και άλλα τέτοια.  ;D ;D

Αλλά μπορώ να πω οτι μου αρέσει η συγκεκριμένη μυρωδιά και δεν την πειράζω,και απ'ότι βλέπω δεν πρόκειται να φύγει και ποτέ παρόλο που την κιθάρα δεν την βάζω σε θήκη.

Δίνει vintage αξία στο όργανο!  ;D

oselifer είπε:
Και εγώ έχω μια παλιά κιθάρα σκάφος που μέσα στις τρύπες μυρίζει.

Η μυρωδιά είναι ένας συνδυασμός τσιγάρου, παλαιοπωλείου,παπουδίλας, 60's και άλλα τέτοια.  ;D ;D

Αλλά μπορώ να πω οτι μου αρέσει η συγκεκριμένη μυρωδιά και δεν την πειράζω,και απ'ότι βλέπω δεν πρόκειται να φύγει και ποτέ παρόλο που την κιθάρα δεν την βάζω σε θήκη.

Δίνει vintage αξία στο όργανο!  ;D
Όντως είναι ένα κριτήριο γα την εφεντικότητα του πόσο παλιό είναι το όργανο  ;D ;D ;D

Η μυρωδιά είναι ο υπ'αριθμόν #1 παράγοντας mojoποίησης κάθε σκαφάτου οργάνου. Kate me πάει περίπου όπως με τα σπίτια ή και με τους ανθρώπους ακόμα: ορισμένοι, ακόμα και πεντακάθαροι, μυρίζουν ντουλαπίλα.

Πρόταση: Δεν κάνει κακό να ανοίγουμε και καμιά μπαλκονόπορτα πότε - πότε, ακόμα κι αν δεν καπνίζουμε, ακόμα κι αν σκονιστεί η σερβάντα.  ;D

Ακόμα και η πιο ποθητή ακουστική κιθάρα όταν πάλλεται και δε στέλνει στο χώρο παρά μόνο τσιγαρίλα με ξενερώνει και με κάνει να μην ακούω ξύλα.  ;D ;D ;D

metalmike είπε:

Που να ξερετε εσεις στην Αθηνα με τοσο νεφος........  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back