Γιατί βγάλατε το quick reply?

gto234

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδιά παρατήρησα από καιρό τώρα ότι βγήκε το quick reply που είχατε προσθέσει σε μια αναβάθμιση του forum.Πιστέυω ότι είναι πολύ χρήσιμο και θα ήθελα να ξαναμπεί.

Συμφωνώ! Aπλά ο yameth είχε πει ότι δημιουργούσε κάποια προβλήματα...

Μήπως λύθηκε το πρόβλημα αρχηγέ;;; :lol:

Ωχ δεν το είχα δεί ότι έχει αναφερθεί ξανά!

Και κάτι άλλο,όταν συνδεόμαστε είναι απαραίτητο αυτό το security code?Δεν το έχω δεί σε κανένα άλλο φόρουμ και βαριέμαι τραγικά κάθε φορά να γράφω τον διαφορετικό κωδικό...

Κανονικά θα έπρεπε το σύστημα να σε "θυμάται" χωρίς κάθε φορά να σου ζητάει να κάνεις login (εκτός αν πατάς κάθε φορά αποσύνδεση).

Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τα cookies;

Τι browser χρησιμοποιείς;

Με Firefox μπαίνω και του έχω πεί να θυμάται το username και password αλλά επειδή κάνω clear cache κάθε φορά που βγαίνω δεν με κρατάει μέσα.

βασικα εγω και quick reply εχω και με θυμαται καθε φορα.
Έχεις quick reply επειδή δεν έχεις ενεργοποιήσει το default theme του ΝΟΙΖ που είναι το noiz6

gto234 εφόσον σβήνεις το cache δεν είναι δυνατόν να σε θυμάται...

gto234 εφόσον σβήνεις το cache δεν είναι δυνατόν να σε θυμάται...
Ναι Ηλία αλλά ο firefox όπως και ο ΙΕ έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν το user/pass και να το συμπληρώνουν αυτόματα κάθε φορά που μπαίνεις στο site.Απλά το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ συμπληρώνει αυτόματα τα πεδία user/pass ο κωδικός ασφαλείας χρειάζεται να μπεί χειροκίνητα γιατί είναι κάθε φορά διαφορετικός.Σίγουρα έχει κάποια σχέση με την ασφάλεια του login αλλά σε άλλα φόρουμ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο οπότε λέω γιατί να είναι απαραίτητο.

σε άλλα φόρουμ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο οπότε λέω γιατί να είναι απαραίτητο.
Συμφωνώ ότι δεν είναι απαραίτητο...

¶λλαξα το theme σε sunset και τωρα έχει quick reply!

Βασικά είναι και πιό όμορφο!

Ακόμα δεν βρέθηκε το bug του quick reply και γι αυτό δεν προστέθηκε ακόμη. Στα άλλα themes είναι διαθέσιμο αλλά προσθέτει &&& από μόνο του και αφήνει μεγάλα κενά.

Σε ότι αφορά τον κωδικό ασφαλείας πρέπει να σας ενημερώσω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια του site.

Αν δεν κάνετε log out το σύστημα σας θυμάται.

Είναι πολύ μικρό το κόστος γι αυτό που προσφέρει.

Sorry.

Παρά το ότι είμαι στη διαδικασία να κάνω το Noiz όσο πιό ευχρηστο γίνεται, πρέπει παραλληλα να είναι και ασφαλές καθώς καθημερινά γίνονται απόπειρες hacking.

Yameth, κάτι άλλο:

Πώς και δεν υπάρχει λίστα με τα μέλη του ΝΟΙΖ; Σε ΟΛΑ τα fora υπάρχει λίστα θα βοηθούσε η ύπαρξη μίας και στο ΝΟΙΖ ;)

Eπίτηδες έχεις απενεργοποιήσει την εμφάνισή της στο PHPNuke?

Μεταξύ άλλων που απενεργοποίησα από το πλαϊνό μενού ήταν και αυτή η επιλογή, προς αποσυμφόρηση και απλούστευση, καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές, που περιτεύουν. Αυτή σύμφωνα με τα στατιστικά δεν "δουλευόταν" και αφαιρέθηκε.

αν θες να δεις τα μελη μπορεις μεσω του παλιου theme.

τωρα μπηκα και μας ειδα , και ειδα οτι ειμαι νο 11 στα ποστ!!! :)

Trending...

Νέα θέματα

Back