Σωστός! Σε αρκετά, αν όχι όλα τα πετάλια στό θηλυκό φις εμπεριέχεται και ο διακόπτης τροφοδοσίας.Δηλαδή με το που μπαίνει το καρφί αρχίζει η τροφοδοσία και κατα συνέπεια η κατανάλωση της μπατταρίας,άσχετα αν χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή το πετάλι ή όχι.Οπότε άν αφήνεις το καρφί μέσα,δοκίμασε να το βγάλεις και να ξανακοιτάξεις άν το πρόβλημα παραμένει.+1! Ειδικά του input πρέπει να το βγάζεις...
αν και δεν μπορω να καταλάβω τι λεςεχω παρει ενα πεταλακι distortion onerr dst-1 και δεν ξερω πως αλλα 2 φορες τορα σε 2 μερες μου καιει τις μπαταριες.τι μπορει να φταει?πρεπει να βγαζω πρωτα το πεταλι και μετα τον ενισχυτη απο το ρευμα η κατι τετοιο?
αν και δεν μπορω να καταλάβω τι λεςεχω παρει ενα πεταλακι distortion onerr dst-1 και δεν ξερω πως αλλα 2 φορες τορα σε 2 μερες μου καιει τις μπαταριες.τι μπορει να φταει?πρεπει να βγαζω πρωτα το πεταλι και μετα τον ενισχυτη απο το ρευμα η κατι τετοιο?(μας τα εχεις μπερδεψει λιγο μια & μας λες οτι βαζεις και τον ενισχυτη αλλα και το πεταλακι στο ρευμα' date='οποτε τι τις θες τις μπαταριες? 8O ) αν εννοιες οτι οι μπαταριες σου ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ γρηγορα,μαλλον θα ξεχνας το βισμα στο input του πεταλιου (κατι που δεν πρεπει να κανεις),διαβασε και το manual του πεταλιου τα περιγραφει ολα.[/quote']
Μάλλον ρωταει εαν πρέπει να βγάλει το πετάλι απο το καρφί πριν κλείσει τον ενισχυτή. Οπως όλοι ειπαν, βγάλε το καρφί οταν δεν παίζεις.
ummmmmmm.ναι ειπαμε ποσο ωραια μερα ειναι σημερα? :lol: :lol:Ρε μπας και ξεχνάς τα καλώδια μέσα και τελειώνει η μπαταρία;;
ummmmmmm.ναι ειπαμε ποσο ωραια μερα ειναι σημερα? :lol: :lol:Ρε μπας και ξεχνάς τα καλώδια μέσα και τελειώνει η μπαταρία;;
τωρα τι να σου ευχηθω και εγω?και στα δικα σου? :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: Νά' σαι καλά.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δέν σε ειρωνεύτηκα' date='μη στραβώνεις :lol: Απλά το όλο θέμα σε σχέση με την τελική σου ατάκα μ'άρεσε...
Φαντάσου δε να είχες πάει διακοπές και το thread να είχε....2500 απαντήσεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ.Σα τον γιό μου κι εσύ δεν διαβάζεις τα manuals...τσ τσ τσ :wink:[/quote']
Αν δεν είναι "Ξύλα" "Κουρδισμένα ξύλα" και "Fender vs The world"
ούτε 20 θα είχε :lol: :lol: :lol:
Οι κωλημένοι με την μπάλα ξαναχτηπούν :lol: :lol: :lol: :lol:Δέν σε ειρωνεύτηκα' date='μη στραβώνεις :lol: Απλά το όλο θέμα σε σχέση με την τελική σου ατάκα μ'άρεσε...
Φαντάσου δε να είχες πάει διακοπές και το thread να είχε....2500 απαντήσεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ.Σα τον γιό μου κι εσύ δεν διαβάζεις τα manuals...τσ τσ τσ :wink:[/quote']
Αν δεν είναι "Ξύλα" "Κουρδισμένα ξύλα" και "Fender vs The world"
ούτε 20 θα είχε :lol: :lol: :lol:
Πάντως πρέπει να μάθεις πρώτα να διαβάζεις τις οδηγίες και μετά να χρησημοποιείς το οτιδήποτε.
'Οχι τπτ άλλο, αλλά έτσι που πάει η τεχνολογία σε λίγο αν δεν το κάνεις θα κάνει πραγματικά ΜΠΟΥΜ το μαραφέτι που προσπαθείς να χρησημοποιήσεις.
Υ.Γ.: Στο είπα εγώ ότι αυτοί οι προτευουσιάνοι κι οι μηχανές τους μόνο κακό θα έφερναν... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: